Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Be lehet tetováltatni. És akkor kevésbé látszik. Olyasmi színűre mint a hajad. Ilyen pici pontokat tetoválnak. És akkor kevésbé feltűnő a fejbőr.
Én egyszer voltam nála zsír töltést kérdeztem. Úgy 3-4 éve. teljes endoszkópos liftinget ajánlott endoszkópos homlok emeléssel. És még az orromhoz is nyúlt volna. Majdnem belementem. A honlapján viszont tök jól le van írva minden. Részletesen. Azt gondoltam nagyon profi.
Még szerencse azért hogy a hajam takarja. Csak szél ne fújjon 😁😁
Hát én már régóta nem szólok bele az események folyásába, de szerintem azért az sem mindegy, hol van egy orvos a lakóhelyhez képest. Fogalmam sincs, hol rendel B. doktor vagy X. doktor, de ha én mondjuk Mosonmagyaróváron élnék, nekem hiába ajánlanának egy békéscsabai sebészt.
Azért van a fórum hogy megtudjunk a különféle dokik munkáiról az infókat És én voltam a legboldogabb amikor különféle nevek felbukkantak és láthattunk más orvosoktól is gyönyörű munkákat. Nem csak bb és borostol.
Én utalok ajánlani egy nevet. Mindig több nevet mondok. Főleg azért mert óriási felelősség ajánlani egy doktort. És mi van ha az épp elrontja szegényt..szóval ne az én lelkemen száradjon már.
Elképesztő!!!A rágalmazó hozzászólások MINDIG törölve lesznek, nem csak ennél a témánál, hanem minden másnál is, ahol ez előfordul!Teljesen felesleges emiatt személyeskedni, vádaskodni!Joga van mindenkinek azt dicsérni, azt ajánlani akit akar!(Valószínűleg mindenki azt fogja, akivel volt dolga és elégedett.)Ide tapasztalatok, vélemények, információk megosztása végett jönnek az emberek, ami segíti azokat, akik pont túl vannak vagy pont egy beavatkozás előtt állnak.Segíthet az orvosválasztásban ez a fórum, de nehogy már valaki azért válasszon egy adott orvost , mert itt valaki azt mondja neki és nem az orvossal való személyes meggyőződése alapján ….Felnőtt , felelős döntésre képes embereket ki vagy miért tud befolyásolni?!?
Persze hogy van, nyugodj meg.
Csecsplasztikáról is törölve lett minap sok dokit szidó hozzászólás. Nem kell ehhez Tiszike hosszúra nyúló keze. Elég a felhasználói szabályzat érvényesítése. Moderátor által.
Érdekes. Nekem pont azt a Beátát ajánlotta.
Bármelyik doki ellenes írást törölnek. Próbálj szidni egy másikat. És meglátjuk.
És fölég milyen alapod szidod. Nem rontott el téged nem????
Mutasd már meg hol kuldom az embereket!!!!!
Ja ez a terelgetés??? Azta. Na jó. Egyébként mindenki a saját dokiját ajánlja másnak. Nekem kit kéne??és hol ajánlom??? Neked még írtam is hogy balajthy tök jó lenne.
Gondolom törölték az írásod mert trágár szót használtál.
De engem utálsz ennyire vagy borost? Miért fáj ennyire a dolog?
Hát nem tudom,engem nem küldött sehova.De én bárkit szívesen küldök az én dokimhoz aki erdeklodik,mert én elégedett vagyok vele....és nem fizetnek érte,sőt semmilyen előnyöm nincs belőle.
Szuper. Akkor van hova menni akinek nem szimpi boros.
Bajusznál is van, de ő elsősorban teljes arcot csinál altatásban vagy szedálásban. És csak akinél indokoltnak tartja /380-400 ezer Ft/. Lehet, h külön szemet is kezel, ezt nem tudom.
Hu én ugy örulok tiszike hogy nekem kreol böröm van :) Mindenki csodálja.. ha valamit ezt imádok magamban :) hát mondjuk azért egy doki véleményét kikérném mert te nem vagy orvos .. hiába olyan jól informált vagy ..s mindenkinek olyan okosakat irsz. :) Köszönjük neked
Ez nehéz kérdés,mert egy doki is tud jól és kevésbé jól sikerült szemhéjplasztikát csinálni....sőt bármilyen plasztikát.Én például a jól sikerültek közé tartozom,de van a dokimnak olyan "alkotása" amire nem lehet büszke.Menj el konzultációra,keress rá a kiszemelt dokira a neten,vagy itt a fórumon.Nézegess naplókat,én abból "okosodtam".
Ja és nem mindenkinek csinálja. Innen a hoxarol pár lánynak nem csinálta meg. Álltalában világos bőr kell hozzá.
Magyarán leégetik az arcbört.
..hát én jövöre 40 leszek de életem elsö korrektorát ( MAC ) idén nyáron vettem meg néha picurkát ujammal a szemem alá ..amúgy nagyon ritkán.. mert utálok arcomra kenni sminken kivul bármit. ez az " elején nagyon kis vékony a bör uh..megijesztö.. milyen lenne nekem.. mert enyém amúgy is vékony arcomon. .de kösz az infót ... szupi
Horror 2 hét. Utána már nincs trutyi. Kinőtt az új bőr ami piros meg cékla színű aztán 1,2 hét és rózsaszínű lesz. Itt már lehet sminkelni, korrektorozni. Én 10 nap után tudtam sminkelni. Repülőn ültem. Senki nem vett észre semmit. Szuper korrektorok vannak. A teljes pirosság kb 6 hónap után múlik el. És kialakul az új bőr.
Ez a szemhéj körül. De lehet hogy egész arcon hosszabb a gyógyulás .
Az új bőrre nagyon nagyon kell vigyázni. Mert az elején nagyon kis vékony.
Na de meddig fogok kinézni tegyük fel ugy mint egy horror szörny?
:) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :)
Jutka5455, ha a naplód is erről szól, megtennéd, hogy beengedsz? Nyáron voltam kontrollon a Boros dokinál és felvetette, hogy ez a CO2 kezelés lehetne a következő, amit megcsinálhatnánk, a sok apró ránc miatt... azt mondta gondoljam végig és mutat majd képeket is előtte, kvázi 'felkészít'. Azóta ott motoszkál a kisördög a fejemben :) még nem merem rászánni magam.
A teljes bőrfelület eltávolításra kerül, konkrétan nincs bőröd, ezért folyik. Ezt doktor Úr elmondja, sőt képeket is mutat, mielőtt valaki belevág a műtétbe. Tény, nem szép látvány egy darabig és nem is kellemes, de ez ilyen, tényleg nagy beavatkozás. A teljes arcon altatásban végzi, csak a szem körül, helyi érzéstelenítésben.
Tiszike! Nem tudom miért Neked írtam, úgy általában mindenkinek szántam.
Jutka5455
Figyu s utána hetekig vörös lesz a pofám ? S valami trutymák fog jönni belöle ? ...hu ha ..ajaj
Igen Tiszike! A Te szemed nagyon szép lett, ez tény. Te kb. 42 éves lehettél amikor Boros Doktor Úr a felső szemhéjad szikével műtötte és utána a teljes alsó-felső szemhéjad lézerezte. Gyönyörű lett, de előtte sem volt csúnya, nem volt táskád, árkod a szemed alatt. Nem volt sehol bőrfelesleged, csak minimális a felső szemhéjadon, de azt szikével eltávolította a Doktor úr. Tényleg szépen megcsinálta, le a kalappal a munkája előtt. Én nem is a Doktor úr munkáját kérdőjelezem meg, hanem azt, hogy itt egy 58 éves hölgyről van szó, aki a lézer után 40-nek néz ki és nem ír semmilyen más műtétről. Nekem ez hihetetlen.
Szerintem míg nincs valakinek megereszkedve az arca, nem árkos, nem táskás a szeme alja, csak annyi bőrfeleslege van amit még nem lehet szikével műteni, de azért már a ráncok látszanak, annál tényleg csodát tesz a CO2 lézer. Ha valaki már nem ilyen paraméterekkel rendelkezik, mert mondjuk 60 év körüli, annak pedig először egy mini arcplasztika, alsó-felső szemhéjplasztika és ezután egy CO2 lézer, hát így tényleg csodákra képes. Azért jó a lézer, mert a plasztikai műtét a bőrhibákat, kisebb ráncokat nem tünteti el, de ez a fajta lézer új bőrt képez és így együtt nagyon szép lesz az eredmény.