Szakítás előtt (beszélgetés)
Hát, a vágólap téma tényleg nagyon durva. Tiszta szerencse, hogy nem dobott ezért. :)
Szerintem is változnod kell, mag tanulni a hibáidból: nem hagyd, hogy hülyét csináljon belőled, ahogy valószínűleg eddig tette.
"Pl. a következő hibák miatt: műanyag vágólap helyett favágólapot kapott ajándékba."
Ez most komoly???
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy véget ér a több, mint ötéves kapcsolatom. A pasim szerint azért ad még nekem lehetőséget, hogy hátha változom. Pl. a következő hibák miatt: műanyag vágólap helyett favágólapot kapott ajándékba. Vagy egy számítógépes programból (adóbevalláshoz), olyat vittem neki, amilyen volt, nem olyat, amit ő elképzelt.
Véleménye szerint változnom kell és úgy kell csinálnom, ahogy ő vélekedik, mert az úgy jó. Tudtomra adta, hogy azért ad még időt, hogy hátha tanulok a felrótt hibáimból. Bár úgy véli, amelyik "fog elromlott az már nem lesz jó". Tegnap többször azt mondta, hogy kész vége. Aztán ő beszélt arról, hogy mi lesz karácsonykor stb. Közben azt is mondta, hogy még mindig nagyon szeret. Nem értem. Bár látom én magam is, hogy ha csak mindig én megyek hozzá és úgy viselkedik, mint, ahogy eddig néha, akkor nem lesz tényleg jó vége.
A másik, amin meglepődtem, hogy eddig azt mondta, hogy ha szakítunk és tud segíteni, akkor szóljak. Erre most azt mondta, hogy ha úgy lesz, akkor inkább már soha ne találkozzunk, mert jobb lesz mindkettőnknek, mert nehogy kísértésbe essünk. Értem, hogy miért mondja, de nekem az a furcsa, hogy az előző barátnőivel tartja a kapcsolatot. Akkor velem miért nem akarja?
Nektek mi a véleményetek?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell túlélni egy szakitást 8.év után?
- Mit csináltok, ha egy szakítás után folyamatosan síró görcsötök van?
- Megéri-e még egy beszélgetés szakítás előtt?
- Vákuumos terhességmegszakítás előtt milyen vizsgálatokat csinálnak?
- Szakítás után működhet egy kapcsolat úgy, ha a szakítás előtt távkapcsolat volt és utána újrakezdenénk, közelebb költözve egymáshoz?
- Szakítás előtt..