Szalagavató-felesleges pénzkidobás? (beszélgetés)
na így kéne nekünk,maximum egy kisebb étterem,de mégsem szálloda!
Most mondja a lányom, hogy a kaját ők oldják meg maguknak szalagavató után az osztályteremben.
de a miénk azért túlzás,4 tagú családnak majdnem 200 euró
szerintem nem felesleges önmagában a szalagavató, de elrugaszkodni sem kell, mostnában sok mindent túl szélsőségesen csinálnak az én izlésemnek.
nálunk keringő nem lesz,tánctanár se,de akkor is sokba fog jönni
Ahány iskola, annyi szokás.
Nyitótánc, meg aki szeretne az megy.. ezt nem kell fizetni, mert az iskola fizeti a belépő bevételéből. Gimiseknél több lány van, aki szeretne, nálunk csak 1 lány jelentkezett.
Leinni magukat...,ennyit az előkelőségről...:((
A kaját még nem tudom, hogy lesz..., lesz-e egyáltalán.
nálunk arról fog az egész szólni,hogy mindenki jól leissza magát,tisztelet a kivételnek,de azért felesleges személyenként 45 eurót kdobni az ablakon,arra elég lenne egy falusi disco is
Nálunk 3.000 ft lesz a tánctanár díja..., de hogy hány alkalommal mennek nem tudom. Úgy volt, hogy most októberben már kezdenek, de elhalasztották novemberre. A szalagavató február elején lesz.
nálunk közösen döntöttük el a ruhát , a szabást, kétféle színben volt, emrt hát 14lány mégse akarhat ugyanazt...:)de ebből sem volt vita...ugyanaz a kosztüm 2 színben...a fiúknak fekete öltöny, szép kék ing elegáns nyakkendő...
és anno én szereztem a discoba ingyenbulit az évfolyamnak:P egyik legjobb akkor bulihely tulaja ingyenbulit tartott (hát a fogyasztásért megérte neki gondolom)
Nálunk nincs, az egyenruhát csak azért, mert ne legyünk olyanok mint egy csürhe.. A szalagavatós kaját nekünk kell vinni.. szóval semmi extra. De nekem ez is bőven elég, nem szeretem ezeket az összejöveteleket..
jah és a táncot heti 1nap ha jól emlékszem a 8.órában tanultuk együtt..meg is lepett, hogy valalki írta a külön tanárt..hogy egyedül kell megtanulni..bár azóta sajnos nem teljesen emlékszem már az angol keringő lépéseire, de tudom, hogy nagyon sokat nevettünk közben, mert a tánctanár is egy mókamester volt.. :)
Nálunk nem sokat foglalkozik az osztályfőnök a dolgokkal, de talán jobb is.
osztályfőnök azt mondta,hogy ő semmibe se fog beleszólni,de eddig mindenben ő érte kellett menni,mert az osztály nagy része semmit se tud egyedül csinálni
Sajnálom, hogy nekünk nem volt a levelező tagozaton. A fiamé élmény, bár egy osztálytársuk halála erősen rányomta a bélyegét a hangulatra. De nagyon igyekeztek és sokat dolgoztak érte.
Ilyenekkel nagyon nehéz felvenni a versenyt.:(( Itt is van rongyrázás, de talán nem ekkora.
Nálunk is színes blúzt szerettek volna a lányok, de végül fekete-fehér lesz. Kicsit sötét lesz az összhatás, mert a kosztüm is fekete lesz.
ezért lesz egy méregdrága szállóban
hát igen,aki hetente feljár az Operettszínházba,annak kuytaól csak a suli ebédlője
akik húzzák sz orrukat valamiért
Ma voltunk ballagó egyenruhát választani, szerintem egész jó minőségűek. Fekete lesz, öltöny + lányoknak kosztüm. Narancssárga ing, s a lányoknak is valami hasonlószínű felső..
Ez meg a másik..., itt is mindig vannak olyanok, akik húzzák az orrát valamiért. Természetesen az elit rétegből.:(
nálunk meg egy rémálom,még a tortán is veszekedés volt,mert elitéknek nem tetszett az egyszerű csokitorta
De fura, hogy ennyien nem szeretitek..nekem az egyik legjobban várt napom volt a szalagavató..mondjuk nálunk egyszerű volt, a suliban tartottuk, matrózblúzban és fekete szoknyában volt a szalagtűzés, az osztályok meg különböző táncokat tanultak meg, amiket egyszer a szülőknek adtunk elő, majd utána még egyszer eltáncoltuk úgymond magunknak..nagyon jó és vicces volt..én keringőztem és a második táncnál mi lányok felvettük a fiúk frakkját.. :) Utána pedig a párommal és egy ismerős párral elmentünk egy szolíd vacsira..
A szüleim sajnos hamar eljöttek a rokonokkal együtt, mert azt hitték nem lehet maradni, így képem alig van arról a napról..ez az egyetlen, ami miatt kicsit szomorú vagyok, de amúgy tényleg imádtam! :)
Persze amiket írtok nagy flancolásokat én sem értem..nálunk pl vacsi se volt..ballagás előtt volt bankett, az is a suliban, egy kora du-i vacsival, de ennyi..és ez csak 5éve volt..sokat változtak a dolgok azóta is úgy tűnik.. :)
ballagó ruha..életembe nem volt még ilyen sz*r kosztümöm,....a nadrágomat 2x kellett javíttatni egy ismerős szabásznéninél,mert ami az osztály által talált varrónő csinált katasztrófa volt...a blézerről nem is beszélve,se a nadrágot,se a szoknyát se a blézert nem hordtam azóta se,mert ronda a színe,a fazonja,és nem is áll jól...Sőt egy osztálytársamon nem mutatott jól kb...Nem volt semmi egyetértés az osztályba,a puncsosok kitalálták milyen lesz a ruha,és hol kell csináltatni...Úgyhogy ilyenekre nagyon figyeljetek:S
Akár kismalacoknak meg csirkéknek is öltözhetnének. Olyan sem lenne valószínűleg sokszor :D
További ajánlott fórumok: