Szeretsz egyedül lenni? (beszélgetés)
Igen. Azt eszek amit akarok, és akkor amikor akarom. Elmehetek bárhova, addig maradok ameddig akarok.
Nem segít senki, de nem is kéri számon senki, hogy mit végeztem. Ha akarok csinálni valamit otthon akkor csinálok, ha nem akarok, nem csinálok.
Szabadság! :-)
Valami rangot jelent, hogy hány törzspontod van. Ilyen fórum is van, most épp hány törzspontod van.
Nemtudomhány hozzászólás után kapsz egyet. A belépésekért is, a vallomás, fórum kiirásért is, és akkor a neved mellett nem virágocska lesz, hanem korona meg ilyenek. Engem ez nem nagyon érdekel, de van akit igen.
Semmire.
Nem kapsz érte semmit a közértben.
Viszont biztosan vannak olyanok, akiknek nagyon sokat számít, mert ezáltal érzik bizonyítottnak/igazoltnak a létüket. És halál komolyan gondolják, hogy ezért nekik valami tisztelet is kijár.:)
Ezek nem azért népszerűek, mert esetleg bárkit is a leghaloványabban is érdekelne. Csak pontgyűjtés.
Sajnálom amiért ez a mitől félsz is ilyen lett, pedig ezért ebben több is lehetne.
További ajánlott fórumok:
- Egyedűl vagyok itthon és félek. Normális ez? Más is van igy? Én félek egyedűl lenni.
- Egyedül lenni
- Utálok egyedül élni, lenni
- Társsal az oldaladon egyedül lenni, ennél nincs nyomasztóbb...!
- Megbántottam a szerelmem, ezért egyedül szeretne lenni. Visszakaphatom még?
- Te sem szeretsz egyedül mozogni járni? Menjünk együtt!