Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Elhiszem, hogy nehéz lekötni magad. en sok filmet megnéztem ilyenkor. :-)
Szia! Köszönöm megvagyok, bár 2 napja fáj a fejem, gondolom ez a gyagya idő is közrejátszik! Pihenek, probálom lekötni magam ami nem egyszerű! Tünetem semmi, bár próbálok nem is keresgeni magamon! De csak előre hisz a célegyenesbe vagyunk!!😊
Ildia! Szerintem ez elég jót jelent! :-)
Minden rendben lesz.
Vagy ez csak lehet simán a hormonkezeléstől? Ugye még bőven szúrom a Fraxiparine-t é az Ultrogestant is nagy kanállal eszem.
Szia Heni!Jól vagyok,de nem érzek semmit,csak derékfájást,de az lehet a viszonylag sok fekvéstől is. Az egyetlen tünetem,hogy hüvelykúp használatánál meg tudom érinteni a méhem. Eddig nem tudtam. Szerintetek jelentheti ez a beágyazódást és hogy duzzadt a méh?
Kismamák! Hogy vagytok? Ildia, Atir?
Atir, én is gondolok rátok!!! :)
Igen a sok hülye hormonkezelés ide juttat mindannyiunkat:-( remélem gyorsan helyre jössz
Fel a fejjel Bibike! Csak ne add fel a reményt!Egy év múlva ilyenkorra már Te is négyszeres anyuka lehetsz.Csak bízz benne, a pozitív gondolatoktól a hormonjaid is gyorsabban rendbe jönnek.Fiatal vagy még.
Hát Bibi, ezt nem is értem. Ez így tényleg nagyon bizonytalan. Nyilván, ha minden oké lenne, nem kéne a kaáli.
Mikor mi 7 éve az egészet elkezdtük, gyönyörű peteéréses ciklusaim voltak, olyan 30-33 naposak. A férjemmel volt a gond.
Most nekem is kb 50 naponként jön meg. PCO-s tünetekkel. Ha nekem ezt mondják én biztos elbőgöm magam. Azért egy keress egy jó nőgyógyászt, endokrinológust.
Sziasztok! Picit el vagyok veszve. A rendszertelen vérzés miatt nem tudunk indulni, ma megyek nőgyógyászhoz. A Káliban a doktornő azt mondta, majd ha rendben leszek, akkor menjek vissza. :( Isten tudja, hogy az mikor lesz.... Nagyon el voltam keseredve, de mostmár jobb. Voltam biorezonancia vizsgálaton, nincsenek rendben a hormonok( Többek között) Mondjuk ezt eddig is sejtettem. Kaptam gyógynövényeket, teázgatok...
Azt gondoltam, annak örülök, ha sikerül a beültetés, de most azt gondolom, hogy már annak is örülhetünk, hogy eljutunk odáig...
Igen akár egy kis nyári bölcsit is nyithatunk csajok!😀Lesznek ott egyetlenkék és ikrecskék is!😊Köszi az ötleteket! Ha mas nem lesz muszály valamit kipróbálnom!
Ha minden kötél szakad, akkor a Glicerin kúp csodákat művel.
Atir! Ez csodáshír! Levolac szirupot idd, segít.
Hát persze,hogy sikerülni fog! Mindannyiunknak.
Magam előtt, látom a sort, ahogy egymás után menetelünk 1-2 csöppséggel a karunkban, a zászlóvivő pedig egy kakis pelenkát tűz ki lobogóként..:-))Hiába na,vizuális típus vagyok.
Tudtam,hogy nehéz lesz...ez a várakozás a legrosszabb része az egésznek.Ingadozik a hangulatom,de a párom rendületlenül hisz,úgyhogy példát veszek róla.:-)))
Én is minden nap gondolok Rád,Atírra és Mandellára is.
És persze várom az új indulókat,Emilyroset és Bibiankát is.
Ha valakit kihagytam,akkor elnézést,csak halljunk Rólatok is.
Sziasztok! Két bogyó tegnap óta a pocakomba! Ma hoztam a formám kis székrekedés utánna kiborulás, hogy nehogy baj legyen! De negatív gondolatokat kiűztem és a hitem töretlen! Ildia, Heni es Mandella sokat gondolok rátok! Sikerülni fog!
Ildia! Látod hiába erölködünk, hogy pozitívan és higgadtan nagyon nagyon nehéz..... Minden nap gondolok rátok! Pénteken megyek újabb hcg-re kiváncsi leszek.:-)
Vagyis inkább 3 naposan...Nagyon kis pindurkák voltak még,remélem azóta szépen beágyazódnak és növekednek és növekednek és növekednek...:-)))
Most én is 4 naposan kaptam vissza az ikreimet.Igazad van! Csinálok egy tesztet vérvétel előtt.Így is szétizgulom magam....
Azért még ne add fel Heni! A barátnőm még az ultrahang után,mikor már dobogott a kicsikéje szíve,még akkor is negatívat tesztelt. A kisjfia azóta már 6 éves.
Ildia, én biztosan csinálnék a 12.napon reggel. Nem bírnám az izgalmakat amíg megkapom az eredményt.
Nekem 4 napos embrióval a 11.napon halvány pozitív volt.
Ildia! Az első transzfernél a 10. napon pozitív tesztem volt. A barátnőmnek szintén. Minden ellenére azt mondom a teszt ki kell, hogy mutassa ha más nem a 14. napon. Nekem a tesztem ma is negatív. Értem az orvosokat, de..... Felesleges álomba nem ringatom magam. Csak telik az idő stb.
ET+12.napon megyek vervetelre. Szerintetek elotte erdemes tesztet csinalni?Csak olyan lassan telnek a napok...bar tudom,hamar nen erdemes tesztelni.
ET+5.nap.Jol vagyok,csak nyuglodom.Nem jo sehogy sem.Ulni kivalt nem,azert irok lap topon,ahol nincs ekezet.A fekvesbol elegem van,minden porcikam faj mar tole,de kinn hideg van,nincs kedvem setalgatni sem.Allandoan fazom,utana meg hokamrat csinalok a halobol,ahol igy mar nem lehet megmaradni.Egyebkent minden rendben,vizualizalaskent mindig elottem van egy cuki kis ikrek kepe,amire percenkent ranezek.Beszelgetek a kicsikeimmel tovabbra is es mndogatom az imamat is.Ra kell fekudnom,hogy tovabbra is pozitiv maradjak,ilyenkor a legnehezebb.
Sziasztok! Clostylbegytet keresek (bontatlan doboz), ha van valakinek felesleges, megvenném! Írj privit! Köszönöm.
Köszönöm a rengeteg pozitív biztatást. Igyekszem nem kattogni rajta. Az égiekre bíztam mindent.
Ildia, Atir! Hogy vagytok?
Köszönöm szépen a válaszod! :-)
További ajánlott fórumok: