Szellem a házban, mit tegyünk? (beszélgetés)
"Egyes szellemek a veszekedés és a gyűlölet energiájából táplálkoznak. Az ilyenkor kitörő energiából királyi módon laknak jól a legyengült entitások."
Szintén jegeskávé naplójából. Csak mert írtad, h egy veszekedés után kezdtétek tapasztalni a dolgokat... Hogy mit lehet tenni ellene, azt nem tudom, és azt se, hogy ennek most mi hasznát veszed, de gondoltam azért bemásolom :)
És figyi.. volt a férjednek annak idején is már ilyen élménye? vagy ő sosem tapasztalt ijesztő, furcsa dolgokat azelőtt?
Előző életből hozott dolog is lehet.. Itt a hoxán olvastam egy olyat, hogy akkor kezdődtek a furcsaságok, mikor a csaj várandós lett és a született gyermek körül folyatódtak.. a kislány rémalakokat látott éjszaka.. akik bántani akarták.. egyszer valami olyasmit mondott, hogy bántották őt mikor még nem Boginak hívták, és megsérült a keze is.. tehát valami előző életbeli dolgot hozott át a kiscsaj magával.. elég komoly..
Hívd melindát:DDDD!
Ő a szellmekkel suttogó:P
Az tök jó, ha nálad van, mert azt jelenti, hogy dimenziótorzulás van a közeledben, ami lehetővé teszi, hogy a tudat vándoroljon szabadon, anélkül, hogy testet öltene. Sokkal egyszerűbb az ilyen helyek közelében testelhagyásos meditációt végezni.
Irigyellek.
első körben gyújts fehér (!) gyertyákat - mécses is jó, és füstölőket.
és aztán valószínű "szakember" segítségét is kérni kell, hogy biztosan elmenjenek, majd érdeklődöm az ismerőseimnél hogy tudnak e ajánlani valakit.
Amúgy.. nem zárom ki, hogy démon.. de egyáltalán nem biztos.. Adott egy vagy több kissé bolydult lélek.. szar kedvük van ez tény.. ráakaszkodtak talán egy tinilányra.. vagy egy egész családra.. a férfi a háznál különösen érzékeny a jelenlétükre, álmában is érzékeli őket. Lehet ennyi az egész és a rémálmok, a gyerekek reakciói már maga az emberi félelem amit ez a nyomasztó légkör kivált.. lehet közel sem annyira rossz szándékúak mint amennyire a félelem teszi őket azzá amit kivált a jelenlétük.. azért valljuk be.. ha valaki találkozik ilyesmivel, lehet semmi extra nem történik, mégis a frász jön rá.. nekem megjelenhet bárki odaátról, nem fogom érte megdicsérni az tuti.. félelmetes dolog, a legtöbb ember nem szeret a túlvilággal kapcsolatba kerülni.. és a félelem már gerjeszt rengeteg szarságot az ember körül..
De lehet tényleg démon.. de az rosszabb szerintem.. talán.. első lépésben a pozitív érzéseket kellene erősíteni.. angyalok felé fordulni, megtisztítani a lakást.. mittudomén.. olyan dolgokat csinálni szertartásszerűen amik jó érzéssel töltik el az ott lakókat.. talán megváltozik az egész feeling.. és idővel lelépnek ezek a lelkek onnan..
Summa summarum: a negatív érzés tuti felerősíti mindezt, a pozitív valszeg gyengíti. Lehet csak félreértelmezik az egészet mert egyszerűen nyomasztó a légkör és félnek..
Igen, a legelső alkalommal aznap kicsit vitatkoztunk a párommal, majdnem szakítottunk.
Akkor éjjel én ugye mindig gyertyát gyujtva alszok el, később feküdtünk le, de furcsálltam hogy csukott ablaknál állandóan mozog a gyertya lángja,nem úgy ég,ahogy eddig.
Aztán éjjel arra keltem,hogy jajgat a párom álmában, és felkeltettem,de nem tudta megmondani mi történik vele,akkor még csak azt,hogy hadakozik valakivel,aki minket akar bántani.
Aztán kinézett a szobaajtón és majdnem össze fosta magát, remegett,mert éátott az ajtóban 3 alakot,sötét árnyat,és azt mondta mérgesek ,el se mozdulnak az ajtóból.
Remegett,futkosott rajta a hideg,fulladozott és reszketett a takaró alatt. Hideg volt a mindene,mint aki a hűtőből jött volna ki...nagyon nehezen aludt el,én is...
Van, aki szentelt gyertyátbúzát/kenyeret tart a lakásban, mások szentelt vízzel hintik meg a lakás minden helyiségének 4 sarkát... Amikor beköltöztem az új lakásomba (előzőleg egy 2 gyermekes család élt benne), édesanyám tanácsára a nagymamám esküvő megszentelt feszületét a szobaajtó fölé akasztottam.
Egyébként az üres lakásban is vannak "hangok"...
Minél jobban koncentrálsz az ilyen történésekre, annál inkább fogod hallani őket.
dab csog
Erről tud valaki valamit?