Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Symicia fogamzásgátló tapasztalatok?! fórum

Symicia fogamzásgátló tapasztalatok?! (beszélgetés)

❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
2012. jún. 2. 20:41

Sziasztok,

1.5 éve szedem , óramű pontossággal működik a mensim a kezdetek óta. Soha nem volt köztes vérzés, gyulladás, semmi. A nőgyógyászom szerint a bőrproblémák megelőzésére, csökkentésére is tartalmaz hatóanyagot, bár nekem ezen nem volt mit javítani, szerencsére :-)))

2012. jún. 2. 20:38
Sziasztok.lenne egy kis kínos kérdésem rem valaki tud mondani valamit.még pedig.mikor a párom közösülünk egy idő után el kezd fájni.de miért?ez természetes vagy miért lehet?
2012. máj. 31. 07:26
6 napja nem szedem, és tegnap este elkezdtem vérezgetni, nem nagyon de ha ez igy megy még a végén tamponoznom kell :S
696. babóóóca90 (válaszként erre: 695. - Anetta25)
2012. máj. 29. 17:15
köszi:) remélem nekem is elmúlik most már:)
695. Anetta25 (válaszként erre: 694. - Babóóóca90)
2012. máj. 29. 16:13

én egy év kihagyás után szedtem újra. Az egész egy hónap úgy telt, hogy végig vérezgettem.

a szünetmentes napokon is ugyanez volt. a második levél 1. szeménél megszűnt, azóta minden ok.

kezd el szedni a 2. levelet majd. ha probléma van, akkor menj csak dokihoz :)

2012. máj. 29. 11:40
Sziasztok! Én az első levél végénél tartok ( még sosem szedtem előtte fogamzásgátlót) és még mindig megvan, igaz nagyon kevés, de hát akkor is.... a 7 nap szünetbe kéne megint megjönnie, de normális h még nem volt olyan napom h ami vérzésmentes lett volna??? a 7 nap szünet után kezdjem el szedni a következő levelet normálisan akkor is ha ez nem szűnik meg?
2012. máj. 28. 20:18
Én nagy előre lépésre szántam el magam. Párom nagyon szeretne már babót, így én már 4 napja nem szedem. Kiváncsi vagyok mi lesz, megjön e rendesen vagy újra felborulok esetleg sikerül össze hoznunk a babót. Persze mivel hormon problémám van mindenképp orvos lesz az első. Már csak 4 nap mire indulok haza Németországból :)
692. Anetta25 (válaszként erre: 691. - Briguskababa21)
2012. máj. 28. 20:15
a leírás szerint igen :)
2012. máj. 24. 23:49
Sziasztok!Most kezdtem el nemrég szedni a tabikat most vasárnap fogok végezni az első levéllel, jön a 7 napos szünet és jöhet a második levél! Eddig még nem éltünk a párommal védekezés nélkül nemi életet de érdeklödni szeretnék hogyha megvolt a 7 tabletamentes idöszak és kezdem a második levelet akkor már biztonságosan élhetek nemi életet védekezés nélkül? Bocsi hogy ezt kérdezem d még csak életembe elöször szedek fogamzásgátlot...kérlek irjatok!
690. Léduci (válaszként erre: 689. - Elli)
2012. máj. 24. 12:37
1 teljes levelet érdemes lett volna megvárni.Azon a 2 héten már nem múlt volna semmi. A szüzesség elvesztésétől nem lesz pecsételő vérzésed,maximum az aktus után tapasztalhatsz enyhe vérzést,de az nem tart napokig. A gyógyszer miatt van,ezért kellett volna még várni.
689. elli
2012. máj. 23. 20:54
sziasztok, 14 napja szedem a Symiciát, a menstruációm első napján kezdtem, 5 napig tartott. utána csak napi egy-két csepp pecsételés. pénteken lefeküdtünk a barátommal (ezvolt az első) csak picit véreztem, szombaton ismét, akkor viszont nagyon. azóta erős barna folyásom van. tudom hogy ez a szüzesség elvesztése miatt is lehet illetve a gyogyszer miatt. de valaki nyugtasson már meg hogy nincs semmi bajom:D már így 5 nap elteltével nagyon zavaró, és szinte a mennyisége se csökken (igaz nemsok van, tisztasági betét elég) ezen kívül szerencsére semmi mellékhatás nincs:)
688. Léduci (válaszként erre: 687. - Anetta25)
2012. máj. 23. 10:47
Na,az jó!:) Nekem sincs már pecsételés..de én még félek a "következményektől",úgyh még várok..:)
2012. máj. 22. 16:04
a 2. havit 3 napja szedem, azóta minden ok. Végre. :)
686. karfiella (válaszként erre: 684. - Léduci)
2012. máj. 19. 19:34
Ha ennyi kavart meg összevisszaságot csinált, akkor csak nem lehet már gyermekem sem! :D Nem tudom, nagyon félek, nagyon kívánom már a párom, úgy igazán érezni (sosem szeretkeztem még gumi nélkül), de tuti para lesz a köv mensiig ha igazán megszeretgetjük majd egymást :)
685. Léduci (válaszként erre: 684. - Léduci)
2012. máj. 19. 18:19
Minnél több forrásból szeretnék megerősítést,h egy levél után ha minden rendben vt akkor tuti-e...:)
684. Léduci (válaszként erre: 681. - Karfiella)
2012. máj. 19. 18:19
Na mondtam én h oké lesz!:) És akkor ha vége a szünetnek ti már gumi nélkül fogjátok? Így h lement egy levél,és a szünetben megjött rendesen,te bízol mostmár benne?
683. fda026287f (válaszként erre: 682. - Karfiella)
2012. máj. 19. 12:56
Nekem már van babócám de akkor is félek nem tudom miért...nem bízok benne. Abban igen hogy nem lehet baba (meg hát ha ilyen ütemben válik le ahogy darabos vérzésem van már mind 3 alkalommal akkor gyógyi mellett -100% esély lenne rá) De nem akarom hogy a méhem strapára menjen. Tuti túl izgulom de nem tehetek róla.....
682. karfiella (válaszként erre: 680. - Fda026287f)
2012. máj. 19. 10:38
Írja, hogy egyik módja a védekezésnek, hogy elvékonyítja a nyálkahártyát, így nem tud a petesejt beágyazódni. De ez tényleg rémisztő amit írsz :S elég sok van most nekem is:S remélem ez később nem okoz problémát, ha babát szeretnék... :/
2012. máj. 19. 10:36
Első levél után a szünet 3. napján megjött :) mintha már nem lennék annyira érzékeny mint az első hónapban és mintha a hajam sem zsírosodna annyira. remélem a 2. levélnél már jobban rendben lesznek a dolgok, nem fogok vérezni, mert igazán jó lenne már ágyba bújni a Babámmal, hamár úgyis ezért kezdtem el szedni ;) Kitartás mindenkinek! :)
2012. máj. 18. 19:17
Egyébként engem zavar valami :( és egyre jobban félek a fogiktól már hába 3 hója szedem! Darabos a vérzésem ... ami nekem azt jelenti (a méhnyálkahártya készül strapára menni??)
2012. máj. 18. 13:02

Sziasztok!

3 levél gyógyi lement mindegyik alkalommal 3.nap szépen megjött. Most felírattam és van symicia a gyógyitárba jön a kövi 3 hónap ki is váltottam már nem sokára kezdjük megint...

2012. máj. 17. 20:51
Na most én meg annyit mondok, hogy mikor közeleg a gyógyszer szünet, és menzesz elött állok, bizony vannak néha pattanásaim de szerencsére nem mint ha újra tini lennék, ideges feszült vagyok és ingerült, vagy túl érzékeny.. mint a reklámban :D szóval nekem ne mondja senki, hogy a gyógyszer ezeket is elfedi.. Viszont más problémám soha nem volt a 1,5 év alatt. Ellentétben a Dienillével amit csak 6 húnapig bírtam szedni. Na annál minden nap fájt a fejem,azt hittem lekaparom a falat, ideges voltam vagy a legapróbb dologtól is elbögtem magam teljesen depis voltam. Libidom a 0-ra csökkent, olyan száraz voltam mint a Gobi sivatag...
2012. máj. 17. 18:37

Én már egy éve szedem a symiciát, a 3. napon vettem be az első szemet, de tudtam, hogy így nem vagyok védett szóval megvártam a következő levél első szemét.De ha valaki fél, hogy baj lesz, akkor a legjobb amit tehet, hogy védekezik valamiképp és vár egy hónapot.

Egyébként rossz tapasztalatom nem volt a gyógyszerrel kapcsolatban, se hízás, se fájdalmak se semmi. De mivel tényleg nem vagyunk egyformák van akinek nem ez a gyógyszer a megfelelő.

2012. máj. 17. 11:00
Én nem védekeztem és én a havim 4.napján kezdtem el szedni. Pont akkor volt meg mikor visszahívott a doki és mondtam neki mi lenne ha már most elkezdeném szólt lehet de akkor 2 hetet várjunk azért védekezzünk. 1 hetet vártam. De tényleg mindenki más!
675. szelené72 (válaszként erre: 673. - Briguskababa21)
2012. máj. 17. 10:34

Ha a menzeszed első napján kezdted el a tabletta szedését és azóta rendszeresen szeded, nem maradt ki egyetlen szem sem, védett vagy (nem lesz peteérésed).

Ha mégis nyugtalan vagy, várd meg az elő hónapot.

674. bius20
2012. máj. 17. 08:31
Sajnos az emberben mindig van egy félsz ezzel kapcsolatban szerintem... én most a második levélnél tartok, de még mindig nem merem óvszer nélkül csinálni. ez egyrészt pocséklás :D másrészt a barátomat is kínzom vele, de én úgy döntöttem h két levelet, és két mensit várok végig, ha minden rendben lesz, akkor mehet kiegészítő védekezés nélkül. szerintem igaz az h az első naptól véd, hiszen ez mégiscsak egy betegtájékoztató... de azért jobb az óvatosság, szerintem várd meg legalább míg minimálisan hozzászokik a szervezeted
2012. máj. 17. 05:32
Sziasztok! Nemrég kezdtem el szedni a symicia fogamzásgátló tabikat. elötte soha nem szedtem még fogamzásgátlót! Most tartok a 10. szemnél.. szeretném megkérdezni hogy véd e már a gyógyszer, mert a betegtájékoztaton azt irja ha a menzesz elsö napján kezdem el ,meg az orvosom is azt mondta akkor már az elsö naptol véd! lehet ebben hinni? mert nem tudom hogy mit higyek, különbözö internetes portálokon irnak minden félét h 7. szemtöl vagy éppen várjam meg az elsö menzeszem és utána véd teljesen majd, kérlek segitsetek mi az igazság akkor?
672. Léduci (válaszként erre: 671. - Karfiella)
2012. máj. 16. 14:41
Még csak az első szünet nap,nekem a 4.-en jött meg!:) Kitartás!
671. karfiella (válaszként erre: 669. - Léduci)
2012. máj. 16. 13:27
Hál' Istennek a 16. nap környékétől csökkent a vérzésem, a minap márcsak alig-alig volt valami :) tegnap szedtem be az utolsó szemet a levélből, de egyelőre még nem jött meg :/
670. goho
2012. máj. 15. 21:55

szerintetek mennyi idő alatt kellene kialakulni a rendes, 7 napos szünet mindig 3. vagy 4. napján megjövős ciklusoknak?

előző hónapban (3.) azt hittem már okés, de ebben a 4.ben bukott a dolog... még gyógyszer alatt megjött...

❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook