Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Ez nagyon jó hír!!! Most már hamarosan te vigyázol rájuk. Jó lenne már egy sikeres. :-)
De jó hír! És igen a legjobb helyen a pocakodba lesznek!!hát akkor nem láttuk egymást én már tízre végeztem!
Nem biztos,hogy láttuk egymást,mi 10-re mentünk a párommal. Olyan ideges voltam,hogy nem néztem én ott akkor semmire és senkire.Így visszagondolva,minden összefolyik előttem,de most már azért nyugodtabb és boldogabb vagyok.
Lányok,jó hírekkel jövök.2 petesejtet tudtak leszívni és mind a kettő meg is termékenyült,egyenlőre ott vigyáznak rájuk a lombikokban. Csütörtökön,vagy pénteken kapjuk vissza őket,onnantól én növesztem őket a pocakomban. :-))))
Szia! Gondolok rád, nézelődtem reggel, tuti láttuk egymást:-))várom a jó híreke4, hogy minden rendben volt!!
Szia! Még szerintem ne add fel, bármi lehet a legbiztosabb a vérvétel! Nagyon szorítok érted!!
Persze, hogy összejöhetett! Szóval csütörtökön isláttjuk egymást akkor megyek puncióra! De már nagyon túl is lennék rajta, mert most baloldalt szinte a kezelés kezdete óta fáj, első két alkalmommal meg semmit sem éeztem. Akkor addig is tőltődj fel és csak tudod pozítvan és mnden oké lesz!!
Tudod, ez még semmit nem jelent! Bízunk tovább. Tudom, hogy nagyon-nagyon nehéz, mert ilyenkor nem akar telni az idő, de tarts ki! :)
A teszt ma is negatív:-( szerda vérvétel. Még imátkozom hátha!
Ildia! Atir! Szorítok!
Nem kell. Inkább aludj nyugodtan, az többet ér. Én sem maradtam fenn ezért soha, de meddig másoktól sem hallottam. Igyál sokat napközben, az elég lesz.:) E miatt ne izgulj!
Eddig OK! Minden rendben lesz :) Várjuk a + tesztelést :)
Tökéletes időzítés! Hajrá!
Köszi lányok! :-)
Mandella! Soha nem lehet tudni, hátha :-)
Ildia gondolok rád holnap!
Atir neked még egy kis kitartás.
Lassan mindenki kismama lesz tudom! :-)
drukk Heni!
Atir és Ildia, nektek is.
Nos, én csütörtökön este fél nyolckor adtam be a repesztőt, péntek este együtt voltunk (nem tudom, számít-e), szombaton már nem tudtunk együtt lenni sajnos, szóval érdekes volt a repesztő hatása, mert beadás után csak az addigi fájást éreztem, ami addig volt (bal oldalon volt kettő ugyebár), aztán a 36 óra leteltével (egész szombaton) baromira fájt, és kb. a beadástól számított 48. órnál szűnt meg fájni. érdekes volt ezt végigkövetni, tanulságos. mától használom az Utrót.
szerintetek a péntek esti összebújás érhet valamit?? bárcsak!
Hajrá Henikém! Borzasztóan drukkolok Nektek!
Én is tudom,hogy minden rendben lesz és szerelembe esnek a lányok meg a kiskatonák.Már csak az a kérdés,hogy mennyien lesznek...lehetne egy nagy demográfiai robbanás:-)))de bármennyinek örülni fogunk.
Örülök,hogy jól reagálsz a kezelésre és majd írd meg,hogy mizu Veled.
Remélem, de tudod nekem egy tökéletes is elég csak ő végre költözzön be a pocakomva és utánna pedig a kis életünkbe apárommal! Holnap pedig tuti minden rendben lesz nálad!
Atir! Semmi különös. Sokat járok mosdóba és sűrűn olyan melegem van, hogy csak na:-) holnap csinálok újabb tesztet. De jó, hogy ilyen jól reagálsz! Szép kis peték lesznek tuti. :-)
Henike! Mi újság? Sokat gondolok rád!!
Szia! Tegnap voltam Uh! Holnap valóban találkozunk de nekem még nem lesz punció, mert holnap még a doktornő kíváncsi rám! Valószínűleg szerda vagy csütörtök. de azt mindta,hogy ilyen szépen az előző két alkalomnál sem reagáltam a kezelásre. Úgygogy tegnap óta még jobb a kedvem:-)) Ildia holnpa szórítok, de tuti minden a legnagyobb rendben lesz!
Nekem percre pontosan megmondták,a múltkor is és most is. Tartom magam hozzá.:-)))
Veled együtt várom a hétfőt. :-) nekem nem volt meg pontosan, hogy hány órakor kell beadni a tüszőrepesztőt csak annyi, hogy este. Még jó, mert éjfélkor már bőven alszom én is.
Hát én sem leszek fenn éjfélig holnap,csak ma este.Majdnem éjfélkor kell szúrnom a tüszőrepesztőt....de nem baj,bár kávét szigorúan csak egyet iszok naponta.Energiaitalról meg szó sem lehet. Nem mérgezem magam,nemsokára babócák növekednek a pocakomban.:-)))
Ildia, mindig elszörnyedek mikor drnő mondja,hogy éjfélig igyak sokat. Max 10kor én már alszok. Most akkor támasszam ki a szemeimet éjfélig,aztán meg járkáljak pisilni. Ahhh Sok szép petécskét hétfőre!
Szurkálnak ám a petefészkeim....készülődnek hétfőre.:-)))Remélem szépek lesznek a petécskéim és apa kiskatonái is. Pontosabban biztosan szépek lesznek,tudom:-)))
jól tudod, de a punkció napján teljesen éhgyomorral kell menned, én még a kötelező gyógyszerre is rákérdeznék, de vitaminokat biztosan nem szabad reggel bevenned!
Ooo tényleg az altatásban megy. :-)
Bakker,de jó hogy szóltál!Este nyolc után már nem ehetek,éjfél után nem ihatok.Azért kell vinni a punkció utánra rágcsát,meg vizet. Köszönöm.
Atir! De jó, nagyon gondolok rád is!
További ajánlott fórumok: