Szent Imre kórház szülészete (beszélgetés)
Szia!
Én egy hónapja fekszem a Szent Imrében megfigyelés miatt, én azt hallottam, ha körzetileg ide tartozik valaki, akkor lehet csak szülésznőt fogadni, viszont ha nem ehhez a kórházhoz tartozol, akkor orvos is kell, ő tud felvetetni.
Szia!
Az első kérdésedre nem tudok választ adni, de én novemberben szültem és Joli volt a szülésznőm.Imádtam.
Nekem fogadott dokim volt Barna dr. A doki mondta hogy Jolival dolgozik együtt ezért kértem fel őt, de nem bántam, legközelebb is ennél a párosnál fogok szünli.
Kösziiii :)
Fiúk vannak Nálatok is?
Milyen idősek?
Gratulálok a kislányhoz :)
Én csak lesek, hogy ilyen korán megmondják a baba a nemét, bennem korábban fel sem merült, hogy ilyenkor megkérdezzem, olyan 16-17 hetesen kérdeztem csak rá. Nálam sajnos csak tippelgetnek, még reménykedem, hogy hátha kislány lesz nekem is a fiúk után.
A fehérvári úton bejöhet apuka :)
Tegnap a kórházba voltunk, ott nem :(
Nekem a fiukat mind a kétszer megmondták 12 hetesen a Magzatdiagnosztikába, remélem ma is kiderül :)
babazo hány hetes terhes vagy?
Jesszus, még mindig megy ez a többes behívás, nem értem, hogy másnak mi köze van hozzá, ha mondjuk megállapítják, hogy xy-nak beteg a gyereke, vagy egy fórumon olvastam, hogy két kismamának nem volt szívhangja, sírva mentek felöltözni, amíg aki írta , 38. hetes volt, ő érezte kellemetlenül magát.
Nemrég kórházban voltam a gyerekemmel, a vizit alkalmával minden szülőnek ki kellett menni a kórteremből, amikor kérdeztem miért, mondták, hogy diszkréció miatt, hogy ne tudjuk a másik gyerek miért fekszik benn.
Sajnos ez a magyar helyzet, vagy perkálsz egy vagyont és kapsz rendes szolgáltatást, vagy le vagy ....
Én a héten voltam a magzatdiagnosztikában, meg voltam elégedve velük, sajnos a baba nemét nem tudták megmondani, de nekem eddig a 12.héten még sose mondták meg. Majd egy hónap múlva látszik biztosabban.
Gondolom azért nem mehet be a Fehérvári úti rendelőbe apuka, mert amikor pl engem uh-ztak egy másik hölgy bugyi nélkül állva várta, hogy utánam jöjjön hüvelyi uh-ra.
Ma elmegyünk mi is fizetősbe, a Magzatdiagnosztikai Központba , ott tényleg jók.
És mi az hogy apuka nem jöhetett be?! Nem is értem.....A az ultrahangos nő hanyag volt, totál nem érdekelte a dolog, miután végeztünk, megnéztem a papírt tarkóredő 3 mm alatt, kérdem de mégis mennyi? Erre Ő hát 3 mm alatt, de mondom egyáltalán nem mindegy........soha többet nem megyek ide!
Csak azt nem értem, hogy a szülészet kiváló kétszer is szültem itt, de ami az uhon megy az botrány...
Bár nem frissek az infoim évekkel ezelőtt voltam a Bártfai uh-n, de ott behívtak 3 kismamát egyszerre az öltözőbe, egyet vizsgáltak, másik kettő hallgatta mit mondanak a másik uh-ján, tehát semmi intimítás és diszkréció.
Én most elmentem fizetősbe, pl istenhegyi, vagy Benczúr utcában a magzati géndiagnosztika ezeket ajánlotta egy genetikus, jók gépek és szakképzettek az orvosok.
Tud valaki szülésznőt ajánlani, ma tudtam meg hogy a Fanta Zsuzsa már nem dolgozik a kórházban :( egy kedves, természetes szüléspárti szülésznőt keresnék.
Ehhez nem kell egyágyas szoba, a 2-3 ágyasokba is veled lehet a picur egész nap :)
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, van rá lehetőség igen :)
Megvolt tegnap az ultrahang, botrányos szerintem a fehérvári utihoz képest, kb 2 perc volt az egész......
Ma elmegyünk a máshová is, mert 2 perc alatt nem lehet megcsinálni egy genetikai uhot.
Én ide többet biztos , hogy nem megyek, inkább elmegyek fizetősbe ha a fehérvári útra nem tudok.
Hát ez remek...... :/
Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatod van a Szent István Kórház szülészetéről?
- Mi a véleményetek a Szentesi kórház szülészetéről, nőgyógyászatáról?
- Mik a legfrissebb tapasztalatok a bp-i Szent János kórház szülészetéről?
- Szent István Kórház szülészete, orvosok árak, tapasztalatok
- Szent János vagy Kútvölgyi (magán) kórház szülészete?
- Szent Imre Kórház szülészete.Kinek milyen tapasztalatai vannak?