Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Szemét a főnök! Mit tegyünk? fórum

Szemét a főnök! Mit tegyünk? (beszélgetés)

2014. okt. 4. 22:49

mindenképp a nagyfőnökkel beszélje meg.

s másikról ne mondjon rosszat, nehogy szarkeverés legyen a vége.

2014. okt. 4. 21:57
Én mmár megtanultam, hogy írásban kell mindent jelenteni, mert a szó elszáll. Ha valmi elromlott, írásban jelezni kell a főnöknek, hogy haló szar a gép tessék megbütykölni. Ha a nagyfőnök pampog, csak megmutatja neki a párod, hogy ő időben szólt, nem az ő hibája.
14. f6390e6b9b (válaszként erre: 13. - Adri005)
2014. okt. 4. 10:33
Lehet,hogy a kisfőnök nagy mellénnyel van,de nekem is volt egy ilyen főnököm.Mondjuk én nem szoktam némán tűrni,de megkértem,hogy álljon be és mutassa meg hogy hogyan is képzelte el a dolgokat,ha már ennyire tudja,hogy hogy lehet sz.r géppel jól dolgozni.Nem mentem soha nagyfőnökhöz,bár a ti esetetekben lehet hogy ez a megoldás...
13. Adri005 (válaszként erre: 8. - Kisj)
2014. okt. 4. 09:36
Hát már 2-3 szor szólt neki, de tojik rá.
2014. okt. 4. 09:22
a nagyfőnöknek is jogában áll megtudni, hogy rossz a gép. ilyen butaságot, hogy nem szól neki!
2014. okt. 4. 09:17

Köszi mindenkinek. Nekem is az volt az első reakcióm hogy mért nem akkor mondta. Az lett volna a legmegfelelőbb alkalom mivel nem a közvetlen főnök háta mögött mondta volna. Mikor ezt mondtam neki azt mondta azért nem mondta akkor, mert semmit nem tudott kinyögni annyira lefagyott, mivel mellbevágta ezaz egész, hisz eddig sok elismerést kapott ezért azok után segesvízként érte ez a dolog.

Én is azt mondtam hogy a nagyfőnökkel kell beszélni csak azért bizonytalan voltam nehogy baj legyen belőle és rosszul reagáljon, de most megerősíttettettek benne hogy ez lehet az egyetlen megoldás. Köszi szépen! :-)

2014. okt. 4. 08:58
Ettől függetlenül nem késő "most sem szólni neki.
2014. okt. 4. 08:58
Nem értem én sem, hogy amikor ott volt a nagyfőnök, miért nem jelezte a problémát.
8. kisj
2014. okt. 4. 07:04

Beszéljen még egyszer a kisebbik főnökével, hogy rossz a gép.

Ha nem történik semmi, akkor mehet a nagyobbik főnökhöz és nyugodtan mondja meg, hogy már 2x is jelezte a gondot a másik felé.

7. 388b941089 (válaszként erre: 6. - Mmacus)
2014. okt. 4. 06:33
Igen, en sem ertem miert nem akkor mondta :O mert nem is rossz a gep?:)))
2014. okt. 4. 04:56
Amikor mindkét főnök jelen volt, akkor kellett volna jeleznie a problémát, akkor nem került volna meg senkit, hárman meg tudták volna beszélni a gondokat.
5. Derengő (válaszként erre: 1. - Adri005)
2014. okt. 3. 23:46

Nagyon sok "szemét" főnök van.

Ahány szitu, annyi szemétség.

Speckó esetben nem lehet tanácsot adni.

Talán annyit, amit az én főnököm szokott mondani: Old meg!

4. csutkamano (válaszként erre: 1. - Adri005)
2014. okt. 3. 23:46

"Két napja a nagyfőnök megjelent, és beszélt párommal, hogy nincs megelégedve a munkájával mert minőségbeli és időbeli problémák vannak vele szedje össze magát. Valszeg nem tudja hogy rossz a gép."

Ekkor kellett volna a párodnak elmondani, hogy azért nem tud teljesíteni, mert rossz a gép. Ha megcsinálják, akkor ismét a megszokott jó teljesítményt tudná nyújtani.

3. KicsiPöttöm (válaszként erre: 1. - Adri005)
2014. okt. 3. 23:43
Szia. Megkérdezhetem, hogy mivel foglalkozik a párod? Nagyon hasonlít a szitu a férjem munkahelyére :DDD
2014. okt. 3. 23:42
Egyértelmű hogy a nagyfőnökkel kell beszélni.
2014. okt. 3. 23:30

Röviden a story. Párom egy gyártó cégnél dolgozik, van egy közvetlen főnöke aki a műszakvezető, és van egy nagy főnök. 9hónapja dolgozik itt. A nagy főnök nagyon rendes volt mindig. Többen dicsérték meg korábban hogy jól dolgozik. Egy pár hete rossz a gép amin dolgozik, nem lehet rendesen beállítani, hogy jól gyártson. Ezt jelezte a közvetlen főnökének, de az nem foglalkozik vele. Mivel rossz a gép sok a selejt, és sokszor időbeli problémákat okoz. Két napja a nagyfőnök megjelent, és beszélt párommal, hogy nincs megelégedve a munkájával mert minőségbeli és időbeli problémák vannak vele szedje össze magát. Valszeg nem tudja hogy rossz a gép. Ott volt a közvetlen főnöke is, de az csák állt összekulcsot kézzel és önelégülten nézett és vigyorgott. Múlthéten meg szólt neki párom, hogy túlórázna mivel jól jönne a pénz, ugye itt a baba, azt mondta a főnöke, hogy szól ha van valami, erre ma megjelent és a kollégájával közölte hogy túlóra van holnap jöjjön, de páromnak sose szól, mindig csak a másik gyereket hívja be túlórának. Egyértelmű hogy pikkel rá, nem tudjuk mért nem adott rá párom okot, le is tojom, csak félünk hogy elveszíti a munkáját, ha a nagyfőnök továbbra is elégedetlen. Én azt tanácsoltam neki, hogy a nagyfőnökkel kéne beszélni, hogy rossz a gép ezért nem tud teljesíteni, meg hogy szeretne túlórázni. Most nem azt mondom hogy mószerolja be a kisfőnököt, csak egy ilyen kis gyenge jelzés. Ugye ezzel megkerülné a közvetlen főnököt de most mit csináljon az ember. Szerintetek mit tegyünk? Maradjon nyugton lesz ami lesz, vagy beszéljen a nagy főnökkel. Mindenki szidja a kisfőnököt amúgy, tehát el tudom képzelni hogy ezzel mind tisztában van a nagyfőnök.

Köszi előre is a véleményeket!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook