Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szemhéjplasztika fórum

Szemhéjplasztika (beszélgetés)

2011. márc. 9. 22:38

Sziasztok!

Főleg azokat kérdezném, akik már átestek a beavatkozáson, vagy lgbb egy konzultáción, mert engem leginkább az érdekelne, hogy a szemhéjplasztika hatékony és látványos lehet abban az esetben is, ha nem jelentős a szemhéjam petyhüdtsége? Engem nagyon zavar, de igazán nem látványos a probléma, de én abban hiszek, hogy ha időben beavatkozom, akkor még jóformán tökéletesen

feszessé tehető a bőr, de ha várok vele, akkor csak javítani tudok majd rajta. Szerintetek ez hülyeség?

Sokat olvaslak titeket, és nagyon szép, látványos eredményeket értetek el, gratula mindenkinek!

Előre is köszi a segítséget!

2011. márc. 9. 21:38

Sziasztok Lányok !

Hétfőn kiszedték a varratokat! Nagyon meg vagyok elégedve az eredménnyel, főleg annak tudatában, hogy még hetekig csak javulni fog !

1-2 nap múlva teszek fel képet is csak megvárom, hogy sminkelhessek kicsit :)

744. GabciBSB (válaszként erre: 742. - Da281b7e63)
2011. márc. 9. 11:45

Köszi, utánanéztem, ezt a könyvet sajna már nem lehet kapni, de megrendeltem a másikat, amiről én írtam.

Ezek az izomtornáztatások tényleg működnek arcon is, csak baromi nehéz úgy megtanulni, hogy ne árts vele többet, mint amennyit használsz! Rossz gyakorlatokkal össze tudod "törni" a vonásaidat és elmélyíted a ráncokat. Én évekkel ezelőtt jártam 4-5 hónapig arctornára és látványos volt a változás, de abba kellett hagynom, mert nem fért bele a megváltozott életritmusomba időben.

743. da281b7e63 (válaszként erre: 740. - GabciBSB)
2011. márc. 9. 11:05
ja és köszi a számot:)
742. da281b7e63 (válaszként erre: 740. - GabciBSB)
2011. márc. 9. 11:05

a könyv irója Benita Cantieni: Faceforming.

Magyarul csak egy könyvet találtam de az nem az arcra való.

A forumján még a lógó dolgokat is vissza lehet mozgatni.Elsösorban megtanit aktiválni a fej ill.arc izmait.Vannak pontok az arcon amit meg kell keresni s az ujbeggyel finoman ütögetni.

Egy példa. szájzug megemelése...kisujjat a szájsarkáb gyürüsujjat a pofacsont alá a mutatóujjat a fül bejárathoz. S ezeket kell ütögetni 2 percig naponta. Persze nagyon nehéz a pontokat az ujjakkal igy megtalálni, de gyakorlattal menni fog.

hosszu leirni de lehet bene valami végül is ezek is izmok :)

El is kezdem megint csak a szemre , csinálok képeket s majd felteszem öket. Az op azért kell !!!

741. GabciBSB (válaszként erre: 736. - Pityputy01)
2011. márc. 9. 09:33
Pityputy nagyon örülök, hogy Te is túl vagy a nehezén!!! :) Ez az elmúlt egy hét a legnyűgösebb az egészben, amikor az ember korlátozva van a varratok miatt. Mosakodás, szemdörgölés, meg ilyesmi elég nehézkes. Most is még egy jó darabig bánj vele nagyon finoman! Alakul az még 6 hétig is. Nekem most 4 hetes, de még mindig nem érte el a végleges formáját. Viszont egyre többen merülnek bele a szemem tengerébe :))) Igen és is kaptam zárójelentést, ez így normális!
740. GabciBSB (válaszként erre: 737. - Da281b7e63)
2011. márc. 9. 09:28

Szia Globusz!

Jó döntés, hogy megcsináltatod! Boldog leszel tőle! :)

A Tessa Thomas könyvről van szó? Vagy esetleg van magyarul is valami, amiről nem tudok?

Dr. Ignácz Zsuzsanna száma: 06 30 975 4795 Hívd bátran!

739. 4e26ebc823 (válaszként erre: 736. - Pityputy01)
2011. márc. 9. 09:09

Várjuk a képeidet:))

Én is dokumentálni fogom már a műtét előtti állapottól kezdve...

