Symicia fogamzásgátló tapasztalatok?! (beszélgetés)
Bevettem, ma van az utolsó tabim. Szerintem szépen úgy csinálok, mintha nem történt volna semmi. Ma beveszem, holnaptól szünet. Csak nem lesz semmi "baj". Nem hinném, hiszen eleve fél év, mire kiürül a szervezetből, az első tabletta állítólag már véd is, nem tudok okot mondani, amitől teherbe esnék...
Drukkoljatok!:D
Szia.
Velem most pont ugyanez van, mint veled a napokban. 3. hét van, és tegnap elfelejtettem bevenni egy szemet. És most nem tudom, melyik variációt válasszam: vegyem be és ne tartsak szünetet, vagy ne vegyem be a kimaradt szemet, és hozzam előre a mensit. Te bevetted és nem tartottál szünetet, amikor egyébként kellett volna?
Örülök, hogy midnen rendben! Remélem, hogy így is marad!
Nekem semmi bajom a gyógyszerrel, a mellem is nőtt, és semmi problémánk nincs egymással.
Nincs mit-én korábban Mercilont szedtem.Évekig.És sajnos gyakran elfelejtettem bevenni,de mindig mindent tovább csináltam...
nem lett soha semmi baj,sőt miután abbahagytam,rendes volt a ciklussom is hamar.
Jelenleg irom a többieknek,hogy a 13.szemet szedtem be,megszünt az émelygés,és a feszültség kb. a 10 napnál,pecsételés nincs.Mellem feszül.
Huh, én is éppen így szeretném. Örülök, hogy legalább 1 ember egyetért velem!
Köszi!:)
Sziasztok!
Mit gondoltok, mit tegyek? Elfelejtettem tegnap este bevenni a tabit, és ma vettem be. Eltelt a 12 óra, olyan 16 órával később vettem be, mint kellett volna. A tájékoztató azt írja, hogy
a) vegyem be, és ne hagyjak szünetet
b) ne vegyem be, hozzam előbbre a szünetet
Na, mivel bevettem, marad az a) opció. De én nem akarok szünetet tartani:D.Babát sem szeretnék még, néhány évet várnia kell szegénykémnek...:)
Szóval? tartsak mégis szünetet? nem leszek védve akkor egy darabig (azért nem értem, mert amúgy meg az első naptól véd állítólag...)? vagy csak egyszerűen hagyjam a páromat aludni?!:D
A 8.napja szedem...és minden nap n agyon rossz a kedvem sírni tudnék,feszült vagyok,és depis,nagyon nagyon zavar!!!!
Nincsen eddig pecsételés,mellfeszülés van,meg néha fejfájás.Korábban 2-3 éve mercilont szedtem,hosszú idejig.
Még várok ha nem múlik ,én is befejezem a szedést!!
Sziasztok!
Nekem nem jött be a gyógyszer :( május környékén kezdtem szedni, az első hónapban csak bőgtem és bőgtem.. aztán valamivel jobb volt, de a legutóbbi 2 menstruációmkor is telesen ki voltam, letargikus, depressziós állapot :(
most már kb. 2.5 hete nem szedem. pecsételő vérzésem nincsen... (az első hónapban volt)
Az a kérdésem, ha valaki már tette le a gyógyszert, annak voltak a kezdetihez hasonló tünetei? Én az elején véreztem, most nem. Remélem nem babóca van a dologban, mert a menszi ideje alatt (mikor már gyengébb volt, de a bogyót ugye nem szedtem) voltunk együtt.
szerintetek?
Ja, és körülbelül mennyi ideig tart, míg ez a hormon kiürül a szervezetemből?
Sziasztok!
Én a 4.napja szedem.
Émelygek tőle főleg délután.És nagyon borus a hangulatom.Nem tudom ennek tudható-e be?
A többi tapasztalatomat is leírom majd!
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem volna,hogy a ciklusom első napján ( szept 3-án),életemben először kedztem el szedni a fogamzásgátlót.. és azóta barnás-véres folyásom van(tehát cirka 15 napja),hol erősebb,hol gyengébb!Mivel a tájékoztatón az van,hogy előrfordulhat vérezGETÉS,ezért nem mentem orvoshoz... de azt hiszem én nem csak pecsételGETEK/vérezGETEK!! ez lehet normális?
én ma fogom bevenni a 7. szemet, és én a ciklusom 3. napján kezdtem el szedni, én biztos megvárom az első levelet ,aztán ha a következőt kezdem szedni akkor hagyom csak el az óvszert.
Ja nálam eddig se pecsételés, se semmi mellékhatás nem jött ki, de ennyi idő alatt nem is jönnek elő nem??Kicsit ingerlékenyebb vagyok néha, de ez front miatt is lahet :-)))nem tudom :-)
Halihó!
Nagyon nem értek valamit és eléggé megijedtem... A következő történt velem: augusztus hónapban egy bogyót véletlenül leejtettem a mosdó lefolyójába így egy szemmel kevesebb volt abban a hónapban, úgy is csináltam, hogy akkor a szünet is egy nappal kevesebb, 7 helyett 6 volt...Tudni kell, hogy barátommal veszekedtünk az utóbbi időben és augusztusban tartottunk egy hét szünetet ami megviselt (lefogytam ilyesmik) a tabit pont azon a szünetes héten kellett elkezdenem el is kezdtem, de ma megjött, konkrétan egy héttel előbb mint kellett volna és a gyógyszerből is van még 4 szem.Szerintetek is csak az idegeskedés miatt? Vagy menjek el dokihoz? Beszedjem a maradék bogyókat? Előre is köszönöm a válaszokat/ segítségeket :)
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról?
- Tudja valaki, hogy miért szüntetik meg a Symicia nevű fogamzásgátlószert?
- Symicia fogamzásgátló szedése mellett, kell kiegészítő védekezés, ha hasmenésem van?
- Symicia fogamzásgátló
- Symicia fogamzásgátló tabletta
- A Gracialról váltanom kell Symicia fogamzásgátlóra. Mi a véleményetek róla?