Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szemhéjplasztika fórum

Szemhéjplasztika (beszélgetés)

2010. jún. 21. 11:43
Dr. Kárász Tamás szemhéjplasztika terén? Info esetleg???
84. Tempest (válaszként erre: 83. - Mélykúti)
2010. jún. 15. 20:10
Nem ismerem sajna, de továbbra is minden infó érdekel. Napirenden van a téma nálam.
2010. jún. 15. 14:21

Sziasztok! Ismét ajánlottak egy plasztikai sebészt.

Valakinek van esetleg infója Dr. Végh Miklós-al kapcsolatosan????

82. nari11 (válaszként erre: 81. - Mélykúti)
2010. jún. 10. 17:21
Elmondom, hogy én mit tettem előtte. Sokat olvastam erről a témáról a p.sebészek honlapjain, újságokban, és természetesen ezen a fórumon is. Ahogy egyre többet foglalkoztam ezzel, úgy vált egyértelműbbé, hogy nagyon szeretném megcsináltatni a műtétet. Ezért aztán elmentem 3-4 helyre személyes konzultációra, és az ottani tapasztalataim alapján választottam ki a nekem szimpatikus orvost. Ez viszont elég szubjektív, úgyhogy én azt javaslom, hogy mindenki szánjon rá időt, hogy személyesen kérjen véleményt, tanácsot, időpontot, árajánlatot stb. Sok sikert kívánok, és ha már eldöntötted, hogy akarod, ne várj tovább...
81. mélykúti (válaszként erre: 80. - Nari11)
2010. jún. 10. 09:16
Köszönöm, hogy megírtad a tapasztalataidat! Én csak felsőt szeretnék csináltatni, ezen a téren elég gyáva vagyok így "erőt gyyüjtök" és persze információkat. Akinél voltál ajánlanád? Ezt azért kérdezem így, mert amiket írtál az tényleg nem olyan szimpla, mint amiket eddig én olvastam. Budapesten csináltattad? Ne haragudj, hogy ennyit kérdezek!Ami van nekem sem tetszik, így mindenképp meg szeretném csináltatni.Remélem hamarosan a szép végeredmény látszik már csak a tükörben!
80. nari11 (válaszként erre: 79. - Mélykúti)
2010. jún. 9. 12:16

Sziasztok!

3 hete volt alsó-felső szemhéjplasztikám, most lábadozok. Még látszik a beavatkozás helye mindkét szememen, különösen a baloldalin. Ezt próbálom elrejteni a hajammal. :-) Műtét után rettenetesen néztem ki, mindkét szemem teljesen bevérzett, bedagadt. Becsukni sem tudtam teljesen őket. Mára természetesen jobb a helyzet, de reggelre kelve még mindig könnyezik, és napszemüveg nélkül nem is megyek utcára. Az alsóknál "rengeteg" zsírt szedtek ki, a felsőnél pedig a megereszkedett bőr volt a probléma. Örülök, hogy túl vagyok rajta, de drasztikusabb beavatkozás, mint ahogy gondoltam. Akárhol olvastam róla előzőleg, (nekem) valahogy könnyebbnek tűnt, mind a műtét utáni állapotot, mind a gyógyulási időt tekintve. Még mindig csak reménykedem abban, hogy valóban tökéletes lesz, és nagyon várom a teljes gyógyulást, illetve azt, hogy a levágott alsó pilláim újra kinőjenek. :-) 17 napig minden nap jegeltem amikor csak ébren voltam és szemcseppet is használtam. Fájdalmaim nem voltak. Varratszedés nálam 10 nap után történt. Összegezve tehát: újra elmennék, mert ami volt, már egyáltalán nem tetszett, és az az állapot napról-napra csak rosszabbodott volna. Így már most fiatalabb az arcom, a tekintetem, különösen, hogy a szemeim alatt már nincs mély árok...

