Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Mandella! Annyira hihetetlen. Sajnos igazatok van Atirral én is mindig így vagyok nekem az első hét pozitív utána elvesztem a hitem. Ezen csak mi tudunk változtatni senki más. Nem tudom hogyan, de muszáj lesz. Annyira sajnállak!
Atir lassan jöhet a pozitív teszt!! Sikerülnie kell különben te is a tavaszi kismama csoportba fogsz tartozni.
Nemigaz Ildia, Mandell és nem is sorolom. A következő mindenkinek SIKERÜL!!!!!
Írtad, hogy valszeg intézetet váltotok, melyiket szemektétek ki?
Mi is ebben gondolkodtunk, és fel is hívtam őket: leghamarabb 2016. december... Elég durva a váró lista, pedig pár éve még csak fogtad magad és mentél...
negatív a teszt
legközelebbi tb-s beültetésem 2016. júniusban lesz, hacsak időközben vki le nem mondja az időpontját. de 3 hónapot minimum várunk, az biztos
Még ne add fel. Épp most voltunk lombikos ismerősöknél. Barátnőjével együtt csinálták a lombikot: punkció, transzfer. Így együtt mentek a vérvizsgálatra is. A barátnője vérezgetett, szóval nem reménykedett. Már 9 évesek az ikrei!
Egyébként fura ez a szegedi kaáli. Barátnőméknél se sikerült, ők kb. fél héttel voltak előttünk. Két hete hétfőn hívta a doktornőt, hogy pontosan megjött neki. Nagyon sajnálkozott, de januárra már várja őket. Pedig ők is TB-sek!
Mandella! Nagyon kiváncsi vagyok!
Atir! Már én sem tudom mi a jó ha érzünk valamit vagy ha nem.... Mindkét esetben lehetünk babásak.
Sajnos igen nekünk is a tbs áprilisban lenne.... Ezért megyünk előbb hátha, de azért oda is be vagyunk írva.
már nem kell... ma elkezdtem barnázni, és nemrég már pirosas is vegyült bele... felhívtam a doktornőt, holnap teszt, majd megint fel kell hívni. hát, csajok, nekem eddig mindig így volt... nem tudom, mi a baj velem :(
és a következő tb-s időpont, kapaszkodjatok! 2016. május... már fel is iratkoztam
Konzultációs díj: 15000 Ft
Utána a lombikért és előtte az uh-ért (ha TB-s re mész, erre sok hónapot kell várni), akkor nem kell fizetned. Max. kb. 6000 Ft az AMH hormon, de azt máshol is megcsináltathatod.
Ha nem a TB-re mész, akkor van akciós 150000 Ft-ért, de ezt a dokival beszéld meg a konzultáció során.
Lehet, hogy a lombik előtti endometrium aspirációt is ajánl a doki, ezért fizetni kell (pontosan nem tudom, most mennyi, de a honlapukon megtudod nézni).
Plussz az injekciók, vitaminok stb, de egy egyénfüggő, kinek mekkora dózis kell.
Ha még kihagytam valamit, mások biztosan hozzáírják.
Sok sikert! :)
Sziasztok! Én új vagyok itt nállatok! Igazábol hamarosan mi is lombikosok leszünk és sajnos nagyon nemtudjuk még hogy hová is lenne jó menni! Eddig úgy tünik szegedi kaáli lesz ezért is szeretnék ebben tanácsot kérni hogy picit könnyebb legyen a döntés! Gyors rövid történetem! Kétszer volt méhenkivüli terheségem első inszemel második spontán igy lezárták a két petevezetőmet így tényleg csak a lombik maradt! Ezzel kapcsolatban szeretnék tájékozodni igazábol az anyagi részéről hogy kb mennyire kell számolnunk mert eddig akikel beszéltem 300ezrekröl beszélnek! Szükséges vizsgálatokat azt megcsináljuk az itteni korházban szoval lényegében ezekel elörébb leszünk! Ezen felül érdekelne hogy kb első alkalom mennyibe kerülne! Válaszotokat előre is köszönöm széppen! Szép napot
nektek!
azóta semmi szerencsére - mármint se vér, se barna, se rózsaszín. most megyek mindjárt a vécére, eléggé félek minden egyes pisiléskor, azt hiszem, ezek a pillanatok a legrosszabbak :(
de - mivel még nem jött meg, bízok!!!!
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018