Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Ha eredetileg nem ilyen volt, akkor valószínűleg Hexi esetében is tévedtem. Na, ez jó hír, ha az az általam alkati jellegzetességnek titulált rész eltüntethető, az nagyon klassz, hurrá!
Kíváncsi leszek a doki álláspontjára, és osztom a véleményed, Hexinek érdemes volna kikérnie egy másik orvos véleményét is.
Lehet tévedek, de én úgy látom, hogy Hexilein szemhéja tényleg nem lóg, én is úgy látom, hogy a szemöldökcsont alatti rész alkatilag kövérebb, és maga a szemhéj lógása nem látható érzékelhető.
Nálad is hasonló a szemöldökcsont körüli rész, de nálad a szemhéjon is látható(nyilván én csak képet látok) némi bőrfelesleg, ami eltávolítható, persze igazán nem sok.
Persze lehet, hogy tévedek.
Az előző műtéted előtt is így nézett ki a szemed?
Sziasztok!
Én már rég óta olvaslak Titeket, de csak ritkán jövök ki a "nyilvánosság" elé, mert semmi épületes dolgot nem tudnék hozzáfűzni, mivel vszeg csak jövőre fogok belevágni a projektbe.
Hexilein72, teljesen megértelek, az én szemhéjam ugyan teljesen más típusú, mint a tiéd, de nem feltűnő a megereszkedett bőr rajta, nyilván a legtöbb ember kinevetne már csak a gondolat miatt is, hogy plasztikáztatnám, de engem zavar, így ha van rá mód , és a doki is azt mondaná, hogy lehet, akkor belevágnék, hogy jobban érezzem magam a bőrömben, bár tisztában vagyok vele, hogy a legtöbben sokkal "előrehaladottabb" állapotban hozzák meg ezt a döntést.
Ezen a fórum éppen azt szeretem, hogy bár vannak, akik szinte az utolsó utáni :) fázisban szánták rá magukat erre a kalandra, és mind egytől egyik szuperül néznek ki azóta, de nem támadnak azért senkit, mert kevésbé látványos helyzetükön szeretnének változtatni, inkább elmondják a véleményüket, és kedvesen bátorítják az illetőt, vagy lgbb kijelentik, hogy ez az ő döntése, tiszteletben tartják.
Így tovább Lányok, tetszik ez a hozzáállás, és az elfogadó magatartás!
Kben mindenkit megnéztem már, és gyönyörűek vagytok, minden műtöttnek szívből gratulálok, és minél tovább tartó feszes szemhéjakat kívánok!:))
Majd sűrűbben "beköszönök", ha már van fejlemény az ügyemben, addig csak kukkolnék tovább!
Üdv Mindenkinek!
Jo reggelt, csajok, sziasztok!
Nagyon-nagyon szepen köszönöm a bokokat, annyira aranyosak vagytok!! Meg nem is ismerlek benneteket igazan, de mar most imadlak benneteket en is, anyit segitettetek mar önzetlenül :-) KÖSZÖNÖM :-)
Na, jön a beszamolo a tegnapi konzirol: Kovacs doktor (akit Vajdai ajanlott) hasonlo velemenyen van veletek: felsöhöz nem akar hozzanyulni, azt mondta, hogy ilyen duci a felsö szemhejam, ez nem logas, nincs börfelesleg, max. botoxxal lehet picit emelni a szemöldökön, akkor feljebb jön a felsö szemhej is. Viszont az alsot meg lehetne csinalni, de igazabol azzal is varna meg 1-2 evet, de azon lehet javitani. De ott sincs igazi börfelesleg, hanem a zsirparnakat szedne le a kötöhartyarol es eloszlatna egyenletesen a szem alatt, akkor eltünne a hepehupa es a szemhejat kicsit meghuzna kifele (feszesites vagy macskasitas, ahogy Vajdai is irta), de bört kivagni onnet sem kellene. Ez viszont kicsit bonyibb mütet, mint a sima also szemhejplasztika es a gyogyulas is tovabb tart, 6-8 het, de 2 het mulva mar lehet dolgozni jönni. Meg szemorvostol kell elötte papir, hogy a szemgyuszik, amik nekem szoktak lenne, ettöl nem jönnek ki (hat nemtom, szmorvos ad-e erröl igazolast...) Ugyhogy most gondolkodok erösen, hogy mi a sz*r legyen, csinaltassam-e vagy se, vagy inkabb varjak... Csak az a baj, hogy en latom, hogy mar nem olyan a szemem, mint 5 eve, en latom, hogy meg van ereszkedve, de ugye aki 5 eve meg nem ismert, az nem latja.
Hat ezek vannak, most gondolkodoba vagyok esve... Irjatok, mit gondoltok...
Ui: Blue irtad, hogy szemkihuzas (tetko), mar tegnap fel is hivtam a kozmit es megcsinaltatom, merthogy a felsö szemhejplasztika - ugy latszik - most tenyleg nem fog jatszani.
voltál a sebésznél, aki csinálta a műtétet ?
Vissza kellene menned és megmutatni, hogy nézze meg, mi történhetett. Ha sebészetileg (a plasztikai műtét) rendben van, akkor bőrgyógyászt kellene megkérdezni.
Miből gondolod, hogy ez allergia ?
Hello Csajok! Mi újság itt a fórumon? Ki hogy van?
Akikkel privizek, azoknak írtam, hogy beráncosodott és beödémásodott a szemem... nem tudom, hogy ez a több mint egy hónapja tartó allergiám miatt van-e. Pont a vágás fölött van végig hurka és nem is egy csíkban hajlik a szemhéjam, hanem össze-vissza... :(
hát, ennek a képnek az alapján eszem ágában sem jutna most még a kés alá feküdni :)
Nagyon jól nézel ki !
Alaposan beszéljed át az orvossal, mert ahány nő - annyi formájú szem. Talán (?) egy picit ki lehet vágni, de az sem biztos - a felsőből.
Azzal, ha megműtteted semmi bajt nem csinálsz magadnak, legfeljebb pénzbe kerül.
Azt hiszem, hogy Te egyszerűen más formájú szemet szeretnél, mint ami most van. Vigyél magaddal kinyomtatott fényképet a hálóról, hogy milyen szemre gondolsz, milyen formát szeretnél,mert ha csak egy picit kivág a sebész a felsőből, az alapjaiban a fazont nem módosítja.
Ez persze lényegesen komolyabb műtét is lesz - úgy mint a "macskásítás" is.
Én a felsőt nem műtetném a helyedben, hanem tetováltatnám, akkor nincs elkenődés sem.
De ezt nyilván te tudhatod a legjobban.
Hű te tényleg nagyon szép vagy. Olyan szépek a szemeid ,mint sokunknak műtét után sem.
Hát ezzel még én sem feküdnék kés alá. Bár egy picit lehet a felsőn javítani.
Én most cserélnék veled.
Szia Blue, hidd el, log a felsö, kihuzom a szememet reggel, delutan kettökor mar el van kenödve, mert ralog a bör... De csak a felsöt valszeg MÉG nem mütetnem meg, majd csak 3-4 ev mulva, ha az also nem lenne annyira ronda. Az also föleg akkor latszik jo taskasnak, ha nem vagyok kialudva. De amugy is az.
Hat nemtom, hogy centimeterben merhetö-e, de jopar milli, az biztos. Na majd kivi vagyok, mit mond a dokker.
Már ne haragudj, de Te így is szép vagy ! Mi a francot akarsz a felső szemhéjadon műtetni ?
Egyáltalán cm-ben mérhető, amit kivesznek.Persze lehet, hogy én hanyagoltam el és sok volt az a 3 cm és ennek megfelelően a gyógyulás meg a 2x9 varrat. Most már örülök, hogy túlvagyok rajta, de látva a gyógyulás lassúságát komolyan azt érzem, hogy nem tuti, hogy belevágnék még egyszer.
ha ilyen szép szemem lett volna, biztosan nem.
üdv.
B.
Ugye? Irtam en is, hogy kb. egyformak vagyunk felül. Alul nekem kicsit taskas, ha meg vigyorgok, akkor van 1-2 szarkalab, de ezek meg nem zavarnak, csak a taskak... Kepen is latszik azert, de föleg elöben, ha ugy esik ra a feny.
Ja es nem vagyok kancsal (kepen ugy nez ki), csak a kep közeli, mert magamat fotoztam ;-)
Köszi Borzoska!!
Vajdai, persze, holnap de. jövök a beszamoloval, nagyon kivancsi vagyok mar!!
Löttem tegnap este egy kepet a szememröl (sminkesen), ha valaki megmondja, hol kell feltölteni - nem talalom - akkor felrakom.
Örülök, hogy rendben túlélted !
Jól belevágtál Te is :)
Hali Csajok, voltam tegnap a szajtetkon es kepzeljetek, szinte egyaltalan nem fajt!! Kent ra a nö egy erzestelenitö kremet, na attol meg a nyelvem, meg a fogaim is elzsibbadtak, igy maga a tetovalas szinte egyaltalan nem volt fajdalmas, neha-neha ereztem egy pici kellemetlenebb szurast, de ost annyi is volt.
Es NAGGGYON SZEEEEEEP lett!! Tegnap meg kicsit dagadt volt (tetszett az is :-)), mara egesz jol visszament es a szine, meg a formaja is nagyon tuti :-) Majd lefenykepezem azt is ugyis meg a logo szemhejakkal is ados vagyok. Majd valszeg hetvegen fogok csak hozzajutni, addig tele a naptaram.
Honap megyek konzira Sopronba a szemhejplaszt. miatt + fogszabalyzos dokkerhez is, huh, most egy csomo mindent alakitok magamon :-)
Szep napot meg mindenkinek!
Igen, emlékszem én is. Anno az első felső szemhéj-műtétemet ugyanilyenkor csinálták. Nagyon gyorsan gyógyult, 2 hét múlva már mindent csinálhattam.
érdekes, sokan írjátok kis csomócskákat, nekem ez nem volt, csak varratszedéskor egy rózsaszínes csík,nagyon meglepett, hogy 1 hét után ennyire gyógyult. Igaz akkor már a Seffer valami hiper modern mikroszikével vágott és a heget kezelte is lézerrel már műtét közben, így pl vérzés szinte egyáltalán nem volt.