Szedsz valamilyen porcvédő, porcerősítő készítményt? Milyet? (beszélgetés)
Igen sajnos az ilyen problémákat nem lehet megoldani sima étrend változással. De az is fontos a bajok kezeléséhez.
Viszont ha jól reagál a szervezeted valamelyik készítményre, akkor elég 3-4 kúra is.
Én kb másfél éve nem szedek semmit.
Köszi! Pont most tettem fel az erre vonatkozó kérdést. :)
Nem vagyok nagy gyógyszer szedő, vitamin készítményeket sem szedtem soha, ez az első dolog, amire rászántam magam, mert úgy látom, csak helyes táplálkozással ezen nem lehet segíteni.
Ez pont olyan, mint egy TV reklám! ;D
Ezt kúraszerűen kell alkalmazni vagy csak a saját döntésed a 3 hónapos kúra?
Szia!
Én versenyszerűen kézilabdáztam fiatal koromban. Ennek eredménye az lett hogy mind két térdemben elkoptak a porcok és nagyon sokszor fájtak.
Én a Bérestől a porcerőt kezdtem el kúraszerűen szedni. 3 éve nincs vele bajom.
Bármit is kezdesz el szedni csak kúraszerűen használd, mert könnyen hozzászokik a szervezeted.
Én is a Proenzit szedem. Már túl vagyok az első 3 hónapos kúrán! És szerintem jó! Ebben van minden ami az ízületeknek, porcoknak kell, MSM, glükozamin-szulfát, kondrotin-szulfát.
Igaz én még elég fiatal vagyok, de 19 éves korom óta el van kopva a porckorong mind2 térdemben. Hát tud fájni, nem is kicsit. Senki nem érti ilyen fiatalon ez hogy lehet, de ez van. Én 3 hónap szünet után megint akarok egy 3hónapos kúrát!
szia!
Anyukám Sup-Herb Arth-3 kapszulát szed.
Neki már elég gázos a helyzet, gerinc, izület, stb.....ettől jobb neki sokkal.
Nem olcsó termék, de tényleg nagyon jók ezek a Sup-Herb termékek.
Szia!
Az én Apukám Proenzi-t szed (bocsi, nem tudom pontosan hogyan kell írni).
Évek óta szedi, és neki bevált.
Viki
Sziasztok!
Azokhoz fordulnék a kérdéssel, akik viszonylag aktívan sportolnak.
33 éves vagyok, de a térdem és a derekam is fájdogál néha, így mindenképpen kellene valami porcerősítő készítményt szednem, amíg nem lesz késő.
Kérdés, hogy melyiknek van igazán pozitív hatása?
További ajánlott fórumok:
- Gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, népi-természet gyógyászat
- Szülni valamilyen autoimmun betegséggel
- Kaphat egy barátom valamilyen állami támogatást?
- Van valamilyen fóbiád, iszonyod, undorod?
- Adsz-e gyermekednek valamilyen multivitamin készítményt, a téli betegségek elkerülése érdekében? Ha igen, milyet?
- Szeretnék hízni egy pár kg-ot!Tudnátok ajánlani valamilyen vitamint vagy gyógynövény készítményt, amivel eredményt is elérhetnék?