Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sült vér velővel recept

Sült vér velővel recept

A Sült vér velővel hozzávalói:
alvadt disznóvér
20 dkg velő
4 db vörös hagyma
1 zöldpaprika
zsír vagy olaj
pirospaprika
2 tk majoránna

tbors


A Sült vér velővel elkészítési módja:
A hagyma felét kockára, a másik felét félfőre vágjuk, az alvadt vért kockázzuk. A kockázott hagymát üvegesre pároljuk, majd lehúzzuk a tűzről és belekeverjük a pirospaprikát. A felkockázott alvadt vért beleöntjük, sózzuk, megszórjuk majoránnával és kevergetve főzzük. 10 perc után rátesszük a megmaradt hagymát, a karikára vágott paprikát, a velőt, frissen őrölt borsot és addig főzzük, amíg elfő róla a víz /zsírjára sül/ és a hagyma már puha, de még nem főtt szét, a vér pedig megkeményedik kicsit.


Kategória: Húsételek receptjei


A sült vér velővel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook