Szépen öregedő ismert emberek (beszélgetés)
Linda Gray. No és Bobby a Dallasból.
Nekik azért még lehetőségük se nagyon volt az arckrémeken kívül másra, nem hinném, hogy akkor már komoly plasztika lett volna.
én sem értem a szilikon szájú nőket, nem láttak már elég riasztó példát arra, hogy mennyire képes elcsúfítani a kacsaszáj egy szép nőt?
Most néztem Palikék podcastját, amiben Szerednyey Béla volt a vendég. 67 éves. Nem tudom mennyire sminkelik, de baromi jól néz ki szerintem.
Nem vagyok kibékülve a sok felfújt szájú nőkkel.
Pedig, mindent kipipálsz, amikor beregisztrálsz.
Tőlem is vittek már el fotót. Persze, szólt az illető, hogy lopta. Nem örültem neki, rögtön letiltottam mindent, még én se látom a fotóimat:DDDDD
Jó, nem nagy dolog. Egy torta kép volt, de akkor is.
Igen, egyetértek!
Ha nem tudám, hogy pl. Sandra Bullock csak néhány évvel idősebb nálam, akkor simán elhittem volna, hogy annyi idős és már nagyon elesett, ahogy sok más információnál is ez van.
Valós információt az ilyenek miatt, nagyon nehéz megszerezni. Az egyik helyen ezt írják, a másikon mást. Melyiknek higgyen az ember?
Néhány hónapja van kutyánk, ha olyat szeretnék megtudni, amit pl. az ismerőseim nem tudnak, akkor elég nagy gondban vagyok. Mindenki mást mond/ír, nincs hiteles információ.
És én se értem, hogy az ilyeneket, nincs aki megszűrje?
Hogy lehet az, hogy van olyan FB oldal?, ahol ilyen tartalmakat tesznek közzé? Miért engedik ezekinek az oldalaknak a működését? Itt van pl. Judit, simán elhitte, hogy 95 éves Chuck Norris...
Egy elnézést, tévedtem, elegánsabb lenne.
Hihetetlen, hogy nincs jogvédelem a saját arcképre sem.
Ezzel egy nagyobb problémakört érintesz, ami engem is egyre jobban zavar. Az internetet gyakorlatilag elárasztották a teljesen valótlan állítások generált képekkel és videókkal alátámasztva. Gyakorlatilag a legjelentéktelenebb információ megszerzéséhez is fel kell túrni az internetet, mert az első 5000 találat nem releváns vagy egyszerűen kamu. Innentől kezdve nem tudom, kiről mit lehet elhinni, és mit nem.
Az FB-n pont most "akadtam" ki a napokban. Kint volt Sandra Bullockról is egy tortás kép. Nem emlékszem, hogy pontosan mi volt a tortán vagy 70 vagy 80 év, természetesen hálóingben volt és ágyban, nagyon öregen. Oda írva, hogy boldog 80. születésnapot Sandra Bullock!
61 éves.
És még több ismert emberről szintén olyan fotókat tettek ki, ahol kb.10-15 évvel idősebbnek állították őket.
És tényleg! Sorolhatjuk ide Esztergályos Ceciliát is;)
Ez egy AI generált fotó, amihez a saját oldalán lévő videóját használták, amiben nem a születésnapját ünnepli, hanem valami másról beszél, januárban nem is volt egy posztja sem. Ha megnézed, vízjelezve is van, hogy ez a "The Trill 188" elnevezésű, ahogy elnézem AI generált mindenféléket posztoló oldal a Facebookon. Ha rákeresel, Chuck Norris saját oldala az, aminek 7,2 M követője van. Van Bud Spencer 100, meg Terrence Hill 90-es képük is, mindegyiken ugyanez a torta van, és a számok sehol nem stimmelnek. ._. Most ezt csak azért írom így, mert tudom, hogy szereted az AI-t használni, de mindig érdemes megnézni a forrást, meg az árulkodó jeleket, mert néha az AI és becsapós tud lenni, meg ez a millió facebook oldal ahol kizárólag ezeket ontják magukból.
Azon csodálkozom, hogy Balázs Klárit eddig nem emlegette senki.
Én csak leírtam a wikipédiában fellelt adatot.
Ami nem azonos a te általad csatolt fotóval.
Nekem elég megbízható tájékoztatásnak számít a saját face oldalán közzétett fotója kezében a születésnapi tortájával. A wikipédia sok falc információt is szolgáltat. A cikkek minősége a hivatkozott forrásoktól függ. Ha a forrás maga megbízhatatlan vagy elavult, a Wikipédia-szócikk is téves lesz. Erről még biztos nem olvastál, inkább megint az volt a fontosabb hogy belémköss, de nem érdekel, megszoktalak hogy ilyen vagy.😉
Hát igen, de ezt mérföldökvekhez kellene kötni, mint a 72 meg a 83. De azt se úgy hogy közel 72, vagy túl a 83mon, hanem úgy hogy 72 és 77 között van, meg 83 és 90 között van, hogy benne legyen az a nagy mérföldkő is ami volt meg az is ami lesz, hogy látszódjon melyik 2 között van ha nem akarsz pontos számot mondani. Vagy nevén nevezed a korosztályt számok nélkül akár hogy öreg, aggastyán stb. Legalábbis így szokás de nem kötelező.
Azért írtam, hogy túl a hetvenen, túl a nyolcvanon.
Rosszul tudod. Pataki Ági a 72-n is túl van, idén lesz 75. Tehát 72 és 77 között van, vagyis nagyon öreg. Tordai Teri túl a 83-mon, 85 lesz idén, tehát 83 és 90 közötti korcsoportba van, vagyis aggastyán. Ábrahám Editet jól írtad, ő tényleg 70 lesz idén, tehát 67 és 72 között van, vagyis az öreg korcsoportba. De amúgy tényleg egyikükön se látszik.
Idős korban a túlzott vékonyság általában nem előnyös.
"Aszott" lesz a kinézet.
Nálam a szépen öregedők közé tartozik Ábrahám Edit közel a 70-hez, Pataki Ági túl a 70-en, Tordai Teri túl a 80-on.
1940. március 10.-én született. (lásd vikipédia)
Jan.15.-én töltötték fel a tortás fotóját, ahol a 95. szülinapját boldogan ünnepli. Rajta van a tortán.
Szerintem nem elsősorban a ráncokon múlik.
Sokkal inkább a derűs, tiszta tekinteten.
Van amikor egy szép fiatal csúnyán öregszik, de van olyan is, hogy egy átlag, vagy csúf fiatal szépen öregszik.
Példát azért nem hozok, mert nem akarok senkit a csúf kategóriába besorolni sem fiatal, sem öreg korában...
További ajánlott fórumok: