Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Köszönöm 😊
Feltettem egy mai képet.
Kezd viszketni. A 10. napon akarja kiszedni a varratot.Sokallom.Csúszik le a ragtapasz.
Hétfőn kiszedetem, ha lehet.
Szia Mara,
Kopogok...
Köszi
Sziasztok! Sikerült a napló.3 képet felraktam.
Hétfőn műtöttek.Kopogjon akit érdekel. Mai fotót nem sikerült, mindig fordítva rakta be. Mérgembe kitöröltem.
Majd holnap újra próbálom.
Sziasztok!
Az én tervem is az, hogy a felső szemhéjamat megcsináltatom. Asszem BL doktort választom. Visszaolvastam pár évnyit itt a fórumon, ez alapján ő a szimpatikus. De még nem léptem semmit az ügyben. Szerintem idén már nem is fogok, viszont még azelőtt talán összejön, hogy eljön a tavasz. Pár emberkéhez bekopogok, köszönöm előre, ha beengedtek.
Köszi Hupikék, és MaxiGabs-nak is!Nagyon jó látni, hogy milyen eredményes és látványos ez a műtét!
Veletek együtt Gitta72 és Times2 naplóját is elolvastam. Hát csajok, sokkal nyitottabb lett a tekintete mindnyájatoknak. Szépek vagytok!
Bár én idősebb vagyok (52), de remélem belőlem is lehet még kicsit jobbat kihozni. Várom a konzultációt!
Szép napot mindenkinek!
Krisztina
Lányok,
Köszi, hogy beleláthatok a naplóitokba! Nagyon ösztönző, szépek lettetek!
Krisztina (Kotkoda)
Csak annyit kiegészítésként:
Nálam a szemész természetesen ismerte a jogszabályt, de tudta, hogyan tudja megkerülni. :D Mondta, hogy nem kell meglepődni a zárójelentés tárgyán. Egy napon volt mindkét szemem, és TB-re.
Sziasztok!
Holnap lesz a nagy nap. Mégsem TT-vel csináltatom. Visszariasztott, hogy semilyen vizsgálatra nem adott beutalót.
Megcsinálja a kerületemben a szemész főorvosnő TB-re.Persze nem kívánom puszira.Kedves nyugodt nő, remélem minden jól sikerül.
Akartam titkos naplót, szépen le is írtam a gondolataim, előtte fotót is akartam.Nem sikerült. Azt írja ki mikor okézni akarom: már van ilyen.Pedig nincs.Azért amit tudok fotózom, hátha sikerül felrakni.Nekem is nagy segítség volt, hogy beengedtetek a naplótokba.Nagyon sźépen köszönöm mindenkinek.
Sziasztok :) Megint volt egy kis teleport, de visszaolvastam.
Kotkoda, Mexi csak bíztatni tudlak titeket, nálam is a rövid szempillám spirálozása, és a felső szemhéj kihúzása okozott már gondot. A felső szemhéj teltségét Boros doktor zsír kivételével szüntette meg, a műtétben nagyon profi, a varratszedés pedig nem fájt.
A naplómba bent vagytok, de a látott bevérzések ne riasszanak el titeket, mert erős dohányos vagyok rugalmatlan visszerekkel, melyek hamar elpattannak. Más naplójában biztosan nem láttatok ilyen mokkákat :)
TB-re csak szemész végez szemhéjplasztikát/korrekciót, és valóban egy szemészeti vizsgálatnak kell megelőznie. Akkor ingyenes. Akiknek itt TB alapon ment, gyönyörű eredmények lettek, és nem feltétlenül kell arra gondolni, hogy ha TB, akkor nem olyan jó. Akinél a szemhéj belógása látászavart okoz, választhat az ajánlott orvosok közül is szerintem nyugodtan. Én is voltam szemésznél, meg is csinálta volna, de a kórház csak úgy kapja meg a műtét utáni támogatást, ha 1 hét különbséggel csinálták volna meg a két szemem. Nekem ez a munkám miatt nem volt megoldható, a két szemem egyszerre pedig az osztályvezető főorvos nem engedélyezte, van tippem miért. Nem bántam meg, hogy Boros doktorhoz mentem. Kimért, nem csacsogós, mint Bálint doktornő, de a munka a lényeg, ettől függetlenül a doktornőnek is vannak nagyon szép munkái.
Én mindig azt mondom, hogy az orvos hozott anyagból dolgozik, a sebgyógyulás folyamata, minősége pedig teljesen egyéni, genetikai, és fontos, hogy milyen hatásoknak volt kitéve az évek során. Nálam a több évi dohányzás miatt vesztett az állagából, és azért véreztem be ennyire, ez ne riasszon el senkit a műtéttől, és a változón kor kezdetével indult a megereszkedés.
köszönöm a válaszodat! Bálint Beánál nincsen túl sok infó, árakat hol tudnám megnézni?
Boros dr.-nál találtam.
szia, köszönöm szépen a válaszodat!!! Igen Bálint Beátán is gondolkodom már és nagyon szimpi ez a gyors hazamenetel :-))) Most teljes a bizonytalanság, melyiküket hívjam :-))
Kopogtattam pár naplóba, néhányuknál láttam publikus ki műtötte őket, hátha megnézhetem és erőt merítve belevágok!Jövő heti telefonálást tervezek.Az első lépés....
Demediná, Petrap,
Köszi a bátorítást, aranyosak vagytok.
Persze én is tudom, hogy minden beavatkozás kockázattal jár, de bízom a dokiban. Nagyon sok pozitív visszajelzést olvastam róla.
Szeretném kicsit megemeltetni a külső szemzugot, ja és elég telt a felső szemhéjam...
Várom a konzultációt!
:)
Csak biztatni tudlak!
Meg kell csináltatni.
Ha ennyire nagy mérvű ptózisod van valóban nem kizárt, hogy megcsinálják tb alapon.
Túl leszel rajta és még szép is leszel:)
Ezzel teljesen egyet értek.
Pl. nekem pont Boros doki-é nem lett jó
Köszi Lányok!
Utánajárok. Az igazság az, hogy inkább legyen jó több pénzért, mint esetleg csúnya kevesebbért.
Sok jót olvastam Boros dokiról, ezért szerintem ő fog műteni. Bár még nem voltam konzultáción, lehet hogy nem is vállal...
Ha a látásodat zavarja, elvégzik.
Mutasd meg a szemészeten, csak ennyi...
Na jah... elég csúnya vagyok :)
Lehet, hogy elmegyek a szemészetre is, de elöbb beszélek Borossal, hogy lát-e rá esélyt, hogy TB-re is elvégezhető.
Gondolom neki mindegy...
Vagy én vagy az egészségbiztosítás kifizeti a munkáját.
Aranyosak vagytok, köszi a biztatást.
Nézem a nyilvános naplót. :)