Szégyellnem kell, hogy vékony vagyok? (beszélgetés)
A médiába már jó ideje kezdenek beszivárogni a duci nők is,egy csomó helyen jönnek azzal,hogy a duci jobb,mint a sovány.Felesleges folyamatosan ezzel sajnáltatniuk magukat,hogy a duciság nincs elfogadva.
A bálnás hasonlat vicces:
a bálna szép,ÉS MOZGÉKONY,ÉLETKÉPES állat,nem cukorbeteg,nem pco-s,nem szívbeteg,utolér a vízben amit csak akar,nem kési le a buszt,mert 5 percet futni kéne..
A sellő pedig butaság.Ha már vízi állatokkal jönnek,akkor legyen sellő helyett mondjuk tonhal(csak az nem hangzik olyan sikkesen..majd még gondolkodom egy sikkes,karcsú tengeri állaton....)Egy fiktív lényt egy valódival nincs értelme összehasonlítani.
Amúgy meg persze önigazolás,a duciknak.
Szerintem csak az a duci mondhatja magáról,hogy remekbe formált,aki egészséges,és mozgásképes,és teherbíró is.És persze a vékonyakra ugyanez vonatkozik.
"Mi nők azért hízunk, mert annyi bölcsességet és tudást gyűjtünk magunkban, hogy az már nem fér el a fejünkben, és ezért kénytelenek vagyunk mindenfelé a testünkben is elraktározni."
:D :D :D ez meg akkora ostoba duma,hogy hetekig ezen fogok röhögni.
Majd a bölcseség az pont a rengő hájban fog lakni:D
Háháááá :D :D
Már megint vita ezerrel :D
Aztán minek?
Első terhességemnél felszedtem 24 kilót, amiből 10 maradt rajtam. Most ismét teherbe estem, 6kilót fogytam az állandó hányástól, tehát már csak 4 kiló felesleg van rajtam. Most tartok a 18.hétnél és még nem híztam.
Mégis állandóan a tetves kilóimmal vagyok megáldva, egy rohadt szelet süteményt lelkifurdalással eszek meg és ugrálok a mérlegre.
Szóval nekem kezd kib*szottul elegem lenni a vékony-kövér kérdésből.
Voltam 33 kiló, és voltam 80 kiló.
Na, és ki a brantot érdekel? Ha engem elfogad a környezetem és ÉN MAGAMAT, akkor már nehogy egy Rubintréka, vagy Norbi, esetleg egy lifetiltes szabja már meg, mi a mai ideál? Örülök, hogy ők hibátlanok, más dolguk sincsen, mint egész nap magukkal foglalkozni.
Nekem nincs bajom a vékonyakkal, sőt, kissé irigylem is őket, egyszerűen az bánt, hogy annyira belesulykolják mindenkibe, hogy a kövérség bűn, hogy már lassan egy sütit sem lehet jó szájízzel megenni.
mondom ezt úgy, hogy nem csak nekem van lelkifurdalásom kismamaként, hanem az összes állapotos nőnek a környezetemben.
Te meg fogadd el, hogy mást meg én csinálok másképp, és ne ezzel támadj egy alapból más témában.
Sosem dicsőítettem a duciságot, de nem is kell elfogadnom, hogy emiatt bárkit, akár engem is degradáljanak.
Ha neked undorító a swinger, akkor nekem is lehet undorító az álszent szöveged.
HM én csak utánad írtam , ha jól hiszem.Te vesztetted el a fejed.Nem felszínes erkölcs csőszség, nekem az a kategória ami kiüti a palfont. De ha csinálod hát csinálod közöm hozzá???De ettől még leírhatom hogy számomra ez undorító.
Másik, 130kg ról fogytam a jelenlegi 68kg ra 3 év alatt, soha nem jutott eszembe se hogy megszóljam aki vigyáz magára.Fogadd el hogy mások , másképp gondolják..
1. Persze, hogy szeretnék fogyni, miért ne szeretnék? A vékonyaknak is épp elég szépséghibájuk van, amitől meg szeretnének szabadulni. DE ettől még érezhetem alapból jól magam.Nálam a kettő nem zárja ki egymást.Ahogy egy nagy orrú,vagy ráncos képű, vagy beesett mellű vékony nő is érezheti magát jól a bőrében, akkor is, ha amúgy töri a fejét ezek megváltoztatásán. A vékonyság sem egyenlő a tökéletességgel, hiába is acsarogtok emiatt, ha meg merészeli valaki mondani.
2. Hányingerem nekem is van tőled, legalábbis a felszínes erkölcscsősz magatartásodtól, de legyen ez meg az én magánügyem.
3. Eleve provokatív szándékkal lett létrehozva a topik, hiszen a kiíró bizton számíthatott a vélemények összecsapására, hacsak nem kizárólag a saját vékonyságának ünnepeltetése volt a célja, abban az esetben meg szimplán egoista. Ha meg valaki felveszi a kesztyűt, nekiugratok olyan mnódon, ami elegáns vitának véletlenül sem mondható és még ti vagytok felháborodva...
2.
ez szimpatikus hozzáállás. Nekem mindaddig nincs bajom semmiféle alkatú, típusú, szépséghibájú vagy "tökéletes" emberekkel amíg nem kezd el bicskanyitogatóan viselkedni, de onnantól kezdve ne várjon senki jót...
anno a legjobb barátnőm 160 kilós volt és soha egy percig nem érdekelt hogy milyen, az egészsége aggasztott csupán.
Törődjön ki-ki a saját egészségével.Nem szentírás úgy maradni, ha valaki telten is jól van, hát az egy jó pont. Ha abban éli ki magát hogy ducin a vékonyakat vékonyan a ducikat szekálja, akkor nincs jóban magával.. se.
Mozogni jó, a szex is mozgás( a swinger dologtól enyhe hányingerem lett de ez magán ügyem), ahogy magán ügyem az is hogy fizikailag vagyok rosszul a túl vékony emberektől. De erről sem tehetek.Senki sem azért van ezen a világon hogy másoknak feleljen meg,saját magának igen:)
"Milyen alapon állítja ezt valaki?"
Mert barom....ság ilyen kijelentéseket tenni testalkat alapján. ;)
Ez jó.
:)
most olvastam valahol:
"A vékony lányok husinak látják magukat, a husi lányok kövérnek, a kövérek meg azt hiszik felvehetnek sztreccsnadrágot"
:DDDD
Téged érdekel mások teste így vagy úgy.....
Amiket eddig tőled olvastam.....
Én meg a "bálna" jelzőnek nem örülök! :D
Ez egy bugyuta "mese", mindenki tudja, hogy ez nem igaz. Hadd érezze magát jól tőle az, aki kitalálta.
Az én vékony barátnőim ötször annyit esznek, mint én, szóval számomra ez az írás már ott elbukott. :) Ők megtehetik, én nem. Mindenkinek megvan a maga keresztje...
További ajánlott fórumok:
- Túlzottan vékony vagyok, de képtelen vagyok felszedni egy grammot is. Van megoldás?
- Olyan vékonyka vagyok, hogy lassan hálni jár belém a lélek. :(
- Mindenki ámul, hogy milyen vékony vagyok, csodálják a...
- Zsíros vagyok de vékony, mit tegyek?
- Szeretnék edzőterembe járni erősíteni az izmaimat, de elég vékony vagyok (163 cm, 43 kg) és szeretnék hízni is, ez lehetséges?
- Vékony vagyok, de előre áll a hasam