Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Sminklemosóval finoman le lehet szedni. Nem dörzsölve, csak szép finoman -)
Köszi!😊 Nem mertem eddig, mert picit még látszik a heg és a festék lemosás nem tudom mennyire tesz jót neki. Féltem még a hegeket, az az igazság.
Igen. Én sem tudtam, hogy mi a teendő...itt mondták a csajok.
Felhívtam a háziorvost, aki azt mondta, hogy ha megvolt a műtét, telefonáljak újra, és akkor felvesz táppénzre. Gondoljam, hány napot szeretnék itthon lenni.
Én egy hét táppénzre gondoltam, a többit (1-2 napot) a szabim rovására tervezem, mert különben nagyon csökken a fizu :-(
Szerintem már nyugodtan sminkelhetsz.
Elvileg varratszedés után is lehet is már óvatosan. Legalább is több helyen ezt olvastam.
Minden esetre majd megkérdezem a dokit :-)
Hallo dolce ! Mi van veled??
nem jártam még utána, de ezzel kiírnak táppénzre? nem szükséges a szabimat fogyasztani?
Szerintetek a felső szemhéj sminkelhető már? Másfél hónapja volt a felsőszemhéjplasztikám. Szempillaspirál is használható?
Meglátom majd. Ha nagyon látható lesz, akkor maradok még otthon, ha kis sminkkel javítható, akkor pedig meló :-)
Ez változó nekem még van monoklimaradványom és véraláfutás a szemem sarkában, a varratszedéd elött ,megsz.tem még egy hét ,míg vállalható,persze valakinek gyorsabb a felszívódás
Azert a fejed ne hajtsd majd elore.. mert a szemnek nem jo
Szia! Én úgy tervezem, hogy a varratszedést követő napon még maradok, de utána már megyek dolgozni. Persze ha vállalható lesz már az arcom. De a többiek fotóiból ítélve rendben kell lennie.
Addig táppénz....
Szia! En ugy lattam jo ez a plasmage, de foleg borre, akinek husos azt nem tunteti el.
Sziasztok! Közületek volt valaki plasmage kezelésen? Hátha megúszom műtét nélkül. :) Splendid-et kozmetikusok végzik, arra nem mennék, a plasmage-t azonban orvosok. :)Köszönöm!
Műtét után mennyi idő múlva mentetek dolgozni? Varratszedés után már lehet? És buta kérdés tudom, de ezt csak szabiból lehet megoldani? Nem írhat ki a körzeti orvos betegszabira,ugye?
köszi szépen, sikerült!!:)
Én is azt hívtam....nekem azonnal felvették.
Próbálgasd szerintem.
Valamiért én nem félek....egy minimális izgulás van, de semmi extra.
Lehet, hogy majd akkor kezdek parázni, mikor ott fekszem "mint egy kisangyal", ahogy írták a csajok :-)
próbáld többször, hagyd sokáig kicsöngeni.
Sziasztok lányok, a Boros dokihoz hogyan jelentkeztetek be? A honlapon megadott mobiltelefonszámot próbáltam hívni már többször is,sikertelenül. Mikor kell hívni szerintetek?
hát délelött tudok, de nem tudom mikor műt, mert akkor órákat várhatok ha pont akkor érkezem, az asszisztens azt mondja írjak neki sms.t de nem merem zaklatni.tudom Te délre mész, hogy vagy?úgy drukkolok,ha tudtam volna hogy ilyen egyszerű lesz nem féltem volna.
Nagyon is normális vagy,hogy hátrafelé hajtva mostad a hajad. Én már varratszedés után, de fordítva, meg is lett az eredménye :(
Hány órára mész varratszedésre?