Szerelmes vagyok egy nős férfiba... (beszélgetés)
benyóka anyuka sajnos egy cipőben járunk...
én elítélek mindenkit, aki ahelyett, hogy őszintén beismerné, hogy másra vágyik, és nem jó már neki a feleségével/férjével, más életet szeretne élni, aljas módon a társát megalázva szeretőt tart
volt itt egy olyan hozzászólás, hogy arra kérte valaki a férjét, ha esetleg úgy alakulna a helyzet vallja be inkább...
én is erre kértem a férjem, meg is ígérte becsülettel, csak hát az ígéretét nem tudta betartani!
Sziszka kedves!
Ennyire nem lehetsz naív! A közvetlen környezetében biztos azért nem keres szeretőt, mert nagy a lebukás veszélye. Persze, hogy utazik 60 km-t, mert ez sokkal biztonságosabb a számára. Nem buták a férfiak!
Ne rontsd el az életed, nem kell minden szép mesének bedőlni!
Szia!
A Te eseted egy picinykét másabb, mert neked független férfi a partnered. Már elváltatok mind a ketten, egyikőtök sem tipor bele egy házasságba. Rajtatok múlik, hogy mikor teszitek hivatalosabbá a kapcsolatotokat.
Az a véleményem, hogy ha valakinek nem jó a házassága, akkor lépjen!!!! De legyen benne annyi gerinc, hogy ne félrekufircoljon! Akkor üljön le a társával megbeszélni, hogy mi legyen a továbbiakban! Osztozzanak meg javakon, adósságokon, stb.! Aztán mehet mindenki a saját útjára - új életet kezdeni.
De a szerető karjába rohanni, kettős életet élni, elhitetni a házastárssal, hogy minden oké...., a szeretővel pedig azt, hogy már a válás van szóban (holott fel sem vetődött otthon) hát ez nem az én műfajom.
Ha tönkrement egy házasság, akkor MIND A KÉT FÉLNEK meg kell adni az új élet lehetőségét. Nem pedig kétkapura játszani.
Szándékosan nem csak a "női" szeretőkről írtam, vonatkozik ez a férfiakra is.
Nagyon szuperul megfogalmaztad, nem ismétlem meg. Tökéletesen igazad van!
Ezekkel pedig minden szeretőnek számolnia kell!
Szia!
Kicsit felerősítve írtam meg a hozzászólásom, de lényegében így látom a dolgokat.
Vicces csaj vagok, ez igaz! :DDD
De nincs sanyarú sorsom, mert több mint 20 éves kiegyensúlyozott házassággal, rendes férjjel, 2 gyerkőccel élek.
Elmondom, hogy a férjem rendszeresen segít a háztartásban (még ablakot is pucol :D), leül a gyerekkel tanulni, a kisebbet pedig tisztába is szokta tenni, stb. Én pedig szoktam viszonozni a segítségét, besegítek a "férfimunkába" (pl. együtt tapétáztunk, együtt újítottuk fel a lakást)
(Úgy látom kb. egyformán élünk / mármint Ti meg mi .... :DDD)
(Ezzel együtt letörném a derekát, ha félrekacsintgatna - jelzem, hogy ÉN sem teszem!)
Persze, hogy a feleségek is ápoltak, gondozottak!!!
De klasszisokkal kevesebb jut család mellett a fodrászra, kozmetikusra egy háziasszonynak - szerencsések a kivételek!
Igazad van abban, hogy "sokszor a feleség mindig szebb mint a szerető". És pont ez a mondatod támasztja alá az egész véleményemet!!!
Mert valljuk be, hogy a szeretőnek - akár nőről, akár férfiról legyen is szó (mert ugye ilyen is van) - "csak" kényeztetnie kell a partnert.
Szerintem a szerető nem igen azzal várja, hogy "de jó hogy jössz drágám, éppen elromlott a ....., segíthetnél kiporszívózni / teregess már ki, stb.
De legyen szó a férfi-szeretőről is: melyik háziasszony ne szeretné, ha bókolnak neki, ha virágot kap (amit férjdrága már régen kihagy a mindennapokból), ha "próbálják levenni a lábáról"?
Amikor a szürke mindennapokat feldobja egy udvarló - még ha gondolatban sem csalnánk meg a férjünket - igenis jólesik, legyezgeti a hiúságunkat! Ugye???
Aki pedig "bevállal" egy szerető-pozíciót, pláne ha tudja, hogy házas az illető, annak számolnia kell azzal, hogy esetleg mégsem válik el az illető és elpazarolt a várakozással x időt az életéből.
nézd meg a szerelemtől súlytva c. filmet..
de én is láttam pozitív példát. 2-t a 32 évem alatt.
és nem elítéllek,mert azt még elhiszem hbeleszeretsz nős emberbe,de h hagyod h hozzád nyuljon,szeretővé alacsonyítson?? lehet h maradi vagyok de nálam ez olyan alapvetően elutasított erkölcsi negatívum,h a világ legszuperebb pasija se rúghatna labdába ebben a helyzeteben..
bocs,sem téged sem őt nem akartam megbántani,csak nekem ez nagyon nem jön be.
és neked is van gyereked,volt párod is,nem tudom persze mi történt,de akárhogyis,gondolj bele a nej és a gyerek helyzetébe. ha 1 éve szar a helyzetük miért nem lépett le? ha meg fontos a fia,mért lép félre mindent kockáztatva?
nekem picit sántít a dolog ne haragudj..
ha én féltem a családom nem kockáztatom senkiért
Akárhogy csűrjük-csavarjuk is a dolgot, egy szerető mindig helyzeti előnyben van a feleséggel szemben. Miért is?
Mert neki csak arra van gondja, hogy frissen-fitten, fodrászolva, kozmetikázva, friss vacsival, tiszta lakásban, stb. várja a hőn szeretett pasiját a heti 1-2 légyottra. Akkor pedig már csak a kényeztetésre kell fordítania az energiáját. Így lehet a szeretőből egyszerre "társ", lelki szemetesláda, a világ legtürelmesebb nője, az ágyban pedig ...., stb. Melyik pasi ne szeretné ezeket???
Otthon pedig mi várja?: A munkából hazaloholó asszonykája, aki máris teszi oda a másnapi ebédet főni. Közben rohangál a gyerek leckéjébe belenézni, de - ha már útbaesik - még gyorsan kitereget. Estére meg a bugyijából is folyik a víz, a haja beletapad az izzadt homlokába. A sminkje - ha volt is egyáltalán - már rég leázott az ábrázatáról.
És még hátravan a rendrakás, mert a játékok szanaszét, a konyha szalad, és még nincsenek a gyerekek megfürdetve....
És még nem beszéltem arról, hogy az asszonykának még ideje sem volt megkérdezni a férjurától, hogy "hogy is telt a napja?"
Hát persze, hogy jólesik a kényeztetés! Hát persze, hogy képes utazni ezért a "csalóka" kényelemért több tíz kilométert is.
Csalóka, igen: mert ha mégiscsak elválik a feleségétől és elveszi a szeretőjét ÚJRA kezdődik az egész, mert a szeretőből feleség lesz....
Szia Sziszka!
Te nagyon fiatal vagy biztos. A férfiak nagy része -és szinte nincs is kivétel- elmeséli, hogy nem élünk jól a feleségemmel, de a gyerek miatt....és jön a sóder.
Az olyan férfi, aki valóban nem jól él a feleségével, az úgy hallgat, mint a sír, válik, amilyen gyorsan csak lehet.Ha nem is válnak el, de akkor sem élnek együtt.
Ne dőlj be az ilyen közhelyeknek! Ez egy szabvány szöveg és akármeddig várhatsz, nem fog lépni a Te érdekedben. Ez roppant kényelmes a számukra, feleség, gyerek, szerető.
Magadra maradsz, elmész olyan mellett, aki valóban szeret Téged.
"de, a férfiak teljesen mások ,mert bárkit meg sexelnek csak nő legyen és más legyen"
Az ilyen férfi számomra nem férfi és sosem volt az-még ha genetikailag pasinak is mondják.
Nem sok olyan házaspár van akinek nincs hitele házon, lakáson....mégis aki válni akar, az ennek ellenére is elköltözik és elválik.
Sok példa van rá, hogy a pasi MINDENT otthagy az asszonynak és újból a nulláról kezdi mással.
Persze nem látok bele ezekbe a sztorikba, így nem akarok okoskodni.
További ajánlott fórumok:
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- 22 évesen szerelmes vagyok egy 40 éves férfibe
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Szerelmes vagyok...
- 22 éves (rabszolga sorsban tartott NŐ) aki szerelmes lesz egy idősebb férfiba...
- Mikor tudatosul egy férfiban, ha szerelmes?