Spar - WMF termékek (beszélgetés)
Bocsánat a cím tévesztésnél.
Az üzlet a IV. kerületven a Váci úton van, a metrótól pár percre.
Szép napot mindenkinek.
Nem tudom mikor volt az első Spar pontgyűjtős akció. Én nem tudom melyik akciónál vettem egy nyeles tejforralót, amelyet csak szénsavmentes ásványvíz melegítésre és teavíz forraláshoz használok. -Az arcom Rosaceás és azzel e vizzel ápolom már 5 éve. Teát meg ritkán iszom. - Most akarom felkeresni a Spar WMF-es szaküzletét a Vávi úton mert már teljesen használhatatlanúl megfeketedett a nyeles forraló alja, pedig úgy vettem meg, hogy "rozsdamentes acélból van. "Félek, hogy elfertőződött az arcom , amely a víztől is lehet Most szándékomban van a Spár szaküzletben megkérdezni, hogy nem -e kicserélnék.
a tied nem az a wok mint amit most hirdetnek? mert ennek a woknak is meglehetősen nehéz a fedele, és baromira nagy is.
Kérdés melyik lenne jobb: 1 wok és 1 3 részes kiegészítő hozzá, vagy 2 serpenyő és 1 fedő
A súlya az tényleg nem csekély,de jó nagy adagokat is lehet benne sütni-főzni!:)
Elmosogatni viszont utálom!:S
a vaterára nézz fel.
150-400ft között árulják a teljes gyűjtőfüzetet telematricákkal.
Én 23 füzetet épp tegnap kaptam meg, 1-et meg telegyűjtök.
Az 5 éve volt, amikor volt már ilyen? Akkor nekem is 5 éve van meg, ugyanaz a naaagy, üveg tetős serpenyőm. Én is imádom. Súlyra nagyon nehéz, bírja a strapát. Most is nézegettem a gyűjtő füzetet, de nem ott szoktam vásárolni, nem tudom összejön-e 30 matrica.
Kerámialapos tűzhelyen használom az eleje óta, kutya baja.
Nekem egy nagy -most így nem tudom mekkora- üvegfedeles serpenyőm van,már öt éve használom,és nagyon szuper!
Sajnos már elköltöztünk,és nemigen vásárolunk Spárokban,így nemigen fog bővülni a szettem!:(
Így a spar-ba nézve nagyon jónak és minőséginek tűnik.
A WMF termékekről eddig alapban jókat hallottam csak.
Pozitívum hogy pl a va.erán 150-4400ft-ért meg lehet vásárolni a 30db-os kuponfüzetet teli matricával, így jelentősen megkönnyíti a pontgyűjtőt és vásárlást.
Én a wok és a serpenyők között gondolkodok.
Először a vízmelegítő volt, de a végén az csak nem lesz.
Most vacillázok hogy lenne a jobb:
1./ cromargan wok üvegfedővel és 3 részes konyhai kiegészítő szett
vagy
2./ 3 részes konyhai kiegészítő szett, cromargan 24cm-es serpenyő, 24cm-es üveg fedő, 24cm-es serpenyő
Konkrétan mi érdekel?
Van több ilyen serpenyőm, fazekam is, nagyon szeretem. Könnyen tisztítható, és működik indukciós lapon is.
Mik azok, amik ezekkel a termékekkel kapcsolatosak.
Nem ez az első ilyen akciója a Spar-nak hogy lehet vásárolni WMF termékeket.
Akiknek már van valamilyen WMF terméke, annak pedig a véleményére lennék kíváncsi.