Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szerelmes vagyok egy nős férfiba... fórum

Szerelmes vagyok egy nős férfiba... (beszélgetés)

137. benyóka anyuka (válaszként erre: 135. - SziszkaV75)
2010. jan. 8. 13:26
én azt kívánom,kapd azt a sorstól amit megérdemelsz,ha ezt a férfit akkor legyen,csak vigyázz hogy mindig ilyen takaros,fitt menyecske legyél mint amilyen most vagy,nehogy egy szép napon te legyél lapáton
136. benyóka anyuka (válaszként erre: 134. - 9379ff445f)
2010. jan. 8. 12:39
az enyém még akkor is tagadta amikor már totál le bukott,utána meg mindent a nőre kent,hogy csak egyszer megbotlott,de a nő erőszakos volt és félt hogy kitálal nekem ezért folytatta.De ez engem már nemigen hatott meg,de meg hidd el csak az első pofon a legnagyobb,nekem már ő nem tud újat mutatni,és az a nő sem ér annyit hogy én búslakodjak van 2 szép gyerekem és ha egyszer szétdobjuk a cuccot hát élem az életem.És azok a nők is megkapják egyszer a magukét tuti,kérdés ők hogy dolgozzák majd fel
135. SziszkaV75 (válaszként erre: 133. - 16b5d6ae34)
2010. jan. 8. 12:13
Tévedsz...neki itt is nagy a lebukás veszélye...ismerik...
2010. jan. 8. 11:56

benyóka anyuka sajnos egy cipőben járunk...

én elítélek mindenkit, aki ahelyett, hogy őszintén beismerné, hogy másra vágyik, és nem jó már neki a feleségével/férjével, más életet szeretne élni, aljas módon a társát megalázva szeretőt tart

volt itt egy olyan hozzászólás, hogy arra kérte valaki a férjét, ha esetleg úgy alakulna a helyzet vallja be inkább...

én is erre kértem a férjem, meg is ígérte becsülettel, csak hát az ígéretét nem tudta betartani!

133. 16b5d6ae34 (válaszként erre: 104. - SziszkaV75)
2010. jan. 8. 11:45

Sziszka kedves!

Ennyire nem lehetsz naív! A közvetlen környezetében biztos azért nem keres szeretőt, mert nagy a lebukás veszélye. Persze, hogy utazik 60 km-t, mert ez sokkal biztonságosabb a számára. Nem buták a férfiak!

Ne rontsd el az életed, nem kell minden szép mesének bedőlni!

132. SziszkaV75 (válaszként erre: 115. - Golfáramlat)
2010. jan. 8. 11:39
Ebben sem kellene általánosítani szerintem. Velem ellentétben a feleség nem dolgozik, otthon van...ráérne erre arra. Én főzök, mosok, takarítok, gyereket nevelek, dolgozok (nem keveset ), edzésre járok ...arra van időm amire akarom.
131. 16b5d6ae34 (válaszként erre: 113. - Tücsimücsi)
2010. jan. 8. 11:09
Azt nem tudtam, de akkor meg annál rosszabb. Még fiatalon jobban elhiszi az ember az ilyen mesét, de egy bizonyos kor után.....hát nem tudom.
130. benyóka anyuka (válaszként erre: 129. - A00c344bac)
2010. jan. 8. 10:01
én is a megcsalt nők közé tartozom,én is adtam még 1 esélyt,de nem azt mondom,hogy nem szeretem,de ott és akkor valami véget ért számomra,mert én nem azt a férfit szeretem aki ezt tette velem,és piszkosul sajnáltam magam.Valaki itt nagyokosan azt írta,hogy oka van ha félre megy a társad ez igaz is nálunk pl megszültem, a babucikám 3 hónapig csak sírt,a lakás romokban,én meg csak fogytam és gyenge voltam és pocsékul néztem ki minden erőmet a kisfiamra fordítottam,mint utólag ki derült komoly beteg lettem szülés után, csoda,hogy léteztem na és akkor bukott le apa egy nálam 18 évvel fiatalabb bombázóval,az még úgy jól esett.Szóval soha nem bocsátok meg neki igazán,pedig ö is főzőget,egye is meg.
129. a00c344bac (válaszként erre: 125. - Golfáramlat)
2010. jan. 8. 08:45
szia:))igen igazad van sok mindenben neked is :))az enyém még néha főz is:))de azért én jobban szeretek feleség lenni :))nem lennék szerető, sajnos egyik közeli rokonom az. és nagyon sokat sír a vállamon. 3éve sajnos nős pasi a szeretője. nem vagyunk egyformák ,sajnos:((mert igaz sok mindenben hasonlítunk, de sajnos az én férjem 4honapig szeretőt tartott. úgy ,hogy te szerencsésebb vagy, de attól még imádom:)))mert nem hanyagolt el soha:))abban a 4honapban amikor szeretője volt még többet voltunk együtt,és mindig is kedves volt velem akkor meg főleg. és megbocsájtottam ,mert ő maga mondta el. és a gyerekek imádják. és most ,hogy tudjuk majd nem elveszítettük egymást még jobban szeretjük egymást:)))mindenkinek jár egy esély, szerintem.
128. golfáramlat (válaszként erre: 109. - 776202d9df)
2010. jan. 8. 08:31

Szia!

