Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Hány éves a kislányod?
AZ én picim 3 éves lesz, és mondogatom neki, hogy nemsokára megműtik anya szemét,lesz rajta "ragasztó" és majd nem kell megijedni .....
Egy hős vagy:-) engem hoztak-vittek.itthon lábadoztam,kislányom mondta,hogy éjszaka ha kijön és meglát ilyen felakadt szemmel akkor szerinte nagyon meg fog ijedni:-)
Ma este visznek varratszedésre,na azért emiatt is van parám
Nekem is olyan:-)mintha kaptam volna egy kis botoxot...maradhatna így
Nekem attol volt para erzes hogy vajon mutet utan lelkileg hogy leszek..nehogy esetleg sokkot kapjaj stb..de semmi ilyen..s en egyedul mentem a mutetre s egyedul jottem el..tiz kerek napig a plasztikai sebeszettol gyalog 10 percre egy panzioba labadoztam egyedul.. semmi problema nem volt
Sminkelek mert nekem a heg szinte mar alig latszik hala Ègnek.. s hivatalosan 14 nap utan lehetne ugye. De a doki rabolintott.. okè sminkeljen..azt mondta..de hala Ègnek birja a szemem
Ram nem szolt a doki hogy ne mozogjak ...az valahogy ugy jon magatol hogy olyankor az ember a fejet nem mozditja.. a kezedet se.. az meg ugy is le van takarva. Amikor ott vagy az elso szuri adag picit megszur de azonnal hat is.. ha tobb helyre kapod a lidocaint a masodik szurast mar nem is erzed. En peldaul az elso egyszer kaptam lidocaint de olyan eroset hogy a masodik szem mutese utan se kellett ujabb ..eleg erosen hatott vegig
...homlokráncok ellen is tudom ajánlani ezt a beavatkozást:) :) :) én legalábbis nem tudom felhuzni a szemoldokom a ragasztoktol :)
Biztos ott fogsz feküdni,én kétszer mertem megmoccanni,le is szúrt:-d
Csajok, ezen jót mosolyogtam: "fekszel ott, mint a kisangyal" :-)
Majd jövő héten kedden eldől, hogy én milyen kisanygal leszek :-)
Az igen! Belevaló csaj vagy!
Kitartás :-)
...néztem a képed, igen, ott a heg, viszont a szemed gyonyoru lett!!!Nyugi, szrintem halványodni fog és sminkkel is javíthatod.....
Nagyon szép lett a szemed, gratula!!!!Na kíváncsi vagyok az enyémre ha majd lemegy a duzzanat és leszedi a tapaszt meg a varratokat:) Te máris sminkelsz?
Szep lett, most neztem.Gratulalok!
Ezzel az also szemhejjal dilemmazok, hogy a heg ott vajon milyen lesz, ez a kepekbol nem derul ki. Persze smink oke, na de van elet smink nelkul is:-D
Meg a szoli, hogy azt vajon tenyleg egy honapig elkell hsgyni?
Valaki?
Hat igen, ez az agyban puhi valoban sok, mar nem ertem semmim se, probalom pihentetni a szemem, igy cielho hsmgoskonyvezek, de mar arra is csak elalszok😂
Igen, ott fekszel mint egy kisangysl.
En probatam megmozdulni, hem birtam. A kezem azert remegett. De az egviagon semmit se erzel!!!
Ha lebirod csukni a szemed, akkor latni sem fogsz semmit.
En pont nem birtam, tobbnyire a szemem akasztottam fel, de jot nevettunk rajtam azt slussz:-)
Egy nyugtato nem arthat, de felni tenyleg nem kell.
Keszulok szalbehuzasra is(lehet csutortokon) arra azt mondta erezni, na az jobban aggaszt😃😃😃
Majd ha arcot moshatsz első tiz napba jobb ilyen kifele iranyulo mozdulatokkal a szemednel.. s nem lefele ..semmikepp..ez is en dokim tanacsa volt
Ez a csomó magától megszűnhet,legalábbis nekem a dokim ezt mondta..
Hogy műtét után előfordulhat,de bizonyos idő után magától elmúlik:-)
Én várom már,hogy végre tudjak rendesen arcot mosni ês vízszintbe aludni:-)
Ne felj..nekem is volt lezeres latas elesseg javito mutetem s ezerszer kellemetlenebb mint egy szemhejplasztika
Nekem ebbe nincs tapasztalatom..de jo ötletnek tunik.. mindenesetre azert jard jol korbe a dolgot.
Ez a beszed. Nem kell felni..nem hinnem hogy valaki nalam jobban tud ugymond parazni de en is azt mondom egy fogorvos jobban megkinoz .. adott esetbe... a szurija fajdalmasabb a fogorvosnak mint nekem ez az egesz szemhejazos cirkusz volt. En konkretan az erzestelenitot szinte alig ereztem
Èn meg igy tiz nappal mutet utan..tulajdonkeppen jol..a jo 9 nap agyba fekves sok volt. A pirossaga a szememnek szinte megsxunt.. picit merev foleg ott ahol a csomo van.. könnyezes kb 90 % ban megsxunt.. arcmosasnal meg furcsa mert picit ez most mashogy megy mint az elott.
En az edzoteremmel jo ket hetet meg tuti varok.A csomo? ...hat keremszepen.. 😂jol van..ott ūl jobbrol s neha befeszit aztan meg kilazul s lapos
Èn kaptam egy nyugtato szurit aztan kapsz majd te is..eszedbe se lesz remegni.. amikor megkapod a lidocaint akkor meg mar fekszel ott mint a kisangyal
Én is féltem a fejremegéstől, de szurik jól lezsibbasztottak, meg fejtámlás műtőasztalon feküdtem, az meg jól megtàmasztotta a fejem.
Köszönöm jól vagyok,engem dr.Gyetván János műtött.
Képet tennék fel de fogalmam sincs ,hogy kell.:
Parám nekem sok volt műtét előtt,többek közt az ,hogy mi lesz ha bepánikolok közben míg matat a szememnél.De felesleges volt,mert semmit sem éreztem.:
Kérj egy nyugtatót a dokitól ,biztos tud adni egyet.
Nagyon fogok neked drukkolni😊
Ez îgy tényleg horror;-)
Én ma kikérdezem mikortól lehet majd visszamenni edzeni.
Te hogy vagy? Csomóid?
Hali mindenkinek:) ma vagyok 3 nappal az also és felso után, tettem fel képeket :) elég ijeszto, de szerintem naprol napra javul:)konkrétan az eredményt a duzzanat és a ragasztok miatt mégnem látom, de TUDOM hogy jo lesz:) a mutét nem vészes, 1 óra 10 perc volt osszesen, és jobban féltem a lilulástol...a duzzanat fokozatosan megy lejjebb, viszket a szemem és még ulve alszom...ne féljetek, ki lehet bírni, mondom, én rosszabbra számítottam:)
A lézeres hegkezeléssel kapcsolatban azt olvastam a neten hogy annál jobb minél előbb elkezdik a kezelést ( mielőtt kifehéredik ). Lányok, van itt valaki aki lézerrel kezeltette a szemhéjplasztikás szemét? A műtéttől számolva hányadik héten ajánlatos visszamenni ilyenre ?
Köszönöm, akkor keresek valamit lehet csak Valeriana van.
Köszönöm, már a gondolattól is leizzadok hogy holnap a szemhéjamat vagdossák.Mikor voltam a lézeres sasszem kezelésen mnem izgultam ennyire, pedig ott is a szememben matattak, igaz szuri nem volt.
Köszönöm,és hogy vagy? Képek vannak fent?Borosnál voltál? Remélem hamar túl leszek, az a mániám hogy remegni fog a fejem a stressztől