Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Gyakran előfordul, hogy a vérvétel pozitív?
A Gabriel teszten időn túl látok valamit, de biztos csak száradási csík, mert nem látom színesnek, meg már egyszer megviccelt ez a teszt. Érdekes, másnak meg ez a tuti teszt.
Olyan mérges vagyok tegnap voltunk párommal kórházban vérvételen ( hepatitis b,c,szifilisz stb...) ezeket kiírattam tb-re. 30 km-re van tőlünk a kórház kértem időpontot is. Mikor adom a nőnek a beutalókat közli,hogy nem fogadják el mert háziorvos írta és nem nőgyógyász meg urulógus. Mondom mivan ??? Tavaly érdekesen nem reklamáltak érte...
Aztán végül levették a vért annyiban maradtunk,hogy ha nem fogadják el a háziorvosi beutalót 1 hét múlva hívnak.
Ja és a Hiv-et sem vették le,tavaly levették kifizettük és postán küldték az eredményt.
Tegnap pedig mehettünk magán laborba ezért is.
A másik múlthéten voltam nőgyógyásznál rákszűrésen meg a másik 2 kenetes vizsgálaton itt is az egyikért fizetni kellett. Aztán mondja máj. 27-re lesz eredmény mondom addigra már a pozitiv teszttel szeretnék jönni.
Tavaly nagyon elkapkodtam ezeket mert már januárba megcsináltattam és ápr. volt a beültetés,most úgy gondoltam elég lesz márciusba elmennen a májusi lombikhoz.
Szia! Valószínűleg egy petefészekből nem lesz 12 tüsző, de igazából egy petesejt is elég lehet a sikerhez.
Nálam a hormonkezelés vizesedést/ödémát okoz, illetve érzelmi hullámaim vannak tőle.
Szia! Mi is augusztusban kezdünk Dalmánál, júliusban lesz az első középidős ultrahang.
Nekem volt pár inszeminációm, de a legkisebb adag hormont kaptam akkor, annak nem volt mellékhatása. Nálam a progeszteron okozott panaszokat.
sziasztok!
Én Augusztusra vagyok elő jegyezve... Dalmához De a stimulációt már Júliusban meg fogjuk kezdeni. kérdésem a következő: Nekem 1 petefészkem van de abból is hiányzik egy szakasz Cysta miadtt (Pete vezetőm)ami nem át járható.Olvsasgattam stimulációról ha jól reagál a szervezet 8-10-12 tüssző érik meg.
Most ha nekem egy petefészem van, amiből ráadásul nem is egy,,teljes'' akkor kevesebb lessz a megért tüssző ami miatt kevesebb az esélyem
vagy ez nem függ attól?
És még lenne egy kérdésem hogy aki kapott már hormon gyógyszert,szurikat stb. kinek milyen mellék hatást ha lehet így fogalmazni jelenkezett? Válaszotokat előre is köszönöm!
Nagyon sajnálom, remélem legközelebb már jól reagálsz a hormonokra. Nagyon drukkoltam pedig. :(
Nekem most jött meg, szóval reggel megyek az intézetbe. Jobban izgulok mint előzőleg.
Sziasztok lànyok!
Sajnos az egyik tüszőt lehetett leszìvni,amiben nem volt petesejt...
Ezek szerint nàlam a stimu nem sokat èr...
Doktor ur kèr ùj hsg-t,mivel az ultrahangos àtjàrhatòsàgi szerinte nem ad pontos eredmènyt...
Azon gondolkodtunk hazafelè,hogy lehet jobb lenne egy laparral megnèzni a vezetèkeket,ès ha gond van,lehet meg tudjàk nyitni.szerintetek megoldhatò?holnap felhivom Zàdori doktor urat is,megkèrdezem mi a vèlemènye erről
Nem mondom hogy nem vagyok csalòdott de bìzom benne...
Köszönöm a szurkolàst mindenkinek,aranyosak vagytok!
Fèl nyolcra kell menni vèrvètelre,amìg megvan az eredmèny addig el lehet menni kàvèzni akàr.èn àlltalàban dèl körül jutottam be ultrahangra.ìgy,hogy el lehet menni amìg nincs kèsz az eredmèny,gyorsabban telik az idő.
Mostmàr 4 orvos van,de ìgy is vàrni kell azèrt
Hàt ez nagyon vàltozò,àlltalàban nekem volt 1 òra csùszàs,ritkàn több is...de igyekeznek tartani az időpontokat egyèbkènt,de persze attòl is függ hogy hogyan tudnak haladni ès mennyi pàciens van😃
Èn tegnap mondjuk gyorsan vègeztem
Drukkolok mindenkinek!
Szeretném megkérdezni hogy mennyire tartják az időpontot? Sok a csúszás?
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018