738. 4e26ebc823 (válaszként erre: 737. - Da281b7e63)
2011. márc. 9. 09:08

Az a baj, hogy akinek nincs tokája még vagy nem lóg a szemhéja, nem fogja még azt is tornáztatni..., ha meg már megnyúlt a bőr... akkor már veszett fejsze...

Én egyedül a popsimra tornázom egy keveset "állagfenntartás" végett:))))

2011. márc. 9. 06:15

hallo lányok,most már biztos megcsináltatom. Elöször az alsót.Összel tervezem,de konzultáciot gondolom lehet már elöbb is. szép napotMegadnátok egy elérhetöséget s nevét a dokinöek? NIncs idöm visszaolvasni.

Csak annyit még,van egy könyv Facelifting a cime, s ott mindenféle gyakorlatok vannak pld a logó szemhéj trenirozására, meg a toka stb ellen.

èdemes olvasgatni,legalább megelözés szempontjából.köszi és szép napot

2011. márc. 8. 19:46
Sziaszok! Kiszedték ma a varrataimat meg le az undok ragasztót. A felső hegem szép, nem piros, az alsó meg nem is látszik. De alul még táskás és véraláfutásos a bőröm, a doki nekem is azt mondta, hogy alakul ez még kb. 4 hétig. De nekem már így is tetszik, majd teszek fel képeket, csak mind a telómon van, ahonnan még be kell varázsolnom a gépbe. Most nagyon várom az általatok megjósolt rohamos javulást.... Olyan furcsa, hogy túl vagyok rajta.... Kaptam egy két mondatból álló zárójelentést is. Ti?
735. hajka (válaszként erre: 734. - 4e26ebc823)
2011. márc. 8. 17:13
Nem fog, itt a vége fuss el véle:)
2011. márc. 8. 15:53
Jó ezt is tudni, mert ha megesik tudjuk miről van szó. Reméljük több nem jön elő rajtad...
733. hajka
2011. márc. 8. 15:19

[link]

Ez pl. pont idevág.

Nekem is kb. így nézett ki a szemem.

732. hajka (válaszként erre: 731. - 4e26ebc823)
2011. márc. 8. 15:17

Nem mondta, hogy szövettanra küldené, és nem is lepődött meg tulságosan. Amúgy a neten találtam hasonló eseteket. A műtéti heggeknél állítólag gyakran előfordulnak ilyen kis bibik. Azt olvastam, hogy ki lehet várni, elmúlik, vagy lehet injekcióval kezelni, vagy kimetszeni. Nekem a dr.nő ezt ajánlotta fel, és erre is számítottam. Laikusként is ez tünt a kézenfekvő megoldásnak.

Pici a bibi.

731. 4e26ebc823 (válaszként erre: 729. - Hajka)
2011. márc. 8. 14:16

Az hogyan derül ki, hogy ciszta volt-e? Szövettanra küldi, amit kivett?

Mit mondott mitől jöhetett elő? összefügghet a műtéttel?

730. 4e26ebc823 (válaszként erre: 728. - Hmmm11)
2011. márc. 8. 14:14
Szerintem is:)))))
729. hajka
2011. márc. 8. 13:48

Sziasztok,

második hete egyik náthaszerű nyavajából ki a másikba be a gyermekem, nem is jár oviba. Így én reggel 6-tól este 8-ig szórakoztathatomom a kisasszonyt. Nem panasz, imádom, de pl. csak akkor kapcsolhatom be a számítógépet ha már alszik, különben azonnal rákattan és nem lehet levakarni. Három éves, mi lesz még???

Most meg nem győztem visszaolvasni, pörög a fórum.

Üdvözlet az újaknak a fiatalodó klubban:)

Képzeljétek, pénteken a bal szememen, pont a varraton egy kis pattanásszerü képződmény jött ki. Nem akart múlni, hát tegnap újra meglátogattam a dr.nőt. Azt mondta valószínűleg ciszta. Helyi érzéstelenítésben ki is kapta onnan. Kicsit beijesztett mert össze akarta varni, de én megyek sielni (hurrá), nem tudok varratszedésre menni... Végül kaptam egy pirinyó ragasztót. Kicsit izgulok, de remélem nem lesz ebből semmi komoly.

728. hmmm11 (válaszként erre: 706. - Pilluci)
2011. márc. 8. 12:54
pilluci! te már akár ingyen is kaphatsz egy ilyen kezelést, annyi "beteget" szereztél a doktotnőnek... :-)
727. GabciBSB (válaszként erre: 722. - Da281b7e63)
2011. márc. 8. 12:40

Szia Globusz!

Max. egy hét a varratszedésig, addig kell a napszemcsi, mert le is van ragasztva a varrat. Idétlenül néz ki úgy az ember lánya :D Utána, már nem kell takargatnod!!! :)

726. GabciBSB (válaszként erre: 720. - Vali51)
2011. márc. 8. 12:38

Szia Vali!

Húúúú, de kíváncsi lennék én is! Túl vagyok a felsőn és már agyalok az alsón :)))))

725. GabciBSB (válaszként erre: 717. - 4e26ebc823)
2011. márc. 8. 12:37
Teljesen egyet értek! Amúgy én is csak akkor kezdtem el krémeket, kenceficéket használni, amikor már rádöbbentem, hogy a reggeli ébredések után órákkal sem múlnak el a plöttyedtégek... :( Na de a kezünkben van ez a nagyszerű lehetőség és miért is ne élhetnénk vele!?
724. 4e26ebc823 (válaszként erre: 722. - Da281b7e63)
2011. márc. 7. 22:10
Nekem, ahogy kiszedték a varratot már nem kellett bújkálni....:)))
723. 4e26ebc823 (válaszként erre: 720. - Vali51)
2011. márc. 7. 22:09
Légyszi mutasd meg:)))
2011. márc. 7. 20:37

sziasztok lanyok !!!köszönöm a sok sok infót .Kedvet és bátorságot adtatok. Képzeljétek mondom férjemnek nagy félve hogy vajon hogy reagál rá, s azt mondja, hogy neki meg a szemhéja nagyon zavarja a látásban ö is eljönne. Hurrá családi plasztikázás.

De komolyri.a forditva , mennyi ideig kell szemüvegben bujkálni `? Nme akarok senknek eldicsekedni vele :)

s van két májfolt is az arcomon, azt is el lehet valamivel tüntetni? Nagyon gáz hogy ennyire nem ismerem ki magam,pedig hiú vagyok nem is kicsit :) De eddig nagyon jól el voltam magammal,mindenki azt mondta minusz 10 év. S az utóbbi egy évben (klimax) semmi sem olyan mint kéne. Attól félek csak,hogy rászokok, hisz mindig lesz valami ami nem fog tetszeni.Mindegy most elhatároztam,hogy megcsinálom. Gondoltam összel, addig kicsit le is fogyok .

721. vajdai (válaszként erre: 720. - Vali51)
2011. márc. 7. 19:30

Szia Vali!

Örülök ,hogy ismét itt vagy. Szóval szép lettél.? Nagyon örúlók neki.

Puszi

720. vali51 (válaszként erre: 715. - 4e26ebc823)
2011. márc. 7. 19:05
Szia Szédültnapraforgó én alsó felső szemhélyplasztikát épp 2 honapja csináltattam az eredmény tökéletes!Üdv Vali!
2011. márc. 7. 18:45

Én még azt is megkockáztatnám, hogy inkább csak kis mértékben lassítja az öregedés jeleinek kialakulását és fokozódását, de ez is csak akkor hatásos, ha már 20 évesen célirányosan és tudatosan használjuk ezeket a készítményeket.

Nos , én 20 évesen szerintem semmit nem használtam, csak akkor, amikor már jól látható jelek mutatkoztak. :((((

718. vajdai (válaszként erre: 717. - 4e26ebc823)
2011. márc. 7. 18:03

Ez egy 5* hozzászólás.

Nekem is ez a véleményem. Egyébként én is hülye voltam ,mert hittem pár dologba ,de a kenceficék csak megelőzésre szolgálnak ,mert ha már nagy a baj akkor csak a szike segít.

A gyógyszeripar pedig a legnagyobb m...a.

2011. márc. 7. 17:11

:)) ja még annyit, nemrég volt egy riport a rádióban, egy híres világmárkás kozmetikai céget kérdeztek meg a krémek ránctalanító és feszesítő hatásáról. A következő volt a válasz:

"Mi a lehető legjobb anyagokat tesszük bele a tégelybe, de a REMÉNYT adjuk el"

Nos, ehhez nem igazán van mit hozzátenni...mert mi meg vesszük a reményt marokszámra.

Bolond, aki bedől a reklámoknak és várja csodát...

Ez kőkemény üzlet, vetekszik a gyógyszergyártókéval.

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook