Szerencsebambusz! Hogyan kell gondozni, mire kell figyelni, milyen tapasztalataid vannak e téren? (beszélgetés)
6. moncsicsi83 (válaszként erre: 5. - Roni24)
2008. máj. 21. 22:17
mikor ültetted be földbe? Már az elején vagy később? Gondolok én arra, hogy én ezt a bambuszt vasárnap kaptam (vagyis kettőt, egy egyeneset, meg egy hengeralakút) és hogy azt meddig rakjam vízbe, mikortól ültessem földbe?
5. Roni24
2008. máj. 21. 22:12
Szia!
Nekem is van, egy szép csokorba kaptam, összekötözve, különböző méretűeket! Egy lapos porcelán cserépben tartottam, abban amiben kaptam, és mindig nyakig öntöttem vízzel, mert azt szereti! Mocsaras helyen él egyébként ez a bambusz! Sok kipusztult sajnos, mire rájöttem, hogy ha földbe ültetem és úgy öntöm nyakig vízzel, sokkal jobban érzi magát, feléledt és nem is pusztultak tovább! És persze meleg is kell neki, nálam az ablakban van a radiátoron! Télen is jól érezte magát ott, mikor meleg volt a radiátor, csak olyankor sűrűn pótolni kell a vizet, mert párolog!
4. f9a0a36712
2008. máj. 21. 22:08
3. moncsicsi83 (válaszként erre: 2. - 7934d1ac97)
2008. máj. 21. 22:05
Igen és köszi! Remélem mások tapasztalatait is megfogom tudni e téren! Nagyon szép bambuszkát akarok nevelni, hosszú, hosszú éveken át...
2. 7934d1ac97
2008. máj. 21. 22:04
az én véleményemet már tudod :D :D
1. moncsicsi83
2008. máj. 21. 22:03
Szerencsebambusz! Hogyan kell gondozni, mire kell figyelni, milyen tapasztalataid vannak e téren?
További ajánlott fórumok:
- Kívánj minden nap JÓ SZERENCSÉT!
- Te viccnek tudnád azt venni, ha a párod azt mondja neked: Te szerencsétlen!
- Komolyan csak én vagyok ennyire szerencsétlen?
- Reménykedem Suhajda Szilárd szerencsés visszaérkezésében.
- Milyen könyvet lenne érdemes elolvasnom, ha nem értek a pasikhoz, és a párkapcsolatok terén sem vagyok túl szerencsés?
- Mintha átok ülne rajtam.. Van itt még valaki, aki olyan végtelenül szerencsétlen mindig a párkapcsolatok terén, mint én? Beszélgessünk!