Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Köszi😊
Fèl kilencre kell mennünk,mèg az is lehet hogy leèrek 11-ig😃
Az elsőnél nekem is “ csak “ 3 lett,2 termékenyült meg ők a 9. hétig velem is voltak.
Szorítok 😘
Köszönöm mindenkinek😘
17x20 mm-esek voltak ma,igaz hogy 2 drb van,de van az a lènyeg😊
Minden olyan ùj szàmomra,első lombik...
Sziasztok!
Mi kb. 1 éve tudjuk, hogy a férjemnek azoospermiája van. Dr. Márton Virágnál túl vagyunk az első konzultáción. Hamarosan kiderül, hogy biopsziával hozzá tudunk-e jutni életképes spermiumokhoz vagy marad a donorsperma. Dr. Király Isván andrológus fogja ezt megállapítani.
Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a csoportra. A sok hasznos információ mellett rengeteg erőt adtok, hogy belevágjunk életünk eddigi legnagyobb kihívásába. Köszönöm, és mindenkinek sok sikert kívánok! :)
Sziasztok!
Ma hazahoztunk egy bogyót, izgalmas két hét vár ránk. ☺️
Igen, sikerült! Szerdán kaptuk vissza a bogyókánkat. :)
14 napig szúrt a férjem. Nekem jó hosszúra sikerült a stimulálás. Az jó jel, nekem is szúrkált a petefészkem.
Szia!ès vègül sikerült?
Èn tegnaptol növelt adagot szùrok,ès dèlutàn òta furàn csipked a bal petefèszkemnèl...remèlem az jò
Nagyon fèlve megyek majd szombaton...
Szia Ani87!
Igen, nekem. Azt hittem sosem fognak megnőni...
Sziasztok.3 napi bemfola 150 utàn lètezik hogy mèg nem indultak meg a tüszők?vagy màr ne is vàrjam?valaki tapasztalt hasonlòt?
Ma emeltèk 200-ra az adagot,nemtudom segìt e mèg....
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018