Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szemhéjplasztika fórum

Szemhéjplasztika (beszélgetés)

2011. szept. 16. 13:19
Találtam magamról egy képet, ami kb 3 éve készült, látszik, hogy még itt egész jó formában volt a szemhéj. Eredetileg ill. a műtét után még ennél is nyitottabb volt. Nem tudom látjátok-e a különbséget.
1944. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 1943. - Szédült-napraforgó)
2011. szept. 16. 13:18

Ha eredetileg nem ilyen volt, akkor valószínűleg Hexi esetében is tévedtem. Na, ez jó hír, ha az az általam alkati jellegzetességnek titulált rész eltüntethető, az nagyon klassz, hurrá!

Kíváncsi leszek a doki álláspontjára, és osztom a véleményed, Hexinek érdemes volna kikérnie egy másik orvos véleményét is.

2011. szept. 16. 13:04
Nálam ez lógás,nem alkatilag ilyen mert amikor megműtöttek nem lógott sehol a szememre, meg eredetileg sem. Az első műtétemnél anno talán egy picit már előrehaladottabb is volt. Akkor is az egyik szememnél többet, a másiknál kevesebbet vettek el. Engem ez a szem külső részén lekonyult bőr zavar, sokszor csúnyább, mint a képen. Hexit is azért zavarja , mert tudja, hogy milyen volt normális állapotában. Lehet kisebb lesz a műtét is, ha nem előrehaladott a szemhéj állapota. Főleg alul nem mind1, mert az amúgy is nehezebb dió. No de majd meglátom, hogy mit mond a doki, ősszel valakikor megpróbálok eljutni a konzultációra.
1942. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 1940. - Szédült-napraforgó)
2011. szept. 16. 11:30

Lehet tévedek, de én úgy látom, hogy Hexilein szemhéja tényleg nem lóg, én is úgy látom, hogy a szemöldökcsont alatti rész alkatilag kövérebb, és maga a szemhéj lógása nem látható érzékelhető.

Nálad is hasonló a szemöldökcsont körüli rész, de nálad a szemhéjon is látható(nyilván én csak képet látok) némi bőrfelesleg, ami eltávolítható, persze igazán nem sok.

Persze lehet, hogy tévedek.

Az előző műtéted előtt is így nézett ki a szemed?

1941. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 1937. - Hexilein72)
2011. szept. 16. 11:20

Sziasztok!

Én már rég óta olvaslak Titeket, de csak ritkán jövök ki a "nyilvánosság" elé, mert semmi épületes dolgot nem tudnék hozzáfűzni, mivel vszeg csak jövőre fogok belevágni a projektbe.

Hexilein72, teljesen megértelek, az én szemhéjam ugyan teljesen más típusú, mint a tiéd, de nem feltűnő a megereszkedett bőr rajta, nyilván a legtöbb ember kinevetne már csak a gondolat miatt is, hogy plasztikáztatnám, de engem zavar, így ha van rá mód , és a doki is azt mondaná, hogy lehet, akkor belevágnék, hogy jobban érezzem magam a bőrömben, bár tisztában vagyok vele, hogy a legtöbben sokkal "előrehaladottabb" állapotban hozzák meg ezt a döntést.

Ezen a fórum éppen azt szeretem, hogy bár vannak, akik szinte az utolsó utáni :) fázisban szánták rá magukat erre a kalandra, és mind egytől egyik szuperül néznek ki azóta, de nem támadnak azért senkit, mert kevésbé látványos helyzetükön szeretnének változtatni, inkább elmondják a véleményüket, és kedvesen bátorítják az illetőt, vagy lgbb kijelentik, hogy ez az ő döntése, tiszteletben tartják.

Így tovább Lányok, tetszik ez a hozzáállás, és az elfogadó magatartás!

Kben mindenkit megnéztem már, és gyönyörűek vagytok, minden műtöttnek szívből gratulálok, és minél tovább tartó feszes szemhéjakat kívánok!:))

Majd sűrűbben "beköszönök", ha már van fejlemény az ügyemben, addig csak kukkolnék tovább!

