Szerelmes vagyok egy nős férfiba... (beszélgetés)
Ssiszka!
Ha nagyon szeretitek egymást hidd el lesz megoldás.A párom is nős volt én pedig elvált.Hatalmas volt a szerelmünk,de nem tudta hogy mit is akar.Család szétszakadását nem tudtam volna én sem elviselni hiszem én is egy szétszakadt család része voltam a gyerekeimmel.igy hát hogy elfelejtsem az egészet elköltöztem jó messzire ,mindent feladva.Nekünk ez volt a megoldás.Minden hétvégén utazott 200 km
Nyilván vele nem pontokban beszélgetek
Nehéz lenne itt kifejteni mi zajlik kettőnk között...órákat beszélünk arról, hogy lehetne úgy megoldani, hogy senki ne sérüljön...se a gyerek se a feleség se ő és se én...persze ilyen nincs, valakinek fájni fog...
Nem jutottunk még semmire.
attól, hogy sokszor írsz három pontot egymás után, nem felejthetőek a tények. tehát: két ember között van egyfajta kommunikáció, amiben sokszor előfordul annak megtárgyalása, hogy mi van a kapcsolatukkal.
értelmes emberek ezeket kerek egész mondatokban megbeszélik, kvázi megegegyznek, hogy mi legyen.
a "szenvedek.. tudom.. tudod, én is.. tudom, te is.. szeretlek.. én is szeretlek..."
az nem ez. ezért kérdeztem, amikor felnőtt módjára beszéltetek erről, mire jutottatok?
Szinte mindennapos téma lett a közös jövő...sznvedünk mind a ketten...hol ő hol én állunk elő vele...teljesen nyugodt hangnemben beszélgetünk...
Tegnap én voltam padlón...én ma jobban vagyok...ma ő van a béka feneke alatt...
Nyugi....
Nézd meg mire válaszoltam...
Igen kibír az ember nagyon sok minden,csak van-e értelme!
Ha választanom kellene egy szeretőként leélhető néhány év,vagy akár az egyedűllét között én a másodikat választanám,mert minden esélyt megadnék egy tiszta kapcsolatnak.
Viszont a szerető"lét"korlátozza az embert érzelmileg!
Ez így van! Sajnos hajlamosak vagyunk a rossz dolgokért egymást hibáztatni és senki sem szeretné,ha egy vita hevében azt vágnák a fejéhez,hogy miattad hagytam el a családomat!Sajnos ezzel kiszolgáltatottá válhatsz!Ha melletted dönt,mindenképpen tisztázzátok ezt,mert megmérgezheti a kapcsolatotokat!
Én maximálisan az igaz szerelem mellett állok,de jól gondold meg,mielőtt egy ilyen kusza helyzetbe beleugrasz!Lehet,hogy rövidtávon jó,ha küzdesz érte,de hosszútávon,talán jobban járnál egy tisztább egyszerűbb kapcsolattal!
Nem erőltetek én semmit...
Nem érzem, hogy nem akar majd költözni...hanem ettől félek...
Szia!
Én egy csöppet sem szeretnélek megbántani,de szerintem,ha Téged akarna 100%-ban,akkor már lépett volna és nem húzná,mint a rétestésztát.
A hapsik hajlamosak több vasat tartani a tűzbe és panaszkodni is nagyon tudnak.
Viszont azzal csak Te lehetsz tisztában,hogy mennyire őszinte hozzád,vagy mennyire akarsz neki hinni!
Sok hasonló esetet láttam már és sajnos nagyon sok esetben a férfi a családját választotta,illetve ha mégsem,akkor a másik kapcsolat sem lett egy fenékig tejfel.
Ezzel csak azt akartam elmondani,hogy óvatosan kell szerintem azt a férfit kezelni,aki miattad el akarja hagyni a családját,mert,ha érted megtenné,akkor mi a garancia arra,hogy egyszer nem teszi meg veled is ugyan ezt!
Sajnos tudom,hogy az érzéseink nem irányíthatóak,de ha úgy érzed,hogy nem maximális feléd a szeretete,akkor ne várj rá,mert nagy az esélye annak,hogy elpocsékolod mellette a legszebb éveidet!
egyébként ez úgy van, hogy te erőlteted vagy hozod szóba az összeköltözéses témát a barátodnak, és akkor hivatkozik a gyerekre - vagy magától mondja, hogy "jönnék én, csak a gyerek", mármint tök magától?
és jól érzem, hogy - de lehet, hogy nem jól értelmezem a sorok között levő kétségbeesést - mintha a topiknyitó üzenetednek lenne egy kicsit olyan hangvétele, hogy te már úgy érzed, nem lesz ebből semmi? szóval valamiért úgy érzed, a barátod nem akar majd később se elköltözni otthonról?
Igen én is ezt mondtam neki...a gyerek felnő...kiröpül...végig nézte a szülei nyomorát...
És itt vok én...akibe szerelmes...felmerült persze a költözés is...ha nem lenne a gyerek már itt lakna...
és mit szeretne a barátod, élni 18 évig egy ilyen házasságban, amíg a gyerek "elég nagy" nem lesz?
vagy felmerült valaha benne, hogy egyszer összeköltözne veled vagy ilyesmi?
Húzódik...az túlzás...idén aug-ban ismertem meg...
valóban attól fél a barátom, hogy nem láthatja akkor és úgy a kisfiút amikor szeretné...
További ajánlott fórumok:
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- 22 évesen szerelmes vagyok egy 40 éves férfibe
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Szerelmes vagyok...
- 22 éves (rabszolga sorsban tartott NŐ) aki szerelmes lesz egy idősebb férfiba...
- Mikor tudatosul egy férfiban, ha szerelmes?