A Te eseted egy picinykét másabb, mert neked független férfi a partnered. Már elváltatok mind a ketten, egyikőtök sem tipor bele egy házasságba. Rajtatok múlik, hogy mikor teszitek hivatalosabbá a kapcsolatotokat.

Az a véleményem, hogy ha valakinek nem jó a házassága, akkor lépjen!!!! De legyen benne annyi gerinc, hogy ne félrekufircoljon! Akkor üljön le a társával megbeszélni, hogy mi legyen a továbbiakban! Osztozzanak meg javakon, adósságokon, stb.! Aztán mehet mindenki a saját útjára - új életet kezdeni.

De a szerető karjába rohanni, kettős életet élni, elhitetni a házastárssal, hogy minden oké...., a szeretővel pedig azt, hogy már a válás van szóban (holott fel sem vetődött otthon) hát ez nem az én műfajom.

Ha tönkrement egy házasság, akkor MIND A KÉT FÉLNEK meg kell adni az új élet lehetőségét. Nem pedig kétkapura játszani.

Szándékosan nem csak a "női" szeretőkről írtam, vonatkozik ez a férfiakra is.

127. golfáramlat (válaszként erre: 123. - A00c344bac)
2010. jan. 8. 08:17

Nagyon szuperul megfogalmaztad, nem ismétlem meg. Tökéletesen igazad van!

Ezekkel pedig minden szeretőnek számolnia kell!

126. a00c344bac (válaszként erre: 109. - 776202d9df)
2010. jan. 8. 08:14
ja,és te ezeket a dolgokat honnan tudod? persze a pasi ezt mondja neked ,hogy terheség,hitel... stb,a pasik mindig mondanak valami jó kifogást ,hogy ne keljen a szeretővel élnie.és te honnan tudod mit mond a feleségének otthon ha 2napig nem megy haza??
125. golfáramlat (válaszként erre: 122. - A00c344bac)
2010. jan. 8. 08:14

Szia!

Kicsit felerősítve írtam meg a hozzászólásom, de lényegében így látom a dolgokat.

Vicces csaj vagok, ez igaz! :DDD

De nincs sanyarú sorsom, mert több mint 20 éves kiegyensúlyozott házassággal, rendes férjjel, 2 gyerkőccel élek.

Elmondom, hogy a férjem rendszeresen segít a háztartásban (még ablakot is pucol :D), leül a gyerekkel tanulni, a kisebbet pedig tisztába is szokta tenni, stb. Én pedig szoktam viszonozni a segítségét, besegítek a "férfimunkába" (pl. együtt tapétáztunk, együtt újítottuk fel a lakást)

(Úgy látom kb. egyformán élünk / mármint Ti meg mi .... :DDD)

(Ezzel együtt letörném a derekát, ha félrekacsintgatna - jelzem, hogy ÉN sem teszem!)

Persze, hogy a feleségek is ápoltak, gondozottak!!!

De klasszisokkal kevesebb jut család mellett a fodrászra, kozmetikusra egy háziasszonynak - szerencsések a kivételek!

Igazad van abban, hogy "sokszor a feleség mindig szebb mint a szerető". És pont ez a mondatod támasztja alá az egész véleményemet!!!

Mert valljuk be, hogy a szeretőnek - akár nőről, akár férfiról legyen is szó (mert ugye ilyen is van) - "csak" kényeztetnie kell a partnert.

Szerintem a szerető nem igen azzal várja, hogy "de jó hogy jössz drágám, éppen elromlott a ....., segíthetnél kiporszívózni / teregess már ki, stb.

De legyen szó a férfi-szeretőről is: melyik háziasszony ne szeretné, ha bókolnak neki, ha virágot kap (amit férjdrága már régen kihagy a mindennapokból), ha "próbálják levenni a lábáról"?

Amikor a szürke mindennapokat feldobja egy udvarló - még ha gondolatban sem csalnánk meg a férjünket - igenis jólesik, legyezgeti a hiúságunkat! Ugye???

Aki pedig "bevállal" egy szerető-pozíciót, pláne ha tudja, hogy házas az illető, annak számolnia kell azzal, hogy esetleg mégsem válik el az illető és elpazarolt a várakozással x időt az életéből.

