Suliban milyen haj megengedett? (beszélgetés)
Ha egyházi iskola, ott vannak szabályok, meg korlátok.
Azokat meg Te ismered, neked kell tudni eldönteni, hogy mi megengedett és mi nem.
Lehet igazad van. De én a gyerekemnek hiszek.
Mivel pár hónapja egy másik gyerek azért kapott igazgatóit, mert a két miliméteresre volt lenyírva a haja. Ezt a szülői értekezleten közölték velünk. Egyházi iskola sok a korlát.
Egyébként én fenntartások nélkül hiszek a gyereknek, de minden rezdüléséből tudom, ha nem mond igazat.
de, mondjad már
kíváncsivá tettél:D
Nem hiszem el.
A gyerekem nemrég nőtt ki a sulis korból és már neki is csak fenntartásokkal hittem:D
Van ott még más is, legfeljebb Te nem tudsz róla.
egy dologra harapok:
az ember legalább a "hülyét" írja már le helyesen
Más probléma még nem volt a gyerekkel. Csak a szokásos, nincs ott a tesicucc évente kétszer. Kapta érte a figyelmeztetést, tanult belőle.
De hidd el itt a haját kritizálják.
Nekem sem tetszik, szóvá is teszem neki. De nekem sem szóltak bele ennyi idősen, ha a derékig érő hajamat le akartam vágatni, mert nekem úgy tetszett
Ha mindez így van, ahogy írod, akkor véleményem szerint nincs joga a tanárnak kifogásolni a gyereked frizuráját.
Persze nem ez a probléma, de így a fórum kiírás jobban hangzik.
Legnagyobb gyerekem nyolcadikos, amolyan lázadó féle. Nincs vele gond, néha feszegeti a határokat, de kezelhető.
Nem, nem vagyok vak szülő, nem rontom rá a tanárra az ajtót, ha rosszul néz a gyerekre. Soha nem mondok rosszat a pedagógusokra, hisz látom, én ezt nem bírnám, nincs könnyű dolguk.
De amit a fiammal művel az osztályfőnöke, az már nem normális.
Tegnap azért kapott osztályfőnökit, mert a haja nem úgy volt levágva, ahogy az természetes.
Adott kb. öt centiméteres haj. Fül alatt két mm-re levágva, a feje tetején meghagyva.
Nem tudok jobb példát írni, mit amit a fiam mondott: A Barátok köztben Balázs haja.
Nem zsíros a haja, nem tetves, nem lóg a szemébe, innentől kezdve joga van az osztály előtt a gyerek haját fikázni? Meg mellé osztályfőnöki intést adni. Mivel szerinte ez nem iskolába való hajviselet.
További ajánlott fórumok:
- Fukusima atomerőmű . A megengedett háttérsugárzás 1000-szeresét mérik! Mekkora veszélyben lehetünk?
- Engeded tv-t nézni a babádat? Az én 9 hósom a DUCK TV-t (babáknak szóló csatorna) imádja. Ha megengedem neki, le sem veszi róla a szemét.
- Miért nem tanácsos este 6 óra után gyümölcsöt fogyasztani, zöldséget viszont akár korlátlan mennyiségben is megengedett?
- Mekkora korkülönbség az, ami még megengedett?
- Ha valaki a gépjárművével duplájával hajt, mint amennyi a megengedett, akkor mi történik?
- A Biblia szerint milyen esetekben megengedett a válás? Csak paráznaság esetén?