2010. jún. 9. 11:05
Senkinek nincs újabb infója? Pozitív és negatív tapasztalatok???
78. Tempest (válaszként erre: 77. - Mélykúti)
2010. máj. 27. 18:29
Igen , a Margitszigeten van rendelője.
77. mélykúti (válaszként erre: 76. - Tempest)
2010. máj. 27. 11:34
Sajnos nem hallottam még róla. Ő Budapesten van?
76. Tempest (válaszként erre: 75. - Mélykúti)
2010. máj. 26. 19:59
Nekem meg Dr Rátkay Imolát, tapasztalatok esetleg??
2010. máj. 25. 09:34
íén is jó ideje "keresgélek", most Dr. Kamarás Nórát ajánlották. Van valakinek tapasztalata???
2010. ápr. 20. 16:28
Nem zavarja mert nem közvetlenül a szempilla tőnél vágnak hanem a szem alatti ráncban.
73. Szamantha Fox (válaszként erre: 72. - EMENDEMSZ)
2010. ápr. 20. 13:56

Csak azért gondoltam hogy nyitva van a szem,mert úgy nem zavarja a felső szempilla a dokit.De ezek szerint csukott szemmel csinálják ez még jobb!

Köszi a választ! :)

72. EMENDEMSZ (válaszként erre: 71. - Szamantha Fox)
2010. ápr. 20. 12:30
Közben csukva van a szemed.Nem pislogsz.Nem emlékszem könnyezett-e.20 perc volt az egész.
71. Szamantha Fox (válaszként erre: 69. - EMENDEMSZ)
2010. ápr. 19. 20:24
Tudtál közben pislogni,nem száradt ki a szemed?Vagy pont ellenkezőleg könnyezett esetleg?
2010. ápr. 18. 23:47
A vágás helye még most is kicsit érzékeny sminkelésnél.Gondolom idővel elmúlik.
2010. ápr. 18. 23:45
Nekem fél éve volt alsó szemhéjplasztikám.60-at fizettem.Nem annyi a rendes ára,csak nekem már több dolgot csinált az orvosom és olyankor olcsóbb.1mm-t vágtunk csak ki a bőrből mert inkább a szemem alatti táska volt lényeges amiből eltávolították a felesleges zsírt.Így eltűnt a szem alatti duzzanat és a karika is.A zsírt részben kiszedték,részben elégették.Helyi érzéstelenítésben történt.Pl amikor az izmot elemelték az elég kellemetlen volt.Volt ahol az égetés is elég rossz érzés volt.De kibírtam és elégedett vagyok.:)
68. 4a5570eb33 (válaszként erre: 67. - Tempest)
2010. ápr. 17. 21:45
Írtam privit.
67. Tempest (válaszként erre: 66. - 4a5570eb33)
2010. ápr. 17. 20:36
Gratula,ügyes vagy, én is az idénre tervezem. Ha nem tolakodás minden-de minden nagyon érdekelne. Hogy kinél voltál, mennyibe kerül, altatásban vagy érzéstelenítésben volt, stb... Léci,léci nagyon készülök én is. Akár priviben is megköszönöm.
2010. ápr. 17. 20:13

Sziasztok!

Két hete volt felső-alsó szemhéjplasztikám. Már a látásban is zavart, a műtét után kitágult a világ.

2010. ápr. 16. 12:05
Sziasztok! Én is a szemhéjplasztikán gondolkodom, lassan már zavar a felső szemhéjam a látásban is, szeretném megcsináltatni. Kérem akinek van tapasztalata orvos tekintetében írja meg.
64. Tempest (válaszként erre: 63. - Fairy6)
2010. ápr. 7. 20:31
A hely nem annyira lényeges mindkettőben van jó, ami alapján választani kell az az orvos.
63. fairy6
2010. ápr. 7. 15:35
Hol érdemes szemhéjplasztikát csináltatni? magánklinikán vagy kórházban?
2010. márc. 22. 01:39

Sziasztok!

Szemhéjplasztikán gondolkozom:( Sajnos viszonylag fiatal korom ellenére felső szemhéjam eléggé lóg! A szempilláim tövére teljesen rálóg! Egyenlőre talán a látásban nem zavar, de pl. nagyon fáradékony a szemem! azt olvastam, hogy ez is okozhatja! Á leginkább azért esztétikailag zavar. Meséljenek nekem az akinek már volt, vagy tervezi, hol csináltatta árak...szóval bármi jöhet a témával kapcsolatban!

