Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Használok ilyet és nem az a baj, hogy elkenődik, hanem hogy nem is látszik :-). Ráborul a felesleg a művemre. Vagyis egy ideje másképp kell magam festeni és ez több idő. Egyszer a megemelt szemöldökömmel és mikor azt hiszem kész és elengedem, na akkor kezdhetem előről. Ennyi időm nincs :-)
Amúgy jó ez a bázis puder, de olyan óriási csodát ne várj tőle. Nem tud többet, mint egy profi színházi alapozó meg egy profi sminkes cucc.
Ha megcsináltatod a szemhéjadat, újra vidám lesz a tekinteted,és kisímul a homlokod - ez itt mindannyiunkkal így történt.
Kozmetikai portálokon olvastam, hogy sminkelés előtt a szemhéjra érdemes "szemhéjpúder bázist" tenni (eyeshadow base) akkor a festék állítólag nem kenődik el. A jobb márkákból létezik ez a termék, én még nem próbáltam, de majd ha végre eljön az ideje és sminkelhetek, akkor ki fogom próbálni.
jó hír: ha belevágsz az alsóba is - el fog tűnni.
Most megnéztem a tükörben, és ha mosolygok, már alul nincs sem ránc sem táska !
Viszont, a szürke karikáim ragaszkodnak hozzám, annyi a változás, hogy nem egységesen karikás a szemem, hanem hézagosan, ahogy gyógyul :)
Igen érdekes látványt nyújtok....
azért ennyire nem tragikus a helyzet :)
mivel az alsó - felső szemhéj feszesebb lett, nem látszanak "annyira" a szarkalábak - kivéve ha vigyorgok - de persze én elég vidám természetű vagyok ...
a szarkalábakra azt hiszem a halántékplasztika az orvosság, de ezt a szemhéjplasztika után érdemes megcsináltatni.
Mindenkit más zavar a megjelenésében, ha túl leszel a szemhéjon akkor tudod eldönteni, hogy belevágsz-e, egyáltalán kell-e még?
Nagyon nagy volt a Te felső műtéted, más mint a miénk.
Én az alsóval vagyok így, sokkal lassabban jön helyre mint a felső és picit még nekem is érzéketlen, de javul. Most múltam 1 hónapos.
Türelem - én is ezzel vígasztalom magam...
Nem rémlik, hogy érzéketlen lett volna...
Melyik szemcseppet kaptad? Mit mondott a dokinő a kontroll vizsgálaton?
Alakulok...már nem érzem azt így 3 héttel a műtét után, hogy nem férek bele a bőrömbe, kezd kényelmes lenni az " új szemem ".
Hétfőn voltam 2. kontrollon és szteroidos szemcseppet kell tennem a hegre, mert még vörös.
Mióta használom a szemcseppet, már javul.
Csak szempillaspirált ahsználok, de olyan, mintha a szemhéj töve és a szempilla érzéketlen lenne.
Ti is tapasztaltatok ilyet ?
Szervusztok lányok. Régóta olvasgatlak titeket, mert a tükör, nekem is a szomorú valóságot mutatja. Nyáron készülök alsó-felső szemhéj plasztikára. Idén nyáron a mellemet csináltattam meg, mert az még a szememnél is rosszabb volt, de most már rendben van. Szóval jöhet a szemem!
Arra lennék kíváncsi, hogy ez a műtét valóban nem simítja ki egy kicsit sem a szarkalábakat, csak a bőrfelesleget tűnteti el? Vagy ez butaság és ennél azért látványosabb a javulás? Az én problémám a lógó szemhéjam, ami miatt kétszer kell siminkeljek, hogy egyszer látszódjon. Gondolom ismerős ez az érzés.
én is először képeket nézegettem. Igaz az is, hogy mindenki a legjobban sikerült munkáit publikálja, ennek ellenére láttam így is olyat, ami nem tetszett.
Viki mizus, hogy alakulsz?
Ha a honlapján nincsenek képek, akkor milyen referencia vagy mi alapján választasz orvost?
Mi nem minősítő bizottság vagyunk és csak a saját tapasztalatainkat tudjuk elmondani.
Én személyesen nem ismerem/hallottam az orvosról.
Sziasztok!
Dr. Karvász Tamás plasztikai sebesszel,volt valakinek mart valamilyen szemelyes tapasztalata?Engem a szemhejplasztikai mutetei erdekelnenek leginkabb,mivel a honlapjan nincsenek mutet elotti-utani kepek.Valaszaitokat elore is megkoszonom!
Köszi Borzoska, nagyon sokat segítettél! Talán látszik a fény az alagút végén. :)
Ez mennyibe kerül amúgy? Vagy csomag ára volt a szemhéjaddal együtt?
Ez a sajátzsír história 2 körös menet. Először szervezettől függően akár a fele is felszívódhat, emiatt picit túl is szokták tölteni. Pár hónapra rá kiderül, mennyit épített be a szervezet és jön a második kör, ami már hosszú évekig megmarad.
Itt kis mennyiségről van szó, valószínűleg ezért nem fájdalmas. A combom külső feléből szívták le (kaptam hozzá lidokaint) de semm akkor sem később nem fájt. Bekékült a helye, de az nem látszik, mert nadrágot hordok.
Az arcomba töltötték a pofacsont alá ahol a süppedés volt és a nevetőráncba is, ide is kaptam lidokaint - nem fájt, de pár napig érzékeny volt.
Két hétig fel volt dagadva, mire melózni mentem már majdnem jó volt, persze ott is voltak foltjaim - kivételesen sárgák :)
6 hónapig nem lehet nyomkodni, tehát nincs semmilyen drasztikus kozmetikai kezelés. Most 1 hónap után még rendben van, majd kiderül, mikor kell menni a második körre.
De van valamennyi besüppedés hosszanti irányban. Főleg a különböző fényviszonyok teszik láthatóvá. Szóval van ahol több van, van ahonnan pedig "elfogyott", vagy lecsúszott az állvonalra. Ez a sajátzsír feltöltés meddig bírja az új helyén? Fájdalmas a töltés? na meg a leszívás sem lehet leányálom... Vissza kellene rendezni a zsírpárnácskákat a saját helyükre és akkor közel a régi fényében tündökölhetne újra a képesebbik felem! :)
Nagyon kíváncsi leszek a premieredre! Izgulok érted és várom a híreket. Annyira izgi lesz! Akkor már gondolom a bifokális nélkül fogod tolni!?