Szeretsz egyedül lenni? (beszélgetés)
Na, villamosra sem szálltam a fiumei okkupáció óta. Merthogy nem volt bérletem, én nem adok ki annyi pénzt egy jegyre.
Amikor még idősgondoztam, időnként órákig gyalogoltam. Fenn a hegyen lekéstem a buszt, akkor volt húsz percem, az alatt le is értem. Nade most van bérletem, bibibiii. :-) Még nem indultam el vele, de szerintem el fogok.
A mozi, vagy valamilyen előadás, az végülis jó. Igaz hogy nem vágyom ilyesmire, de ahhoz tényleg nem nagyon kell társaság.
Meg a bicajozáshoz sem kell. Ezt már régen mondogatom, most rafináltan letettem magamról a magaságyás gondját, elmehetek kerekezni. :-) Majd jól megázok.
Szerintem nem. Vagy meg tudom utólag beszélni a neten.
Olyan programokra gondolok, ahol nem passzívan nézek, hanem vagy előadás, vagy egy csoportos találkozó.
Választható program.
Pláne neked még autód is van. Nálam akadnának kedvemre való rendezvények, találkozók, de nincs hazafelé buszjárat.
Pedig könnyű!
Introvertált vagyok.
Na végre. :-) Ilyesmire gondoltam.
Én is magamnakvaló vagyok, tulajdonképpen remekül elvagyok egyedül, de van az az időtartam, amin túl már nem. Túl nagy a csend. Hiányzik egy simogatás. De hálisten van is partnerem is meg nem is, lehetek is egyedül, meg van is időnként társaságom.
További ajánlott fórumok:
- Egyedűl vagyok itthon és félek. Normális ez? Más is van igy? Én félek egyedűl lenni.
- Egyedül lenni
- Utálok egyedül élni, lenni
- Társsal az oldaladon egyedül lenni, ennél nincs nyomasztóbb...!
- Megbántottam a szerelmem, ezért egyedül szeretne lenni. Visszakaphatom még?
- Te sem szeretsz egyedül mozogni járni? Menjünk együtt!