Szerelmes vagyok egy nős férfiba... (beszélgetés)
Nagyon fel tudok nézni a türelmes emberekre, mert én egy kicsit hirtelenebb vagyok a kelleténél.
Tuti, hogy elmondtam volna a férjének!!!
a mi "nőnk" egy kétgyerekes férjes "családanya", aki rendszeresen csalja a férjét (nem csak az én férjemmel)... szerinted mennyi tartás van benne?
én ezt a fröcsögésre írtam.. persze h kettőn álla vásár,de ha már a férfi becstelen,a nőben legyen tartás. szerintem.
Én azt gondolom, kettőn áll a vásár. Tök mindegy, ki csábított el kit, mindkét fél legalább annyira felelős érte. Nehogy már csak azon múljon egy kapcsolat, hogy a nő akarja-e, belemegy-e! Ne tekintsük már a férfiakat ártatlan áldozatnak!
Megismerni nem egyenlő az ágyba bujni..... sokmindent nem tudsz, de nem is kérdezel, csak vádaskodsz. Egyébként a görény pasit a frissen szült feleség mellől félre járó pasira írtam, de a többi sem sokkal különb....szerintem. És...a félre szexeléshez mindig két ember kell. Ha egy pasi akar, akkor addig keres, amíg talál....szerintem. Egyébként azért nem él velem, mert nem akarom...de ezt már megírtam neked.
szerintem te sem dolgoztad fel igazán ezt a megcsaltak történetedet meg az sem igaz,hogy neked milyen jó volt közben is meg utána mert különben nem ilyen hévvel írnál erről a témáról és úgy látom csak ez foglalkoztat,hogy ezek a szemét nők...........,de a férfiakkal mi a helyzet azok ártatlanok,te csak szeresd a hűtlen férjed,és bizonygasd hogy csak a nők tehetnek róla ,én meg nyitottabb lettem a világra és ha kell meg állok a saját lábamon is
egy jóérzésű nőnek elég csak beleképzelnie magát egy megcsalt feleség helyébe és mindjárt megérti miről beszélünk és nem mászik ilyen "kapcsolatba"..
ha te is kerülnél ilyen helyzetbe (amit nem kívánok neked) valószínűleg te is így gondolkodnál! én is gyűlölöm azt a nőt, legszívesebben megfolytanám...
és megint itt a menetrend szerinti fröcsögés...
ja,és azért már elég nagy lány vagy már ahhoz,hogy ilyen kapcsolatba másszál:)))
akkor ebben a történetben valamit nagyon titkolsz nem? de ,akkor mégis csak görény volt, mert ott volt a felesége, és még te is. mindenki azt mondja görény a pasi ,de amikor veled van nem az? mert a te édes görényed:)))és te honnan tudod mért vált el a feleségétől?? lehet te miattad, mert nem minden feleség bocsájtja meg a megcsalást .és te is belemásztál egy ilyen kapcsolatba. és ha ő görény akkor az ilyen nőket minek nevezed akik belemásznak ilyen kapcsolatba???ahol feleség ,gyerek van? mert ha belegondolsz azért ,mert egy nős pasi ágyba akar vinni nem kell azonnal bebújni. és még sem él veled, még sem kellesz neki. lehet most is könyörög a feleségének vegye vissza?? mert hiába mondják, a pasi a hibás ,mindig a nő ,mert ő dönt akar -e ilyen kapcsolatot és ha nő nem akarja akkor ott nem is történik semmi.
Szia Gabriella!
Egyetértünk: "ha már nem tudunk, elengedni, nem ócsárolni, kicsinálni..."
Ezért írtam én is, hogy MIND A KÉT FÉLNEK joga van az újrakezdéshez, az új kapcsolathoz. De ez csak a házasság lezárásával történhet meg!
Elválni és lezárni és új kapcsolatot kezdeni = ennek kellene lennie a sorrendnek!
Nem pedig félrekufircolni, aztán ha lebukik, válni. Ha meg nem bukik le, évekig kétkapura játszani: ez lenne a megoldás???
