Szerelmes vagyok egy nős férfiba... (beszélgetés)
és mióta húzódik a kapcsolatotok?
nem lehet, hogy a feleség még szerelmes a férjébe, és semmiképp nem akarná elengedni, és a barátod ezért nem lép, mert fél a nem közös megegyezéses válástól, meg hogy csak láthatással láthatná a gyereket meg ilyenek?
Én is ismerek. Több, mint huszonegy éven át férekufircoltak, mindketten házasok voltak! Ennyi éven át hitegette, de végül betartotta :D
Kérdés, hogy ki tud addig várni, és megéri-e...
Persze van ilyen is...meg olyan is...
Nézd most azt mondom biztos vagyok benne, hogy nem hazudik...
nem akarok károgni, de biztos vagy benne, hogy otthon nem egy mit sem sejtő feleség ül, akinek apa azért néha elmondja a szeretleket, meg ugye az ágyban is van minden, aztán nálad meg eljátsza, hogy milyen rossz az egész? mert ismerek olyan párt - és álmomban nem gondoltam volna -, hogy apa rózsát vesz meg közös nyaralás a kisgyerekekkel, meg anya azt hiszi, minden rendben van, apa meg igencsak megéri a pénzét...
és olyan férfit ismerek, aki amikor beleszeretett valakibe, összepakolt és két bőrönddel elköltözött, és elvette az új nőt, és gyerek is lett. többek között az apámat.
Őszintén bevallom, fogalmam sincs.
Ezelött 20 évvel engem találtak (és nem vásároltak) meg.
Egy tuti, nem lehetnék ahhoz elég öreg, hogy egy nős/foglalt pasit válasszak.
Hogy miért?
Mert aki másért (értem) elhagyja a párját, az a későbbiekben is cselekedhet így.
Mindenki érezze át, a (mit sem sejtő) feleség/társ szerepét!
vásárolni = találni
én így értelmeztem.
De tényleg...szerinted hol lehet?
Bocsi, de ez egy jó kérdés??
...vásárolni...???
Vásárolni bárhol, ha a pasi árulja magát!!
Basszus, amit leírtál tényleg nagyon jellemző és gyakori....!!!!
És ilyenkor mindenki lehidal, hogy mi történt a pasival...merthogy őróla soha nem gondolták volna hogy egyszer megnősül....hányszor láttam és hallottam már ilyen sztorit...
Más boldogtalansága árán nem leszel boldog.
Keress független férfit.a biológia órád ketyeg.
:D:D:D:D:D
egyetértek:)
Én nem vagyok kompetens a témában, de próbálok kívülállóként hozzászólni.
Szeretőként (ha ilyen előfordulhatna velem egyáltalán) max. 2 hónapot várnék a döntésig.
Feleségként letörném a derekát mindkettőnek!!
Jól is teszed...
Nekem van egy barátnőm aki 10 évet fecsérelt el egy pasira és az nem akarta elvenni, de még összeköltözni se akart, se családalapítási terv, semmi. És még nem is egy nős pasi volt.
Na én bizti nem húztam volna az ő helyébe 10 évig....
Látom, 34 éves vagy...ebben a korban pedig még nagyobb őrűltség egy nős pasira fecsérelni az idődet...eltart a viszony pár évig és ha mégse válik el ,lemaradsz mindenről...
Azt meg nem hiszem el, hogy a fia miatt nem válik, már bocsi....hányan elválnak , attól még az apukák apukák maradnak. Ha valaki a fiára hivatkozik, szerintem nem is akar elválni, mert szereti a feleségét.
Mindenki van annyira önző saját magához főleg a mai világban, hogy nem áldozza fel saját magát.
További ajánlott fórumok:
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- 22 évesen szerelmes vagyok egy 40 éves férfibe
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Szerelmes vagyok...
- 22 éves (rabszolga sorsban tartott NŐ) aki szerelmes lesz egy idősebb férfiba...
- Mikor tudatosul egy férfiban, ha szerelmes?