124. a00c344bac (válaszként erre: 109. - 776202d9df)
2010. jan. 8. 08:01
azért már te sem vagy mai csirke:)),én sem:))és még hiszel a mesébe?? minden olyan jó volt nálatok a férjeddel ?? nem csalt meg ??mégis elhagyott??20év után!ezt nem értem!!és nem akarod veled maradjon a pasid?? te viccelsz??nem hiszem egyedül szeretnél élni,mert mindenkinek szüksége van társra.
123. a00c344bac (válaszként erre: 115. - Golfáramlat)
2010. jan. 8. 07:03
és a szeretőnek mi jut?? évekig vár de,mire?? lehet a semmire? mert a feleség semmit nem tud ,de mért is nem ? mert a férj kedves vele ,állandóan ,sexelnek, ,hogy a feleség rá ne jöjjön szeretője van. és így ugyan miről jönne rá?? mert legtöbb esetben így van. és a szerető meg hónapokat,éveket sír ,és várja a csodát ,hogy majd elválik és vele él ,de 99%nem válik el a feleségétől csak szórakozik,mert amikor kiderül a pasik mindig ezt mondják,csak szórakoztam. és a végén még akit évekig szeretőnek tartott lehord minden félének,mert ugye a szeretőjével nem jelenik meg ismerősök közt csak titokban van vele.mert legtöbb esetben még ha fiatalabb is a szerető sokkal rondább mint a feleség.csak hát a férfiak ilyenek.
122. a00c344bac (válaszként erre: 115. - Golfáramlat)
2010. jan. 8. 06:40
te nagyon vicces csaj vagy:))és nagyon rossz sorsod lehet ,ha így gondolod az anya szerepét.én is dolgozom,de azért nem gondolom ilyen tragikusan .imádok főzni,a takarításba meg mindenki besegít,kisebb dolgokba pl.porszívózás,vagy magunk után helyére rakjuk a cipőnket stb de.ez már mind nagy segítség.persze van ,hogy nagyon fárasztó ,de mivel imádom őket engem boldoggá tesz:))és azért a feleségek attól lehetnek ápoltak, ,divatosak.mert ha jól megnézed a mai 40nők nagyon is figyelnek arra ,hogy szépek legyenek:))és sokszor a feleség mindig szebb mint a szerető:))
121. 6924121179 (válaszként erre: 115. - Golfáramlat)
2010. jan. 7. 23:46
Grat!! :D
120. o.andi
2010. jan. 7. 23:33
huhaaa..nem jó ómen!!
119. benyóka anyuka (válaszként erre: 115. - Golfáramlat)
2010. jan. 7. 23:19
neked teljesen igazad van,azt hiszem itt a te hozzászólásod a leg...........
2010. jan. 7. 22:38
bocsi:sújtva
2010. jan. 7. 22:37

nézd meg a szerelemtől súlytva c. filmet..

de én is láttam pozitív példát. 2-t a 32 évem alatt.

és nem elítéllek,mert azt még elhiszem hbeleszeretsz nős emberbe,de h hagyod h hozzád nyuljon,szeretővé alacsonyítson?? lehet h maradi vagyok de nálam ez olyan alapvetően elutasított erkölcsi negatívum,h a világ legszuperebb pasija se rúghatna labdába ebben a helyzeteben..

bocs,sem téged sem őt nem akartam megbántani,csak nekem ez nagyon nem jön be.

és neked is van gyereked,volt párod is,nem tudom persze mi történt,de akárhogyis,gondolj bele a nej és a gyerek helyzetébe. ha 1 éve szar a helyzetük miért nem lépett le? ha meg fontos a fia,mért lép félre mindent kockáztatva?

nekem picit sántít a dolog ne haragudj..

ha én féltem a családom nem kockáztatom senkiért

116. 083c00e999 (válaszként erre: 115. - Golfáramlat)
2010. jan. 7. 22:14
A fenéket:DDDDDD
2010. jan. 7. 22:00

Akárhogy csűrjük-csavarjuk is a dolgot, egy szerető mindig helyzeti előnyben van a feleséggel szemben. Miért is?

Mert neki csak arra van gondja, hogy frissen-fitten, fodrászolva, kozmetikázva, friss vacsival, tiszta lakásban, stb. várja a hőn szeretett pasiját a heti 1-2 légyottra. Akkor pedig már csak a kényeztetésre kell fordítania az energiáját. Így lehet a szeretőből egyszerre "társ", lelki szemetesláda, a világ legtürelmesebb nője, az ágyban pedig ...., stb. Melyik pasi ne szeretné ezeket???

Otthon pedig mi várja?: A munkából hazaloholó asszonykája, aki máris teszi oda a másnapi ebédet főni. Közben rohangál a gyerek leckéjébe belenézni, de - ha már útbaesik - még gyorsan kitereget. Estére meg a bugyijából is folyik a víz, a haja beletapad az izzadt homlokába. A sminkje - ha volt is egyáltalán - már rég leázott az ábrázatáról.