2010. jan. 20. 10:55
Sziasztok! Nekem szemorvos csinálta a plasztikai műtétet. Ez tulajdonképpen látásjavitó mütét. Bár én is szépészeti okokból csináltattam. Csak helyi érzéstelenitést alkalmazott. Annyira nem éreztem semmit, h bealudtam műtét közben. Kb 2 órát vesz igénybe, előkészületekkel együtt. Egy hét után volt varratszedés. Nekem jó a bőröm, heg nélkül gyógyult. De köszönhető ez a doktornő precizitásának is. A varrat mellé még leragasztotta a sebszéleket. Ennek kb már 6 éve. De még mindig nagyon szép. Ha valakit érdekel bővebben, irjon privibe!
2009. dec. 29. 17:44

Sziasztok Lányok!

Van valaki, aki már csináltatott szemhéjplasztikát?

2009. nov. 23. 17:30
Ja,és még egy fontos momentum:akinek még nem súlyos az állapota,tehát nem lóg a bőre,csak ráncosodik a szemkörnyéke/tehát még kezdeti stádiumban van/,annál elvégezhető?vagy akkkor még túl korai?
2009. nov. 23. 17:27

Sziasztok.

Nem nagyon olvasgattam még eddig ezt a fórumot/majd pótolom:)/,viszont sokminden érdekelne a szemhéjplasztikával kapcsolatban.

Elsősorban az,nektek hogyan csinálták,helyi érzéstelenítésben,vagy lehet kérni azt,hogy altatásban csinálják??

Mennyire fáj utána,mennyi idő múlva lesz szalonképes az ember,és mehet emberek közé?mennyi idő után veszik le a kötést?

Milyen,mekkora heg marad vissza az operáció után?

Ha valakinek nem tökéletes a sebgyógyulási hajlama,mondjuk volt már hipertrófiás hege,csináltathat-e ilyen műtétet?

Van-e korhatár,30éves kor alatt szoktak ilyen műtétet csinálni?

Ez csak egy része annak a sok kérdésnek,ami felvetődött bennem,de ha tudnátok rá válaszolni nagyon megköszönném/már ha egyáltalán látogatja még vki ezt a fórumot/.

Addig is visszaolvasgatok:)

57. edeskedv (válaszként erre: 56. - Vosztok)
2009. jún. 23. 22:19

Szia!

Ebben nem tudok segíteni :(

Èn itt voltam : [link]

Telefonon érdeklödj a konzultáció díja felöl,nekem nem kellet külön fizetnem,mert ùgy mentem,hogy tudtam Ö fogja meg csinálni. Nekem semmi nem látszik a varratból.Sok sikert!

2009. jún. 18. 00:45

Sziasztok!

Látom,hogy elég régen volt az utolsó hozzászólás,de remélem,hogy olvassa ezt még valaki.Szemhéjplasztikára szeretném magam én is elszánni,és egy kis segítséget kérnék.Súlyos szembetegséggel születtem,3 műtéten estem át kisgyermekként.2 műtétnél csak a rossz bal szemet,utolsónál mind2 szememet megműtötték.Már régóta gondolkoztam műtéten,de még fiatal voltam,és nem lett belőle végül semmi.Most 21 vagyok.A két szemem teljesen asszimetrikus.Elsősorban csak a bal szememet szeretném műttetni,hogy megint természetes formája legyen.Nem reménykedem,hogy teljesen rendbe tudnák hozzni,de a megközelítő eredmény is kielégítő lenne számomra.Az egyetlen,ami leginkább visszatart,hogy kóros/keloidos hegesedésre vagyok hajlamos.Nem szeretném,ha még a meglévőnél is nagyobb gondba sodornám magam,elég nekem ez is.Van itt vki,aki hasonló helyzetben mégis vállalta?Orvosok mit mondanak az ilyen hegekről?Tervezem,hogy több orvosnál is konzultálok,de mások véleménye is érdekelne.Egyébként mennyibe kerül általában egy konzultáció?Kit ajánlotok?Bevallom,szeretném a lehetőségekhez mérten legolcsóbban megúszni a dolgot,és az összes orvost sem szeretném végigjárni.Közeljövőben( 1 hónapon belül)tervezem a műtétet.Ha vki addig elolvassa ezt,kérem írjon!Köszönöm!

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook