Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Gombával töltött csirkecomb recept

Gombával töltött csirkecomb recept

A Gombával töltött csirkecomb hozzávalói:
6-8 felsőcsirkecomb
25-30 dkg gomba
2 tojás
kakaukfű, bors

pici olaj
1 vöröshagyma
kevés zsemlemorzsa
Ahány a comb annyi szelet bacon szalonna
petrezselyem zöldje


A Gombával töltött csirkecomb elkészítési módja:
A combokat kifilézzük, a bőr maradjon rajta,sózzuk, borsozzuk, félre tesszük. A vöröshagymát apróravgva meg dinszteljük, és rá tesszük , a gobmát szeletekre végva, addig pároljuk mig a zsirjára nem sül. Levesszük a lángrol, és hülni hadjuk, ráütjük a tojást sózzuk, borsozzuk, annyi zsemlemorzsát szorunk rá, hogy sürübb massza legyen. A csirkecombokat kiteritjük, és egy- egy evőkanálnyi masszát bele teszük, begöngyöljük baconszalonnval és szép sorba kizsirozott tepsibe rakjuk, szép pirosra sütjük . Majonézes zöldborsóval tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A gombával töltött csirkecomb elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook