Süteményekkel kapcsolatos segítség, egy cukrásztól (beszélgetés)
???? :-OOOO
Most nagyon csodálkozom, nekem nem szokott "elmúlni" a cukormázam. Érdekes...
Talán valamiért (beszívja a környezeti nedvességet?) visszalágyul, elfolyósodik a cukor, és beszívja a legfelső lap.
általában rá van írva .....
vagy fél kilóhoz vagy 1 kg-hoz elegendő
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy egy csomag porélesztő az mennyi rendes élesztőt jelent?
Kösziii
szia
igen nagyon jól fagayasztható, folpackba jól csomagold be és tedd bele még egy zacsiba,
sütve fagyaszd le, és ha kivetetd akkor szobahőmérsékleten viszonylag gyorsan kiolvad !!!
Sziasztok!
Nem tudom, volt-e már téma, kicsit még korai is ráadásul, de nem tudja valaki, hogy fagyasztható-e a bejgli? Ha igen hogyan, nyersen/sütve? Mit csináljak, ha kiveszem a fagyóból? Hagyom kiolvadni szobahőmérsékleten/hűtőben vagy sütőbe teszem? Ugyanolyan, mintha friss lenne? Előre is köszi, ha valakinek van tapasztalata... :)
Utána néztem hogy mi ez...
fogalmam sincs hogy hol lehetne beszerezni...
Szia
nem is hallottam, erről a valamiről
mibe használják ?
Sziasztok!
Ha valaki tudna segíteni: hogyan kell töltött fákot készíteni? Nem tudom, hogyan tudnám beletenni a tölteléket (pl. csokikrémet), hogy a belsejében legyen.
nem muszáj a zselatin bele, ahogy itt már írták a puding is tökéletes ....
de ha esetleg növényi tejszínből készíted a krémet akkor még az sem kell bele..
További ajánlott fórumok:
- Óvodai ballagással kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni! Ti sokallanátok a 3000ft-ot fejenként (16 gyerek ballag)?
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Jogi segítség terhességgel kapcsolatban
- Segítség hitellel kapcsolatban
- Egy kis segítséget szeretnék kérni olyanoktól, akik jól ismerik a Nokia 6303i mobilt. Fotókkal kapcsolatban, segítenétek?
- Magyar vizslát szeretnék, mire hívnátok fel a figyelmemet tartásával kapcsolatban? Köszönöm a segítséget előre is! :)