Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Sziasztok! Ismét ajánlottak egy plasztikai sebészt.
Valakinek van esetleg infója Dr. Végh Miklós-al kapcsolatosan????
Sziasztok!
3 hete volt alsó-felső szemhéjplasztikám, most lábadozok. Még látszik a beavatkozás helye mindkét szememen, különösen a baloldalin. Ezt próbálom elrejteni a hajammal. :-) Műtét után rettenetesen néztem ki, mindkét szemem teljesen bevérzett, bedagadt. Becsukni sem tudtam teljesen őket. Mára természetesen jobb a helyzet, de reggelre kelve még mindig könnyezik, és napszemüveg nélkül nem is megyek utcára. Az alsóknál "rengeteg" zsírt szedtek ki, a felsőnél pedig a megereszkedett bőr volt a probléma. Örülök, hogy túl vagyok rajta, de drasztikusabb beavatkozás, mint ahogy gondoltam. Akárhol olvastam róla előzőleg, (nekem) valahogy könnyebbnek tűnt, mind a műtét utáni állapotot, mind a gyógyulási időt tekintve. Még mindig csak reménykedem abban, hogy valóban tökéletes lesz, és nagyon várom a teljes gyógyulást, illetve azt, hogy a levágott alsó pilláim újra kinőjenek. :-) 17 napig minden nap jegeltem amikor csak ébren voltam és szemcseppet is használtam. Fájdalmaim nem voltak. Varratszedés nálam 10 nap után történt. Összegezve tehát: újra elmennék, mert ami volt, már egyáltalán nem tetszett, és az az állapot napról-napra csak rosszabbodott volna. Így már most fiatalabb az arcom, a tekintetem, különösen, hogy a szemeim alatt már nincs mély árok...
Csak azért gondoltam hogy nyitva van a szem,mert úgy nem zavarja a felső szempilla a dokit.De ezek szerint csukott szemmel csinálják ez még jobb!
Köszi a választ! :)
Sziasztok!
Két hete volt felső-alsó szemhéjplasztikám. Már a látásban is zavart, a műtét után kitágult a világ.
Sziasztok!
Szemhéjplasztikán gondolkozom:( Sajnos viszonylag fiatal korom ellenére felső szemhéjam eléggé lóg! A szempilláim tövére teljesen rálóg! Egyenlőre talán a látásban nem zavar, de pl. nagyon fáradékony a szemem! azt olvastam, hogy ez is okozhatja! Á leginkább azért esztétikailag zavar. Meséljenek nekem az akinek már volt, vagy tervezi, hol csináltatta árak...szóval bármi jöhet a témával kapcsolatban!
Sziasztok Lányok!
Van valaki, aki már csináltatott szemhéjplasztikát?
Sziasztok.
Nem nagyon olvasgattam még eddig ezt a fórumot/majd pótolom:)/,viszont sokminden érdekelne a szemhéjplasztikával kapcsolatban.
Elsősorban az,nektek hogyan csinálták,helyi érzéstelenítésben,vagy lehet kérni azt,hogy altatásban csinálják??
Mennyire fáj utána,mennyi idő múlva lesz szalonképes az ember,és mehet emberek közé?mennyi idő után veszik le a kötést?
Milyen,mekkora heg marad vissza az operáció után?
Ha valakinek nem tökéletes a sebgyógyulási hajlama,mondjuk volt már hipertrófiás hege,csináltathat-e ilyen műtétet?
Van-e korhatár,30éves kor alatt szoktak ilyen műtétet csinálni?
Ez csak egy része annak a sok kérdésnek,ami felvetődött bennem,de ha tudnátok rá válaszolni nagyon megköszönném/már ha egyáltalán látogatja még vki ezt a fórumot/.
Addig is visszaolvasgatok:)
Szia!
Ebben nem tudok segíteni :(
Èn itt voltam : [link]
Telefonon érdeklödj a konzultáció díja felöl,nekem nem kellet külön fizetnem,mert ùgy mentem,hogy tudtam Ö fogja meg csinálni. Nekem semmi nem látszik a varratból.Sok sikert!
Sziasztok!
Látom,hogy elég régen volt az utolsó hozzászólás,de remélem,hogy olvassa ezt még valaki.Szemhéjplasztikára szeretném magam én is elszánni,és egy kis segítséget kérnék.Súlyos szembetegséggel születtem,3 műtéten estem át kisgyermekként.2 műtétnél csak a rossz bal szemet,utolsónál mind2 szememet megműtötték.Már régóta gondolkoztam műtéten,de még fiatal voltam,és nem lett belőle végül semmi.Most 21 vagyok.A két szemem teljesen asszimetrikus.Elsősorban csak a bal szememet szeretném műttetni,hogy megint természetes formája legyen.Nem reménykedem,hogy teljesen rendbe tudnák hozzni,de a megközelítő eredmény is kielégítő lenne számomra.Az egyetlen,ami leginkább visszatart,hogy kóros/keloidos hegesedésre vagyok hajlamos.Nem szeretném,ha még a meglévőnél is nagyobb gondba sodornám magam,elég nekem ez is.Van itt vki,aki hasonló helyzetben mégis vállalta?Orvosok mit mondanak az ilyen hegekről?Tervezem,hogy több orvosnál is konzultálok,de mások véleménye is érdekelne.Egyébként mennyibe kerül általában egy konzultáció?Kit ajánlotok?Bevallom,szeretném a lehetőségekhez mérten legolcsóbban megúszni a dolgot,és az összes orvost sem szeretném végigjárni.Közeljövőben( 1 hónapon belül)tervezem a műtétet.Ha vki addig elolvassa ezt,kérem írjon!Köszönöm!