Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Sajnálom, hogy nem sikerült 😔
Én is így jártam 2 inszemináció előtt. Csak itt ugye 3 hónapot várni kell 🙁
Miket kellett szúrnod, szedned és mennyit?
Nagyon sajnálom.
Én is majdnem így jártam a múltkor, mert nem találták a petémet.
Viszont!
Erre nincs valami megoldás, hogy idő előtt ne történjen ez meg? Más fórumban sokszor írják, hogy kapnak gátlót is, hogy ne repedjen meg a tüsző hamarabb. Ez annyira dühítő! Végig nyomod azt a rengeteg hormont, aztán a végén a nagy semmi marad. Megmondom őszintén én az inszemben egyáltalán nem hiszek. Nem olvasok inszemes sikersztorikat, a következő lépés szinte mindig a lombik.
Még egyszer nagyon sajnálom K.Bettina92, bízzunk benne, hogy a következő sikerül! <3
Sziasztok. Megvolt ma a konzultáció a Kaáliban. Nem siették el... 11:45-re ott voltunk, 13:45-kor kerültünk sorra. Dalma doktornő tényleg nagyon kedves és közvetlen. Valószínű, hogy aug. vagy szeptember lesz a lombik, a fizetős ötletet elvetettük inkább, anyagilag sokba lenne a kivizsgálásokkal együtt.
Amit javasolt, hogy a pajzsmirigy meg inzulin vizsgálatot csináltassam meg kezdetben, majd a következő a rákszűrés lesz, meg a többi nőgyógyászati vizsgálat, mell uh, sperma vizsgálat, HIV, Hepatitisz, szifilisz... Aztán a ciklus 3. napi vérvétel, AMH és majd a végére a háziorvos által kiírt vizsgálatok. Mindennel kész kell lenni júliusra, majd középidős uh és jönnek a hormonok.
Röviden ennyi.
Szia. Szerintem nem kevés :) Max. egyszerre 4-et ültethetnek vissza, vagy amennyit kérsz.
Sok szerencsét 🍀🍀🍀
Sziasztok lányok .
Csütörtökön punkcio ,várom is meg nem is 😂 sajnos vagy nem de csak 4 tüszőm lett :/ több mint a semmi ,kicsit el voltam keseredve de végülis 1kell hogy mindent vigyen ugye ?! Nem gáz ez hogy csak ennyi van ugye ?! Még mindig be vagyok sz***a az altatás miatt basszus sosem voltam .
A 3. és 21. napira gondolsz ?
Én a második lombiknál nem csináltattam meg újra nem mondtak semmit.
Sziasztok.
Remélhetőleg jövő hónapban kezdjük a lombikot, már a vizsgálatok nagy része megvan, egyedül valami középidős vizsgálat van hátra. Azt értem, hogy a ciklus közepén csinálják (nekem az kb 2 hét múlva lesz), de előre kell időpontot kérni? És mégis miből áll a vizsgálat?
Köszi és sok sikert Nektek.
Sziasztok .
Mi multhéten kezdtük pénteken megvolt a vérvétel és az uh -is , szombattól megy a stimu . Az első lombikunkra készülünk . Próbálom magam nyugtatni hogy nem lesz baj az altatással gyors elalszok aztán már fent is vagyok !! Kisebb nagyobb sikerrel megy is a megnyugvás 😂 nagyon várom már hogy többen jöjjünk haza :) mikor az inszemek t kezdtük azt gondoltam mennyi erős - bátor és kitartó édesanya van a világon akik lombikoznak , és hogy milyen “jó” hogy nekünk nem kell eljutni odáig .. és most itt vagyunk . Nem vagyok csalódott , sőt örülünk hogy van lehetőségünk erre . Úgy állok hozzá ehhez az egészhez ,hogy jó mi ehhez nem vagyunk elegek , itt van Dalma és a többi nagyszerű szakember segítenek egy angyalka megteremtésében és a többit már tudjuk mi tovább vinni . Tehát elmegyünk valamelyik nap és többen leszünk , és terhes leszek !! Mert mindennek sikerülnie kell ,mert megérdemeljük mindenki megérdemli !!! 2019 a MI évünk anyukák !! Mert mi már azok vagyunk ;)
Szia Annamari!
Boldogabb új évet kívánok én is!
Mi március elején vágunk bele, ha minden igaz, addig újra kell csináltatni pár vizsgálatot. Nem is baj, hogy van egy kis pihi, nagyon padlóra tett az, hogy nem sikerült, közben, meg babásodnak folyamatosan körülöttem.
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018