Süteményekkel kapcsolatos segítség, egy cukrásztól (beszélgetés)
Sportszelet.
Feltettem a receptek közé valamikor. Az elkészítése kb, 15 perc, utána hül és összeáll kb. egy órát, és olyan téglákra szeletelhető, mint az igazi sportszelet.
Vagy süss muffint, az is kb. 40 perc a sütéssel együtt.
Szia!
Nem sok ajánlat érkezett,amint látom!:(
Sikerült már valamit kitalálnod?
Én ha gyorsan kell,rizsfelfujtat szoktam készíteni,vagy valami joghurtos dolgot,amit nem kell sütni.Egy piskótát is hamar meg lehet sütni,teszel bele valamilyen gyümölcsöt,és kész is.
Sziasztok!
Este vendégeim jönnek és vmi roppant egyszerű és gyorsan elkészíthető sütireceptet keresek, akár mikróban elkészíthető is lehet. Ajánljatok vmit légyszi. :)
Ezt itt találtam a receptek között:
Tejfölös-kekszes süti
Kategória: Sütemények, édességek
Hozzávalók: 2csomag háztartási keksz
1liter tejföl
2 csomag vaníliás cukor
6 ek. cukor
Elkészítés: Összekeverjük a tejfölt, a cukrot és a vaníliás cukrot. Egy jénaiban lerakunk egy sor kekszet, majd rétegezzük. A tetejére tejfölös masszát rakunk. Egy órára hűtőbe rakjuk, hogy megpuhuljon a keksz. Díszíthetjük málnával, de magában is nagyon finom.
Én úgy tanultam a mamikámtól, hogy minden tésztát magas hőfokon kezdünk sütni, míg bemelegszik a sütő, majd 5-10 perc elteltével, ha már betettük a tepsit, le kell venni a hőfokból valamennyit, mert akkor hirtelen sül és ragadós marad a közepe. Na és meg is ég.
Bocsi ez siti-nek szól.
Sziasztok!
Találtam egy szalagos fánk receptet,aminek a tésztájába kell fél deci rum is...
Tudja valaki,hogy az minek kell bele?Csak ízesítésre szolgál,vagy szükséges estleg a tészta megfelelő állagához?
Pótolhatnám rum aromával?
Sziasztok!
Kérdezni szeretném nem -e tudja valaki???????? a nevét nem tudom ,csak ,hogy tejfelt kell kikeverni és rétegezni ,kell talán keksz de lehet babapiskóta kell bele.Ennek a sütinek az arányait.
Sziasztok!
Én a bal kezemmel megtartom a tortát,kicsit megdöntöm, a jobb kezembe pedig veszek egy kiskanalat, belemártom a "cuccba" és rászórom óvatosan a sütire. A kanál domború felével pedig kicsit hozzálapogatom.
Szia!
Nem tudom,mások hogy csinálják,én egy picit meg szoktam emelni a tálca azon felét,ahová a reszeléket éppen szórni akarom,és így kevesebb hull mellé.
Kiváncsi vagyok én is,mások hogyan csinálják!
További ajánlott fórumok:
- Óvodai ballagással kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni! Ti sokallanátok a 3000ft-ot fejenként (16 gyerek ballag)?
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Jogi segítség terhességgel kapcsolatban
- Segítség hitellel kapcsolatban
- Egy kis segítséget szeretnék kérni olyanoktól, akik jól ismerik a Nokia 6303i mobilt. Fotókkal kapcsolatban, segítenétek?
- Magyar vizslát szeretnék, mire hívnátok fel a figyelmemet tartásával kapcsolatban? Köszönöm a segítséget előre is! :)