Szerelmes vagyok egy nős férfiba... (beszélgetés)
"sajnos, mindenki kénytelen önállóan gondoskodni partnerről"
és ez szerinted mindenképp egy másik nő férje legyen, met az olyan jó dolog...
A fórum címére válaszolva:
Szabad ember vagy,azt teszel amit akarsz,és ami belefér a lelkiismeretedbe.....
De egy tanácsot fogadj el___NE tegyél mással olyat,amit nem szeretnéd hogy veled megtegyenek!
Sajnos, igaza van a szexológusnak. Nem saját tapasztalat, hanem baráti körben láttam hasonlót.
Vége az lett, hogy mindenki visszatért a családjához és ezzel a kiruccanással megerősítette a kihűlt házasságot.
mindenkinek van valami jó kifogása, miért is kufircoljon félre, de egyikük sem áll oda őszintén-becsületesen , és mondja meg, hogy problémám van veled, a kapcsolatunkkal, szeretnék változtatni.
micsoda aljas emberek az ilyenek...
Sziasztok!
Készülök a nőgyógyászomhoz rákszűrésre. Felíratok már magamnak egy jó nőspasit receptre. De lehet jobban járok, ha a kínai piacon veszek: ha sokat veszek egyszerre akkor olcsóbb. :))
Megáll az ember esze! Ilyet tanácsolna egy szexológus, hogy másszon bele más házasságába??? Az övébe is belemászhatna már valaki...
Kedves, vagy durva, de így van!
:D
Viszont egyáltalán nem értek vele egyet!
:D
Ez kedves megközelítés!
Azt jelenti, hogy lesz@rsz mindenkit, csak neked legyen jó!
Bocs, nem Rád értettem!
Te nem ismersz sem engem, sem a férjemet, sem a volt feleséget, sem a kisfiút. És a helyzetet sem, mégis véleményt alkotsz, amit megtehetsz, hiszen szabad országban élünk.
Ráadásul még azt sem tudod hogy semmi sem fehér vagy fekete, de ha Te eszerint élsz, hát tedd, az legyen a Te bajod, nekem úgyis jó.
Csak leírtam az én történetemet, mivel az a fórum címéhez illett, és ezt még Te sem tilthatod meg:-)
Ezzel nem sarkalltam senkit semmire, olvass vissza kicsit alaposabban.
Természetesen nem várok választ!
Szia! Bocs, csak most tudtam jönni.
Elolvastam a nekem cimzett hsz-t.
Mostani eszemmel azt mondom, hogy észre venném ha félrekufircolna. Az is tuti, hogy Ő is tudna arról, hogy észrevettem :DDD
Most itthon vagyok gyed-en, ha ő nem dolgozik, együtt vagyunk mindig. Ráadásul itt dolgozik a városban, rögzített munkarendben. Tehát ha később jön is haza - rögtön tudom.
Ennek ellenére amikor én is dolgoztam, (fogok is remélem) bármelyikünknek lett volna lehetősége megcsalni a másikat. De szerintem aki odafigyel a másikra az észreveszi a jeleket.
De nálunk nem is fordul elő olyan, hogy napokig ne beszélnénk egymással, duzzognánk, meg ilyesmi.
Borzasztó lehet, amikor lassanként elhidegültetek egymástól, a társas magány, az egyedüllét.
De jól gondolkoztál: csak akkor tudsz egészséges lélekkel, bujkálás nélkül újrakezdeni, ha lezárod a múltat...
...bocsi hogy beleszólok,olvastam pár hozzászólást,és én csak a saját véleményemet tudom leírni,és nem akarok senki felett ítélkezni,maximum a saját "luksogórnőmön"....
Szóval az a véleményem,hogy ahogy a a megcsaló,jelen esetben a férj hibás,igenis az akivel megcsalt,az is.Nos lehet hogy lehetetlennek tünik a történetem,amit nem fogok részletesen leírni,.csakhogy ne untassalak titeket.
Nagy vonalakban,12 éve ismerjük egymást,9 éve vagyunk házasok,semmi komolyabb gáz nem volt,se nem vontam meg a szexet,se ilyesmi,mások,és magunk szerint is "mintaházasság" volt.
Aztán mikor tavaly keztünk egymás mellett elmenni,és én is kezdtem levelezgetni egy játék kapcsán,meg msn-ezni, az én drága férjem sosem tette szóvá,csak magába hallgatott,erre jött hogy a volt pasimat látta a házunk előtt,meg ilyenek,és összetett magában egy képet,én megcsalom,és nem szeretem.Itt jött a képbe a bizonyos harmadik,ami meggyőződésem,hogyha nem úgy történtik,akkor nem is történik meg.
Párom meló közben,(sofőr)megszólította egy nő,előtte persze több alkalomal nézte,meg oda odaszólt,s aztán odament hozzá,és odaadta neki a telszámát,és elkérte a férjemét.
A férjem mivel annyira naiv,ha hiszitek,ha nem,odaadta,gondolta ebből nemlesz baja,nyilván kíváncsi is volt.
Nos ennek az lett az eredménye,hogy beszéltek telcsin,és mikor arra ment szállítani a nő lement hozzá,a párom beszélt rólunk,vannak surlódások,de megvagyunk,gyerekek,és szó sincs válásról,hisz ő nem gondolt arra szeretőt akar vagy ilyesmi,egyszerúen csak beszélgetett valakivel,mert úgy gondolta velem nem lehet,illetve gondolta azt rólam,amit fent említette
m.
nos egyszer mikor a nő hívta a közelben lakik menjen fel igyanak egy teát (jó szöveg..) az én bárgyú férjem ment,gondolom gondolta miért ne,abból még mindig nem lehet semmi baj.
Itt jön az amiért hibáztatom a szeretőt,ah ezt annak lehet nevezni,hogy csak beszélgettek,semmi érzelem,semmi érzelkinyilvánítás a férjem részéről,ha a nő közeledett puszi vagy hasonló,akkor hátrált,persze ezt nem vette jó néven a nő,és kiagyalta,hogy hogy lehetne meg*****ni magát.
Egész egyszerűen,mikor felment a párom,míg ő ült,addig a nő levetkőzőtt meztelenre,és úgy ment oda hozzá,és kezdte el a férfiasságát tapogatni,majd mikor az megtelt vérrel,már nyújtotta is a gumit,és kész.
Nos most mondja bárki ki az a pasi,aki ha nem is akarja,de a hiúsága nem engedi,hogy elmenjen,pláne,ha azt gondolja az asszonyról,ő már megtette,én miért ne?!
Most ti szeretők,szálljatok magatokba,tennétek ti ilyet?Belemennétek,ha a pasi nem akar tőletek semmit,csak esetleg jókat beszélgettek együtt?Így oldanátok meg azt,hogy lefeküdjenek veletek?!Nemhiszem!
Tudom most sokan szt gondolják,hogy hihetetlen történet,nem akarom nektek bizonygatni,de így volt szóról szóra,és így történt meg még 2x az eset.De közben,2x be is csődölt a párom,de még ez sem volt elég a nőnek,mikor nem akart felmenni hozzá,akkor is lejárkált hozzá,csak akkor hagyta békén,mikor már konkrétan közölte,hagyj békén,ne hívj többet.
Nyilván több is van a történetben,de ez a lényege,ami talán ide tartozik.
Azt még tudni kell,a párom 36 éves,a nő 48 én 33 vagyok.Talán itt van a kutya elásva.
A páromnak nem kellett,nem akart vele szexelni sem,de megtörtént,mert muja volt,és hagyta magát sodródni az eseményekkel,és nem mellesleg azt gondolta én már megtettem.
Nem védem a férjemet sem,mert megtehette volna nem áll vele szóba,nem megy fel,és folytathatnám,de meggyőződésem,ha fel is megy,de a nő nem ilyen sziutba hozza,akkor nem szexelnek,mert a párom nem kezdeményzete volna,mert nem tetszett neki,nem volt számőára vonzó,csak max.jó volt vele beszélgetni semmi dolgokról,legalábbis azt hitte.
Nagyon fáj még mindig pedig 1 éve történt,és csak azoka tnem ítélem el,akiktől a pasi konkrétan akar valamit,és érzelmek is vannak.
De ennek a nőnek (nagyi már amúgy)elfogadhatatlan a viselkedése,és hozzáállása a dologhoz.
Ennyi.
Kedves Krisztinka!
Eszem ágában sem volt megbántani!
Bennem nincs egy cseppnyi rosszindulat sem,pusztán mélységesen elítélem azokat,akik két vasat tartanak a tűzbe.Nem kell egy ember mellett leélni az életünket,ha nem működik le kell zárni és újrakezdeni.Ez a helyes út.
Egy csalással kezdődő kapcsolat alapja a hazugság,én nem hiszem,hogy erre érdemes építkezni.Aki egyszer megtette megteszi máskor is,nincsenek erkölcsi aggályai.
Őszintén kívánom,hogy veled ez ne történjen meg!
Szép estét!
További ajánlott fórumok:
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- 22 évesen szerelmes vagyok egy 40 éves férfibe
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Szerelmes vagyok...
- 22 éves (rabszolga sorsban tartott NŐ) aki szerelmes lesz egy idősebb férfiba...
- Mikor tudatosul egy férfiban, ha szerelmes?