Üdv Mindenkinek!

1940. szédült-napraforgó (válaszként erre: 1938. - Hexilein72)
2011. szept. 16. 09:45
A kis képeden nem látszik igazán a szemhéj lógása, de az előző képeden igen. 2/3-a lóg a felső szemhéjadnak.
1939. 4e26ebc823 (válaszként erre: 1937. - Hexilein72)
2011. szept. 16. 09:39
Szerintem menj el több orvoshoz. Még egyhez minimum.
1938. hexilein72 (válaszként erre: 1937. - Hexilein72)
2011. szept. 16. 09:16
Csak hogy lassatok egy picit többet is belölem, felteszek meg egy kepet (ez a Facebook-os profilkepem), bar ezen is csak felig vagyok rajta, de jelenleg nincs masik arckepes fotom...
1937. hexilein72 (válaszként erre: 1931. - Vajdai)
2011. szept. 16. 09:10

Jo reggelt, csajok, sziasztok!

Nagyon-nagyon szepen köszönöm a bokokat, annyira aranyosak vagytok!! Meg nem is ismerlek benneteket igazan, de mar most imadlak benneteket en is, anyit segitettetek mar önzetlenül :-) KÖSZÖNÖM :-)

Na, jön a beszamolo a tegnapi konzirol: Kovacs doktor (akit Vajdai ajanlott) hasonlo velemenyen van veletek: felsöhöz nem akar hozzanyulni, azt mondta, hogy ilyen duci a felsö szemhejam, ez nem logas, nincs börfelesleg, max. botoxxal lehet picit emelni a szemöldökön, akkor feljebb jön a felsö szemhej is. Viszont az alsot meg lehetne csinalni, de igazabol azzal is varna meg 1-2 evet, de azon lehet javitani. De ott sincs igazi börfelesleg, hanem a zsirparnakat szedne le a kötöhartyarol es eloszlatna egyenletesen a szem alatt, akkor eltünne a hepehupa es a szemhejat kicsit meghuzna kifele (feszesites vagy macskasitas, ahogy Vajdai is irta), de bört kivagni onnet sem kellene. Ez viszont kicsit bonyibb mütet, mint a sima also szemhejplasztika es a gyogyulas is tovabb tart, 6-8 het, de 2 het mulva mar lehet dolgozni jönni. Meg szemorvostol kell elötte papir, hogy a szemgyuszik, amik nekem szoktak lenne, ettöl nem jönnek ki (hat nemtom, szmorvos ad-e erröl igazolast...) Ugyhogy most gondolkodok erösen, hogy mi a sz*r legyen, csinaltassam-e vagy se, vagy inkabb varjak... Csak az a baj, hogy en latom, hogy mar nem olyan a szemem, mint 5 eve, en latom, hogy meg van ereszkedve, de ugye aki 5 eve meg nem ismert, az nem latja.

Hat ezek vannak, most gondolkodoba vagyok esve... Irjatok, mit gondoltok...

Ui: Blue irtad, hogy szemkihuzas (tetko), mar tegnap fel is hivtam a kozmit es megcsinaltatom, merthogy a felsö szemhejplasztika - ugy latszik - most tenyleg nem fog jatszani.

1936. Borzoska3 (válaszként erre: 1935. - Velynn)
2011. szept. 15. 22:14

voltál a sebésznél, aki csinálta a műtétet ?

Vissza kellene menned és megmutatni, hogy nézze meg, mi történhetett. Ha sebészetileg (a plasztikai műtét) rendben van, akkor bőrgyógyászt kellene megkérdezni.

Miből gondolod, hogy ez allergia ?

1935. Velynn
2011. szept. 15. 21:13

Hello Csajok! Mi újság itt a fórumon? Ki hogy van?

Akikkel privizek, azoknak írtam, hogy beráncosodott és beödémásodott a szemem... nem tudom, hogy ez a több mint egy hónapja tartó allergiám miatt van-e. Pont a vágás fölött van végig hurka és nem is egy csíkban hajlik a szemhéjam, hanem össze-vissza... :(

1934. Borzoska3 (válaszként erre: 1925. - Hexilein72)
2011. szept. 15. 20:16

hát, ennek a képnek az alapján eszem ágában sem jutna most még a kés alá feküdni :)

Nagyon jól nézel ki !

Alaposan beszéljed át az orvossal, mert ahány nő - annyi formájú szem. Talán (?) egy picit ki lehet vágni, de az sem biztos - a felsőből.

Azzal, ha megműtteted semmi bajt nem csinálsz magadnak, legfeljebb pénzbe kerül.

Azt hiszem, hogy Te egyszerűen más formájú szemet szeretnél, mint ami most van. Vigyél magaddal kinyomtatott fényképet a hálóról, hogy milyen szemre gondolsz, milyen formát szeretnél,mert ha csak egy picit kivág a sebész a felsőből, az alapjaiban a fazont nem módosítja.

Ez persze lényegesen komolyabb műtét is lesz - úgy mint a "macskásítás" is.

1933. 5edbf6195d (válaszként erre: 1930. - Hexilein72)
2011. szept. 15. 19:54

Én a felsőt nem műtetném a helyedben, hanem tetováltatnám, akkor nincs elkenődés sem.

De ezt nyilván te tudhatod a legjobban.

1932. 5edbf6195d (válaszként erre: 1931. - Vajdai)
2011. szept. 15. 19:52
Így van, egyébként is most a keleties, duzzadtabb felső szemhéj a divat, doktornő mondta, hogy az USA-ban töltik a nők szemhéját, hogy ducibb legyen...a nagyon feszes felső szemhéj beesett, halotti tekintetet kölcsönöz. Keveset vetess ki !
1931. vajdai (válaszként erre: 1930. - Hexilein72)
2011. szept. 15. 18:44

Hű te tényleg nagyon szép vagy. Olyan szépek a szemeid ,mint sokunknak műtét után sem.

Hát ezzel még én sem feküdnék kés alá. Bár egy picit lehet a felsőn javítani.

Én most cserélnék veled.

2011. szept. 15. 10:56

Szia Blue, hidd el, log a felsö, kihuzom a szememet reggel, delutan kettökor mar el van kenödve, mert ralog a bör... De csak a felsöt valszeg MÉG nem mütetnem meg, majd csak 3-4 ev mulva, ha az also nem lenne annyira ronda. Az also föleg akkor latszik jo taskasnak, ha nem vagyok kialudva. De amugy is az.

Hat nemtom, hogy centimeterben merhetö-e, de jopar milli, az biztos. Na majd kivi vagyok, mit mond a dokker.

1929. 5edbf6195d (válaszként erre: 1926. - Hexilein72)
2011. szept. 15. 10:40

Már ne haragudj, de Te így is szép vagy ! Mi a francot akarsz a felső szemhéjadon műtetni ?

Egyáltalán cm-ben mérhető, amit kivesznek.Persze lehet, hogy én hanyagoltam el és sok volt az a 3 cm és ennek megfelelően a gyógyulás meg a 2x9 varrat. Most már örülök, hogy túlvagyok rajta, de látva a gyógyulás lassúságát komolyan azt érzem, hogy nem tuti, hogy belevágnék még egyszer.

ha ilyen szép szemem lett volna, biztosan nem.

üdv.

B.

1928. hexilein72 (válaszként erre: 1927. - Szédült-napraforgó)
2011. szept. 15. 09:49

Ugye? Irtam en is, hogy kb. egyformak vagyunk felül. Alul nekem kicsit taskas, ha meg vigyorgok, akkor van 1-2 szarkalab, de ezek meg nem zavarnak, csak a taskak... Kepen is latszik azert, de föleg elöben, ha ugy esik ra a feny.

Ja es nem vagyok kancsal (kepen ugy nez ki), csak a kep közeli, mert magamat fotoztam ;-)

2011. szept. 15. 09:38
Hasonló a szemünk állapota. ( felül) Az alsódon nem látszik semmi. Neked is akkor csúnya, ha mosolyogsz?
1926. hexilein72 (válaszként erre: 1925. - Hexilein72)
2011. szept. 15. 08:44
Na, csak megtalaltam a kepfeltöltest, fent is a tegnapi kep :-)
2011. szept. 15. 08:40

Köszi Borzoska!!

Vajdai, persze, holnap de. jövök a beszamoloval, nagyon kivancsi vagyok mar!!

Löttem tegnap este egy kepet a szememröl (sminkesen), ha valaki megmondja, hol kell feltölteni - nem talalom - akkor felrakom.

1924. Borzoska3 (válaszként erre: 1921. - Hexilein72)
2011. szept. 14. 20:27

Örülök, hogy rendben túlélted !

Jól belevágtál Te is :)

1923. vajdai (válaszként erre: 1921. - Hexilein72)
2011. szept. 14. 15:20
várom a beszámolód!!
1922. 4e26ebc823 (válaszként erre: 1921. - Hexilein72)
2011. szept. 14. 13:07
Én is szerettem volna felnőtt fogszabályozást, de ilyen látható fémeset nem akarok, az incognito-s meg megfizethetetlen.
2011. szept. 14. 10:05

Hali Csajok, voltam tegnap a szajtetkon es kepzeljetek, szinte egyaltalan nem fajt!! Kent ra a nö egy erzestelenitö kremet, na attol meg a nyelvem, meg a fogaim is elzsibbadtak, igy maga a tetovalas szinte egyaltalan nem volt fajdalmas, neha-neha ereztem egy pici kellemetlenebb szurast, de ost annyi is volt.

Es NAGGGYON SZEEEEEEP lett!! Tegnap meg kicsit dagadt volt (tetszett az is :-)), mara egesz jol visszament es a szine, meg a formaja is nagyon tuti :-) Majd lefenykepezem azt is ugyis meg a logo szemhejakkal is ados vagyok. Majd valszeg hetvegen fogok csak hozzajutni, addig tele a naptaram.

Honap megyek konzira Sopronba a szemhejplaszt. miatt + fogszabalyzos dokkerhez is, huh, most egy csomo mindent alakitok magamon :-)

Szep napot meg mindenkinek!

1920. szédült-napraforgó (válaszként erre: 1919. - Borzoska3)
2011. szept. 14. 08:49
remélem, ha 7-8 éve gyorsan gyógyult ,akkor most is így fog.)))
1919. Borzoska3 (válaszként erre: 1918. - Szédült-napraforgó)
2011. szept. 13. 20:41
Nekem sem voltak csomócskáim, és műtét közben folyton sütötte, hogy nehogy bevérezzen. Varratszedés után már alig látszott a heg és nem is volt piros. Szerencsések vagyunk, nem mindenki gyógyul egyformán.
2011. szept. 13. 16:42

Igen, emlékszem én is. Anno az első felső szemhéj-műtétemet ugyanilyenkor csinálták. Nagyon gyorsan gyógyult, 2 hét múlva már mindent csinálhattam.

érdekes, sokan írjátok kis csomócskákat, nekem ez nem volt, csak varratszedéskor egy rózsaszínes csík,nagyon meglepett, hogy 1 hét után ennyire gyógyult. Igaz akkor már a Seffer valami hiper modern mikroszikével vágott és a heget kezelte is lézerrel már műtét közben, így pl vérzés szinte egyáltalán nem volt.

1917. Borzoska3 (válaszként erre: 1906. - 4e26ebc823)
2011. szept. 12. 19:10
Ez jó ütemezés, mert gondoljál arra is, hogy a karácsony milyen rumlis lehet és friss műtéttel nem lehet emelni, dolgozni, cipekedni stb.
1916. Borzoska3 (válaszként erre: 1904. - GabciBSB)
2011. szept. 12. 19:07
Köszönöm, a próféta szóljon belőletek !!!

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook