Szemhéjplasztika (beszélgetés)
..hat èn szerintem jegelni mar masodik nap utan nem kell .. s kb mèg 1 -2 napig kene a magas parna.. èn is utaltam..mert èn mindig parna nelkul hason
. De meg mindig nem nagyon merek..inkabb alacsonyabb parna s haton.. szerintem kèt hètig illik betartani az ilyesmit.. a fejnek nem jo ha log..lefele nèz..
Bocs neha elirok ..helytelenul irok sok szot.. most lattam.. 😂😂szabalyos..nem pontos j..
Uristen
Nezd èn amit latok az most a jobb szemnel varratzaro pontban ugye van az a csomom..az behuz ott mindent.. ranezesre nem latni de jo kozelrol igen hogy ott a bör picit màshogy áll.. mert az eredeti allasba benne feszkel egy csomo a borszovetben..s ez s sejtek szabajos rendezettsegdt megboritja.. a szemrol meg annyi ..mar mint enyemrol en napokig ugy ereztem alig mukodndk az izmok..de felszabadul a mozgaskorlatozottsag erzes.. bejaratodik a szem..alig ha tud mast csinalni.. a mutet vonal menten napokig erzeketlen volt.Mire ott is ujra beindul a mikro keringes vilag ez is ido.. a mi szemunk fel lett vagva..mar mint a bőr.. itt most egy folyamatnak kell vegbe menni..kinel gyorsabb..kinel rovidebb..de en szivembol kivanom hogy minden jo legyen neked is meg
. Mindenkinek..
Ha úgy érzitek hogy túl feszes a bőr a szemhéjon akkor lehet picit maszirozgatni nagyon finoman az egész szemhéjat. A szemhéj bőre nagyon kis vékony bőr szépen meg tud nyúlni. De ezt csak akkor csináljátok ha tényleg úgy érzitek hogy túl feszes. Mondjuk chilli80 te ne csináld mert az a könny csatornás dolog miatt biztos nem lehet hozzá nyúlni.
Addig nincs gond amíg valaki rendesen betudja csukni a szemét. Most nem arra az 1 hétre gondolok rögtön műtét után. Hanem mondjuk 10-14 nap után. Tehát amíg be tudod csukni rendesen a szemed akkor nem lett túl sok bőr kivágva. Pár hónap és kinyúlik a bőr. Úgy hogy amit most túl feszesnek éreztek az pont jó lesz. Ha viszont műtét után még lóg a bőr fölül az lógni is fog. Nem lett elég bőr kivéve és 6-12 hónap múlva ugyan ott lesztek ahonnan kiindultatok. láttam egy párat itt ilyet hogy 1 év múlva semmi sem látszott a műtétből.
3-4 hét alatt látszik kb a végeredmény tehát nagyjából látod milyen lett. Aztán 2-3 hónap a teljes végeredmény. picike változások történhetnek.
Megnéztem a szemeidet Dolce, sztem meg most a legszebb! Ezt komolyan mondom. és ha sokat is vett ki(én is így érzem magamon egyébként), ennek meglesz a haszna, nem elsz csúnya magas 5év múlva,sokkal tovább kibekkeljük vele, szép sminkkel meg lehet cicás.
A szemöldök/szemhéj tattoon gondolkodtál már? Egy finom vékony barna vagy fekete kicsit cicásitaná. (nekem is olyan volt,:'( ) csak szétszórodott,meg most megnyújtotta a műtét ) Ez mondjuk Silvernek is szól, ő is nagyon elégedetlen, pedig nem lett ám rossz nektek, csak másra számítottatok, de hát ők is hozott anyagból dolgoznak. remélem nem írtam semmi rosszat, abszolút jóindulatból irom.
Szep a szemed dolce
.hidd el.. s nem marad örökre igy a heg..
Bizunk benne mind
Ahogy a csajok is irtak ma , ha van zsír az alsódban, akkor ne engedd hogy kiszedjék semmiképp sem. Én már evekkel ezelőtt hallottam hogy azt "teríteni kell " máskülönben később karikás és homorú lesz a szemed alatt.
Saját tapasztalatom az hogy a felsőnél is tisztázni kell jó előre ezt. Én majdnem felálltam a műtőasztalról amikor mondta hogy épp nyomkodja ki a zsirt. Bárcsak felálltam volna. :(
Napról napra változni fog.Az ên dokim azt mondta,hogy 2 hónap kb a végleges eredmény.
Ő mindenkit vissza hív varratszedés után még kontrollra,5 hétre rá.
Sokat fog változni a szemed még.
Elkell hinni amit mondanak..ezek a dokik..nekem eddig minden ugy lett ahogy a Rodrigo Dr. mondta..
Pillanatra voltak ketsegeim tegnap estig hogy basszus kiforfulhat..az also szemhej de aztan azt mondtam magamnak kizart..hogy ez a doki ilyen munkat adjon ki keze kozul..hiszen eleve tagja annak a kivetelesen magasan kepzett plasztikai sebesz es egyeb orvoscsoportnak amibol tizen valamennyi van Magyarorszagon. S eddig mindenbe igaza volt ..ugyhogy befejeztem az aggodast.. tuti hogy ki nem fordulhat.. hiszen ugy oda varta a melybe amit kellett hogy napokig alig birtam mozgatni s szemem. Hètszencseg hogy mindent jol megvart..átszabott..ahogy jonak latta..
Nekem azt mondta a Dr. par nap alatt is sokat valtoxik s par nap mulva olyan lesz mint 10 ève..
S mit ad isten csukodik s szemem is jobboldalt ahol a pupocskam van..☺csak valamit valamiert...cserebe a pup picit nagyobb lett..