Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat (beszélgetés)
Sziasztok!
Tünde,én egyik szülésem előtt sem vettem észre,hogy elment a nyákdugó. ASK-k után kicsit barnáztam, ennyi volt.A méhszáj szerintem lassan kezd tágulni, nekem kb 1 hétig volt 1 ujjnyi. De az oxitocin infúzió rásegített,utána már gyorsan ment. És ha reped a burok, vagy repesztik, onnan már nincs megállás. Pontosan nem tudom,nekem mikor repesztettek, kicsit időzavarban voltam, meg nem is tudtam akkor már az órát figyelni, 3/4 7 és 7 óra között történt, és fél 8-ra megszültem. Drukkolok! Még nem mondták, hogy esetleg befektetnek?
Milyen helyzetben kell felkérni a dokit?
Egyedül legyen?
Vagy az sem baj ha mondjuk az egyik uh vizsgálaton szolsz neki,és ott van még az asszisztens?
Hellooo!
Egy ismerősöm mesélte,hogy neki alig voltak fájdalmai,egyszercsak elfolyt a magzatvize,és mire beért a kórházba,már több ujjnyira nyitva volt.Hát szerencsés!
Neked már "elment" az a nyákdugó?
Amúgy az milyen?!!??
Akkor még nem akar kibujni a nagyfiu:)
Kitartás,holnap már biztos történik vmi.:)
Sajnos a méhszájas dologhoz nagyon nem értek,hátha a többiek okosabbak.
Sziasztok! Itt vagyok, voltam ma vizsgálaton, de még teljesen zárt a méhszájam, úgyhogy nem lehetett megcsinálni a magzatvíz nézést. Aztán nst-n meg nem mocorgott semmit a baba, úgyhogy még egy uh is volt. Holnap megyek újra, hátha nyílt már valamit a méhszáj...
P doki amúgy ellenőrizte a szülési időpontomat, mensi szerint pár nap még lenne hátra, viszont UH adatok alapján a mai nap jött ki.
Mennyi idő kell, hogy nyíljon a méhszáj, ezt tudja valaki? Mármint lehet, hogy csak pár óra, vagy ez több napos folyamat? Vagy ez is mindenkinél más, mint minden, ami terhességgel kapcsolatos? :D
Amúgy mi is kb 30-40et tervezünk adni a dokinak, csomó ismerőst megkérdeztem, nagyjából ennyit adtak ők is neki.
Ja én is tudok storyt Szilveszterről.
Barátnőm nála szült ügyeleten,de nem adott neki pénzt.2-szer akarta kiszedni a varratot mert azt hitte csak elfelejtett pénzt adni:))
Hu ez tényleg illik Szilveszterre..
Nagyon nem szimpi nekem ő.
Szandi nekünk hordozo lesz,és azt használjuk kocsiba majd.Az ujszülöttöknek való autósülés szerintem is a hordozó.
Tényleg Szandi mikor mész AFP-re?
Tényleg mára volt kiirva Tündi,szoritsunk neki:)
További ajánlott fórumok:
- Szolnoki nőgyógyászt keresek terhesgondozáshoz és szüléshez!
- Sopronban (jó és lelkiismeretes) nőgyógyászt tudtok ajánlani?
- Sopronban keresek megbízható nőgyógyászt! Segítsetek!
- 10 hetes kismama vagyok, nőgyógyásznál már voltam. Terhesgondozásra kell mennem vagy közvetlenül a védőnőhöz?
- Budapesten ismersz jó nőgyógyász-onkológust, aki végez terhesgondozást, vezet le szülést? Hova érdemes menni?
- Tudnátok jó és megbízható nőgyógyászt ajánlani Sopronban?