Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szeresd önmagad! fórum

Szeresd önmagad! (beszélgetős fórum)

Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Szeresd önmagad!

10. Mária 54 (válaszként erre: 1. - SárgaNapvirág)
aug. 4. 09:23

Hűha!

Szeretem magamat így, ahogy vagyok.

De az ilyen cikkek felháborítanak. Ha csak magamat szerettem volna és csak magammal és a saját igényeimmel törődtem volna, most nem lenne 2 remek felnőtt gyermekem, nem törődtem volna az idős, beteg szülőkkel, nem lett volna 45 évig, holtodiglan tartó házasságom.

Szívesebben beszélnék az önbecsülésről. Ha azt teszed, ami neked fontos, akkor elégedett vagy és szeretheted önmagad. Belenézhetsz akár kócosan, ráncosan is abba a tükörbe!

9. *Zolcsika* (válaszként erre: 8. - Miss Angel)
aug. 4. 00:44
Az élet egyvonalú szálait (az élet szövedékét) összegubancoljuk! Az "eredeti terv" szerint minden simán ment volna, de mi túlbonyolítottuk. Ezekből téves döntések születtek, amivel megkeserítettük önmagunk és mások életét. Vélt vagy valós bűntudatunk támadt, romlottunk önmagunk szemében (szégyen, önutálat) és az "ördögi kör" csak tovább folytatódott! Spirális értelemben egyre mélyebbre süllyedtünk, ahol írmagja sincs már az önszeretetnek. Valahol talán, a felhőn túl... De ahhoz a felhőket (illúziókat) kell szerteoszlatnunk! Addig is "pótlékokkal" töltjük ki a tátongó űrt!
aug. 3. 23:58
CSAK annyit reagálnék erre,hogy jó lenne,ha ennyire egyszerű lenne az élet,akkor mindenki boldog és kiegyensúlyozott lenne,egészséges testtel és lélekkel...csak sajnos ez nem mindig csak rajtunk múlik,sőt ,többnyire nem rajtunk,mert nem mi választjuk a rosszat,vagy legalábbis többnyire nem.Kár lenne fejtegetni,mert lehetne napestig+ez annál sokkal de sokkal bonyolultabb....
aug. 2. 17:17
Nem olvastam el a cikket, de / és szeretem magam:)
6. Scherlock (válaszként erre: 2. - Michelle.r)
aug. 2. 16:17
:DDD
aug. 2. 16:17

"Szegény, nincstelen, függőségtől szenvedő életek vagyunk. Szinte életképtelenek. Önmagunkkal szembe nézni nem merő gyáva alakok.


Azt gondoljuk más emberektől függünk, más felelős az életünkért, mindenki hibás, mindenki felelős... csak én nem..."Akinek inge hogynepersze vegye már magára, na de azé" tisztelet a sok-sok kivételnek! :)


Köszönöm, Én egy boldog lélek vagyok, aki megtanulta, hogy elégedett legyen, és értékelje, amije van.


És örömmel közlöm, hogy egyre csodásabb, bőségesebb az életem. :PRégóta szeretem magam, mert ha én nem, ugyan ki? Ez alap.Sok év munkája van mindenkinek abban, hogy eljut egy bizonyos szintre. Nem kell ugye megragadni az anyagi síkon, bár sokan oda korlátozzák be a tudatot.


Cikknek fura, szanaszét gondolatok. Hát jó, ez van. :)

4. Ghost👻 (válaszként erre: 3. - Holy.)
aug. 2. 13:40

Nem kicsit...

Ennyire nem vagyunk egyszerűek..

A téma meg pláne nem.

aug. 2. 13:36
Nem vagyok kötekedős, de ez a cikk furcsa.
aug. 2. 12:46

Ez valami, vagy megy valahova?


😂😂😂

aug. 2. 09:35
Önmagad szeretete csak tőled függ.

Ugrás a teljes cikkre: Szeresd önmagad!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook