Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Sziasztok!Tempest! Felső szemhéj plasztikára megyek november 12-én,én is több éve gondolkozom rajta, majd megírom az eredményt!
Kellemes hetet mindenkinek!
Biztos jó az, ha egy idegen fémet ültetek a bőröm alá? Mióta csinálják ezt a technikát és milyen vizsgálatot végeztek azokon az embereken, akik ezen átestek, kb. 10 év múlva? (veséjükön, vérükben, stb)
Másrészt ha majd jóval később elkezd a köztes rész petyhüdni, kockás lesz a bőröm?
Aha...értem. Hát akkor ez is rámférne...
Drága dolog??
Róla sem hallottam még! A két szégyenletes megfutamodás után jegeltem kicsit a témát és most éledt fel bennem újra a kényszer. A te dokijaid Budapesten praktizálnak? Az ár nekem is majdnem az utolsó szempont, hiszen tudjuk, olcsó húsnak...
Azt én meg teljességgel kizárom, hogy ne kórházi körülmények között történjen a műtét. Szeretnék én is több konzira elmenni és ezúttal nem évek távlatában. Viszont én még az aranyszálbehúzáson is gondolkodom és egyenlőre még nem tudom melyiket lenne célszerű előbb elvégeztetni. Ebben viszont Ignácz doktornőnek van a legjobb neve! Te ilyesmit nem tervezel?
Hát Rátkay drnőről még csak jót hallottam, egyébként Ő a dr. Traub Alfréd felesége aki szintén plasztikai sebész, nem tudom róla hallottál -e már.
Tervezem, hogy több konzira elmegyek. Ez az ár a Gulyás dokié, akkor nem annyival drágább. olyan 260-280 körül van átlagban, de az ár csak harmadlagos nálam, fontosabb hogy a doki profi legyen, és valami normális helyen műtsön, ne a körfolyósós ház valamelyik lakásában legyen berendezve a "műtője" sajna ilyet is hallottam már.
Szia Tempest!
Te miért választottad Dr. Rátkai Imolát? Ajánlották? Ismersz valakit, akit ő műtött? Láttad már a munkáját, vagy képeket?
Nem tudom mi számít drágának. Én úgy tudom 180e vagy a felső, vagy az alsó és ha egyszerre csináltatja az ember lánya, akkor 320e. Ez most sok vagy nem? Persze nekem nagyon sok, de nem halogathatom, egyszerűen muszáj, mert én is (ahogy te is) minden reggel rettegve nézek tükörbe. Nincs képed fent. Kíváncsi lennék hogy neked milyen.
Hát még csak szeretnék túl lenni rajta. Gulyás dokiról hallottam már, ezer éve van a szakmában. Az egyik ismerősöm kb. 15 évvel ezelőtt volt nála, igaz cici és has volt neki. Szóval régi motoros, lehet gyakorlata, de úgy tudom drága, mármint az átlagárhoz képest.
Én leginkább Dr. Rátkay Imolához készülök, de még nem jutottam el odáig, de egyre sürgetőbb a dolog, mostmár mindennap agyalok rajta, látom a tükörben , hogy már nagyon indokolt lenne. Eddig csak kb. havonta jött elő, de már napi szinten, szóval muszáj lesz lépnem.
Szia! Először az Aesthetica-nál voltam azután egy évvel később az Istenhegyi Magánklinikán, de a dokikat nem nevezem meg mert egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy személy szerint miattuk nem vállaltam be. A képek amiket mutattak, nem voltak olyan látványosak és mindketten azt mondták, hogy csodát ne várjak. Igaz, az már gyanakvásra adhat okot, ha a képek retusálást sejtetnek. Az lenne a legjobb, ha valaki a személyes maximális elégedettségéről tudna biztosítani. Ajánlották még dr. Gulyás Gusztávot és Dr. Ignácz Zsuzsanna pedig nekem vált valami miatt rendkívül szimpatikussá, pedig még nem voltam nála konzultáción.
Te már túl vagy rajta azóta, vagy még mindig csak készülsz? Ki mellett döntöttél?
Húúú, látom nincs pörgés ezen a fórumon.
Olyan jó lenne, ha a tapasztaltabbak néha visszanéznének ide és biztatnák a "kezdőket".
Sziasztok!
Azt hiszem, mint minden erre járó, én is szemhéjplasztikára (alsó-felső) készülök. Visszaolvastam az összes hozzászólást, de mégis végtelenül be vagyok parázva, annak ellenére, hogy már évekkel ezelőtt meg akartam csináltatni. Kétszer megfutamodtam, mert két helyen voltam konzultáción, de egyik sem győzött meg! Nem a fájdalomtól, hanem a végeredménytől félek. Részben, hogy tényleg látványos lesz-e, részben pedig, hogy nem marad-e nyoma. Nekem (sajnos genetikailag is) nagyon karikás a szemem, és minden reggelre felduzzad, ami csalántea iszogatása mellett estére egész jól elmúlik, addigra meg már fáradt lesz a tekintetem. Szóval sehogyan sem jó!
Kérem, aki túl van a műtéten és megosztaná velem a képeit, tapasztalatait az biztasson egy kicsit. Nagyon zavar már és nem nagyon merek ránézni az emberekre, mert mindig úgy érzem, hogy a karikáimat nézik a szemem alatt. Orvost sem tudok választani, bár Mihályfi doktorról sok jót olvastam már tőletek.
Sziasztok !
Alsó szemhéjplasztikáról tudna valaki írni, a mütét után mennyi időn belül gyógyul meg ugy hogy a nyomok nem láthatóak, vagy sminkkel teljesen eltüntethetőek?
pintyőke72 megmondanád kinél voltál ?
Én is tervezem már hónapok óta de nem tudom rászánni magam, jó lenne ha valakinek lenne pozitív tapasztalata !
Írjatok e-mail címet priviben, hogy el tudjam küldeni.
De ha elmentek dokikhoz -érdemes többhöz is menni- mindenkinél láthattok előtte-utána fotókat. Az azért jó, mert többet is láttok egyszerre, eldönthetitek, melyik tetszik és a dokit is megismeritek. Meg az elképzeléseit és az árait is.Persze ez pénzbe kerül, így nekem is válogatnom kellett, merre induljak.
Én azért vagyok itt, mert amikor keresgéltem, ezen a fórumon kaptam a legtöbb segítséget és úgy gondoltam, ez visszajár....
Hát én most vettem észre, hogy nevet nem lett volna szerintem írnom :-( Bocs!
Aki szeretné, priviben elküldöm a szememről a képet előtte-utána.
Senki ne parázzon, nem lesz semmi a műtőasztalon!
Én a szuritól féltem nagyon, de én több kicsit kaptam, nem egy nagyot, így nem fájt.
Fél éve voltam, már egy jó ideje totál smink nélkül sem látható a heg, pedig nem ma születtem és ritka ronda volt előtte.