És még hátravan a rendrakás, mert a játékok szanaszét, a konyha szalad, és még nincsenek a gyerekek megfürdetve....

És még nem beszéltem arról, hogy az asszonykának még ideje sem volt megkérdezni a férjurától, hogy "hogy is telt a napja?"

Hát persze, hogy jólesik a kényeztetés! Hát persze, hogy képes utazni ezért a "csalóka" kényelemért több tíz kilométert is.

Csalóka, igen: mert ha mégiscsak elválik a feleségétől és elveszi a szeretőjét ÚJRA kezdődik az egész, mert a szeretőből feleség lesz....

114. benyóka anyuka (válaszként erre: 109. - 776202d9df)
2010. jan. 7. 21:30
hát nincs igazad pedig nem vagy már fiatal de tudnod kell ez a férfiak csajozós dumája,soha nem szeretem az asszonyt kényszer az egész,csak a pénz stb,nos ezek közhelyek és amikor lebukik akkor ismered meg igazán, az esetek 99 százalékában nem az asszony könyörög,hogy őt válasza hanem a férj,hogy maradhasson ez a helyzet de lehet te az 1 százalékba tartozol
113. tücsimücsi (válaszként erre: 112. - 16b5d6ae34)
2010. jan. 7. 17:35
Hát, nem egy fiatal leányzóról van szó...
112. 16b5d6ae34 (válaszként erre: 1. - SziszkaV75)
2010. jan. 7. 17:29

Szia Sziszka!

Te nagyon fiatal vagy biztos. A férfiak nagy része -és szinte nincs is kivétel- elmeséli, hogy nem élünk jól a feleségemmel, de a gyerek miatt....és jön a sóder.

Az olyan férfi, aki valóban nem jól él a feleségével, az úgy hallgat, mint a sír, válik, amilyen gyorsan csak lehet.Ha nem is válnak el, de akkor sem élnek együtt.

Ne dőlj be az ilyen közhelyeknek! Ez egy szabvány szöveg és akármeddig várhatsz, nem fog lépni a Te érdekedben. Ez roppant kényelmes a számukra, feleség, gyerek, szerető.

Magadra maradsz, elmész olyan mellett, aki valóban szeret Téged.

111. 083c00e999 (válaszként erre: 101. - A00c344bac)
2010. jan. 7. 17:22

"de, a férfiak teljesen mások ,mert bárkit meg sexelnek csak nő legyen és más legyen"

Az ilyen férfi számomra nem férfi és sosem volt az-még ha genetikailag pasinak is mondják.

110. tücsimücsi (válaszként erre: 109. - 776202d9df)
2010. jan. 7. 17:13

Nem sok olyan házaspár van akinek nincs hitele házon, lakáson....mégis aki válni akar, az ennek ellenére is elköltözik és elválik.

Sok példa van rá, hogy a pasi MINDENT otthagy az asszonynak és újból a nulláról kezdi mással.

Persze nem látok bele ezekbe a sztorikba, így nem akarok okoskodni.

109. 776202d9df (válaszként erre: 107. - A00c344bac)
2010. jan. 7. 15:54
Azért megy haza, mert nem kérem, hogy maradjon. Az életén azért változtasson, mert így szeretné, és ne miattam. És...nem szeretnék együtt élni senkivel. Tőlem nem kaphat meg mindent, mert nem él velem. A másik...előfordul, hogy egy házasságban nincsenek már érzelmek... lehet, hogy nem is voltak igazán....csak jött egy váratlan terhesség...és a pasi nem lép le, vállalja a felelősséget. És néhány év mulva sem lép le, mert nyolcmillió hitel van a házon, és a mama vállalkozásán...szerintem korrekt. De szeretetre, és gyengédségre azért még vágyik...ha egy pasi hetente kétszer elmegy randizni, nem alszik otthon, nem tölti otthon a szilvesztert, az új év első napját, az szerintem több mint gyanus egy feleségnek. De sokszor egyszerübb nem kérdezni, türelmesen várják, hogy vége legyen....hátha a botrányból mégis a feleség kerülne ki vesztesen...Egyébként 20 évig éltem együtt a férjemmel, de soha nem ellenőrizgettem, pedig nők között dolgozott. Csak annyit kértem tőle, hogy megalázó helyzetbe ne hozzon. A házasságunk ugy ért véget, hogy szerintem soha egyikünk sem csalta meg a másikat. A bizalom nagyon fontos. Egyébként a kedvesem független, de a házassága egy tanulságos történet. A te véleményedet is finomítja majd az idő, és a tapasztalat.
2010. jan. 7. 09:37
ja hiányzik,a felelőség tudatuk egy házasságban nem minden nap boldogság vannak közös gondok is anyagi stb na és amikor jön a baba anya le robban a gyerek üvölt apa félre kefél

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook