Szakítás után működhet egy kapcsolat úgy, ha a szakítás előtt távkapcsolat volt és utána újrakezdenénk, közelebb költözve egymáshoz? (beszélgetés)
Szóval szakított veled erre te a szomszédjába költöznél és ismét felajánlanád szolgálataidat?
Nem csodálkoznék, ha egy távolságtartó végzést dugnának az orrod alá...
Kamuzol itt összevissza és még le is kockázod az embereket?
Legalább légy korrekt és valld be,hogy több reged van és akkor senki nem fog csesztetni tovább!
Egyébként meg a kérdésedre a válasz!
Ami szar volt,az szar is marad!Újra kezdeni valamit,ami már elromlott,baromság!Tök mindegy,hogy ennek a távolság, a szeretethiány,vagy akármi is az oka!
Az én "nem"-em is kétértelmű volt, mint ahogy a nick nevek ezen a fórumon.
1. "Működhet-e a kapcsolat...?" (a fórumkérdés)
- Nem.
2. Mielőtt lebohócozunk, válaszolnánk-e?
- Nem.
Na, vajon melyikre válaszoltam? :)))
Az én "nem"-em is kétértelmű volt, mint ahogy a nick nevek ezen a fórumon.
1. "Működhet-e a kapcsolat...?" (a fórumkérdés)
A tegnapi fórumban is kiderült, hogy nem a távolság miatt szakitottatok. Ő szakitott, vége van. Ennyi. Finito. Hagyd már ezt abba, légy férfi, menj el este a haverokkal rugjál be csajozz be azt cső.
Szegény lány ha itt ilyen mániákus vagy , az életben milyen lehetsz...nem is csodálom, hogy szabadulni akar.
nem te vagy, nem tőled kérdeztek, mégis te válaszolsz?
:D ez tényleg vicces :)
én nem szeretnék kötözködni, de ha nem neked, hanem az előző kérdezőnek feltesznek egy kérdést, és te csak belépsz, mint hasonló problémával küzdő, akkor miért válaszolsz ilyen kezdetű mondattal??? : Konkrétam nem a a távolság miatt, de a kialakult helyzethez hozzá járult. Legalább is az én részemről......
nem tőled kérdezték, mégis te válaszoltál...
ezért nem világos...
További ajánlott fórumok:
- Kapcsolat újrakezdése?
- 40 felett nincs újrakezdés? Nincs normális kapcsolat?
- Mi a véleményetek, távkapcsolat esetén mennyi az esélye a teherbesésnek, ha a pár csak havonta egyszer a peteérés idején tud együtt lenni?
- Hogyan "kell" újrakezdeni egy kapcsolatot, teljesen, tiszta lappal?
- Van értelme újrakezdeni egy régebbi kapcsolatot?
- Mit lehet tenni annak érdekében hogy egy távkapcsolat fentmaradjon?