Valamit félreértettél. A kedvesem független. Amikor megismertem, még együtt élt a feleségével, de egy éve különköltözött tőle, azóta egyedül él.
sok mindenben igazad is van. nem csak azért válnak el sokan mert megcsalta a férje,van aki iszik,veri a feleségét.... stb és te a szerencsések közzé tartozol, mert volt lehetőséged,anyagilag elköltözni, mert sokan elhagynák a férjüket ,de ahol még van 2-3gyerek azért nehéz új életet kezdeni. sok ilyen kapcsolatról tudok. és azt írod görény a pasi ,de akkor az is az akivel vagy. nem az????? és kell valaki mindenkinek aki szereti ,neked meg főleg és szerintem ne olyanba kapaszkodj aki kapcsolatban él ,mert nem lesz időd olyat találni aki csak téged akar,és szeret.
Azt mondod, igen, oka volt, hogy félre ment...., de attól még az ilyen férj egy görény....
Hogy őszinte legyek, engem nem nagyon érdekelt, hogy mit csinál a férjem, Elegem volt belőle. Többször kértem, hogy váljunk el, költözzön el, de nem volt hajlandó. A kényelmet szerette. Egy alkalommal azt mondta, hogy ő nem megy sehova, költözzön az akinek valami nem tetszik. Hát nekem sokminden nem tetszett évek óta. És egy szép napon költöztem. Ebből nem készült. Akkora hátast dobott, hogy azóta sem tért magához, pedig ennek másfél éve. Kellő rendszerességgel mondogatja, hogy neki még mindig nincs senkije, és hogy miért költöztem el, volt hol laknom....
Én akkor megfogadtam,hog közös vagyonom többé nem lesz senkivel, és házasságot nem kötök többé. Lehet, hogy fogok együtt élni később valakivel....de most nem. És a saját otthonom, önállóségom meglesz akkor is, az tuti. Oka van annak, hogy nem akarok együtt élni a szerelmemmel. Az ok a 23 év házasságomban, és az exemben keresendő. Nem kell ahhoz megcsalás, hogy eleged legyen egy pasiból....
te nagyon aranyos vagy:))azon már túl vagyok ingerült legyek:)))te rád meg mért is lennék .csak a véleményem írom le. mert nálunk 3éve történt a megcsalás. és én is úgy döntöttem ,amit meg is mondtam a férjemnek,ha valaha még előfordul ilyen ,azonnal elhagyom .és szerintem ezt viccből írod, hogy nem kell együtt élni azzal akibe szerelmesek vagyunk. mindenki azzal szeretne lenni akibe szerelmes.
sajnos ilyenek a férfiak:(mert ,ennyi erővel mi mi feleségek is mondhatnánk hiányzik valami az életünkből:)))mert gondolom mint nálam is sok mindenkinél próbálkoztak be már nős vagy nem nős pasik:))de ,mi nők azért legtöbben csak akkor bújjunk ágyba egy pasival ha van érzelem is. nem úgy mint a pasik ,csak másik nő legyen. mert pl:ott vannak az útszéli nők:))sok pasi fizet egy sexért,és nem gondolom ,hogy azokba is szerelmesek a pasik:))))
sok mindenben igazad van. de ,sok férj is csak okkor jön rá sajnos amikor már meg tette ,mit veszíthet. és mindig csak ezt hallod mindenkitől azért történt, mert valami hiányzott!? semmi csak ugye mint nálad is meg nálam is 10-18évvel fiatalabb csajszi ,de mondjuk még ez sem kell hozzá, mert van aki idősebbet fog,de az inkább ritka:))csak ugye már a 38-40éves pasinak ez tetszik és nem akarja ki hagyni ezt a lehetőséget. mint ahogy a családok 99%ban megtörténik a megcsalás ,csak pont az tudja meg legkésőbb akinek kellene. akkor mindenkinek hiányzik valami????
köszi,és szerintem az élet nem áll meg egy férfi miatt még ha az pont a férjünk is,senki nem érdemli meg ,hogy megcsalják előtte el lehet menni,ha korrekt a partner de ez igen ritka
Kedves Sziszka!
Önálló vagy, és független. Már csak a szerelem hiányzott az életedből. Gondold át. Ha valóban boldogtalan a kedvesed házassága, talán fél azonnal ujra elkötelezni magát. Szereted, nem tudod elküldeni....de ne is akard birtokolni. Emlékezz a saját válásodra. Biztos neked is időre volt szükséged, hogy lezárd az előző kapcsolatod, csak azután vagy nyitott egy ujra. Kérdezd meg tőle, mi történne, ha lebukna? Ha nem szereti már a feleségét, kezdjen új életet önállóan. Törődjön a gyerekével, tegye rendbe az életét, és töltsetek együtt annyi időt, amennyit mindketten szeretnétek. Négy hónap alatt nem lehet igazán megismerni a kedvesed. Főleg, ha csak lopva találkoztok. Lehet, hogy ha megismered lakva, már nem is lesz annyira tökéletes. Az azonnali összeköltözésből lehet a "cseberből vederbe"
...szerintem.
A pasik ezért vannak bajban néha.....mert a mai nők már nem könyörögnek. Önállóan is tudnak élni, nevelni a gyerekeiket. Te is karakán csaj vagy. Szerintem semmi sem történik véletlenül....lehet, hogy egy sokkal szebb élet vár rád....
Erről írtam én is....ha baj van, megbeszélni...ha lehet, megoldani, megbocsátani...de ha már nem tudunk, elengedni, nem ócsárolni, kicsinálni...hisz valaha szerettük egymást. És ha van közös gyerek, az már örökre összeköt.
Miért vagy ilyen ingerült? Süt a soraidból a keserüség....inkább mondd el, mi bánt.
Nem mondtam, hogy minden rendben volt. Egyébként én költöztem el, abban a hónapban, amikor a gyerek önálló lett. Nem véletlenül. Jól érzem magam egyedül, és van társam. Ahhoz nem kell együtt élni.
A feleség nem dolgozik,jól hangzik,de senki sem tudhatja miért!!!Én sem dolgozom hosszú évek óta.A férjem kerek -perec kijelentette vagy otthagyom a munkám (kórház műtő) vagy elválik!Otthagytam!Életem legnagyobb baklövése volt!Ez a világ egyik legkiszolgáltatottabb helyzete!Minden tenni vagy intézni valót én csinálok,mert "itthon vagy nincs más dolgod"!ITT ÜZENEM MINDEN FIATAL NŐNEK SOHA NE HAGYJA MAGÁT ILYEN FÜGGŐ HELYZETBE KERÜLNI!Egyébként 20 éve vagyunk házasok és belehalnék,ha kiderülne,hogy megcsal!
Nagyon ritka kivétellel, de mindíg az "illetékes" az, aki utoljára tudja meg, hogy mi történik a háta mögött.
Szia Gabóka!
Teljesen egyetértek azzal amit írtál.
Én nem jártam - és remélem nem is fogok - ilyen cipőben...
De ismerek olyanokat, akik a társukat megalázva, mindennek elhordva szeretőt tartanak. Miért kell tönkre tenni a másik életét??? Éppen ezért gondolom úgy, hogy legyen az emberben gerinc, álljon oda a párja elé és mondja meg, hogy ez így már tovább nem megy. El kell válni, tisztességesen le kell zárni a kapcsolatot, utána lehet menni szórakozni.
Van egy távoli ismerősöm, aki a saját férjének a főnökével van jóban. Háát.... mindenki tud róla, csak a férj nem. A kollégái meg röhögik. Na így megalázni azt az embert is....
Igazad van, általánosságban írtam.
Nem külön a Te esedet néztem.
Megpróbálom magam beleélni a helyzetedbe, de nehezen jönnek a gondolatok. Nem is tudom hogyan fogalmazzam meg a véleményem...
Elhiszem, hogy Te is háztartást vezetsz, dolgozol, gyermeket nevelsz! De gondolj bele, hogy még így is mennyivel több időd marad készülni a látogatására.
Ha én lennék a Te helyedben, én is úgy csinálnám, hogy amikorra ideér a pasi a lakás rendben legyen, főzve legyen, és még én is nézzek ki valahogy. És az együtt töltött időben semmire ne legyen gondunk!
Azt pedig, hogy a felesége mit csinál otthon (mert nem dolgozik) nem tudhatjuk egyiken sem. Se Te, sem mi a hozzászólók. Csak a férfi elmondására lehet hagyatkozni! A távolról jött ember pedig azt mond amit akar...
Sajnálom, hogy ez történt veled.
Még nem csaltam (első és egyetlen férfi az életemben)és nem voltam megcsalva.
Ennek ellenére ha jobban belegondolok sem hiszem, hogy mindent ugyanúgy - sőt még jobban - tudnék folytatni. Valahol megpattan valami az emberben ilyenkor. Össze lehet ugyan kötni, de már nem lesz a régi. (Ez csak az én véleményem.)
További ajánlott fórumok: