Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat (beszélgetés)
Férjem korán ment dolgozni,ilyenkor nem tudok visszaaludni :) de amúgy még nagyon jól alszom,éjjel arra ébredtem,hogy a Kisasszony csuklik :)
nem ismerem a málnalevél teát,talán a 36.héttől szokták javasolni,hogy lehet inni?
Hú de korai voltál.Nem megy az alvás? Nagyon nekem se.
Nálam a kórházi csomag úgy ahogy kész.
Nekem a pocakom meg pont most lett könnyebb,eddig benne volt a "vasgolyó" most pár napja meg úgy érzem tök könnyü.
Nem értem én ezt.
Senki sehol? Mindenki piheni a húsvéti locsolást?
:-)
Mára végeztem!
megsütöttem a diós kalácsot,és megfestettem a tojásaimat:-)))Jöhetnek a locsolók:-)))
Igazi férfi!!!!!
Hogyhogy görcsölsz?Nekem azt szokták mondani,hogy szülés után elmúlik!!!!(mert én mindig tökre görcsöltem)
:))))
Tök jo story,édes lehet:))
BOLDOG NYUSZIT MINDENKINEK :)
Képzeljétek Milán már meglocsolt. Ez egy tuti story:
pelicsere kaki után. . mini a pelenkázón fexik. . én lehajolok zacsiért a kakis pelinek. . . ő. . lepisili a fejemet, nyakamat, hátamat :)
szakadtam a röhögéstől. . . ő meg teljes boldogságban gőgicsél:)
jaaa, és menstruálok :P csak pár csepp, de görcsölök, mint ökör
Sztem Tündi 3. kép-csoportját csak ismerősök láthatják... :S
Amúgy tegnap a Müllerben kaptam Tenát (van az összes méretben) és akit érdekel van "hálós" bugyi akciósan 325-ért. Mint egy nagymami bugyi :), de széles az alja, sztem jól tartja majd a betétet az első napokban.
na az itt van a közelben,akkor megnézem majd :)
A Pepita amúgy tényleg nem olcsó annyira,de nekünk még így is jobb,mint újat venni :(
A pizsama amúgy kényelmes ilyenkor? Mármint nem szorította a hasad szülés után?
pedig ott van!
Képek:ott három album van1:profilképek
2:esküvöi képek
3:hírfolyam és mobil képek-itt található!!!
Teljesen normális a sok pisilés,én is szinte mindig a wc-n ülök.De én már eddig is nagyon sokat pisiltem éjjel van,hogy 5,6-szor is ki kell mennem.
:-)
Sziasztok! Mostanában jó sokat írtatok, alig bírtam végigolvasni. Meg persze Maja sem hagy sokszor gépezni. Tündének én is gratulálok, végre megkönnyebbült egy kicsit. :) Szerintem a pisilési inger normális, a baba nyomja a húgyhólyagot.Főleg,ha lejjebb mászott. Nekem egész terhességem alatt azt mondogatták, hogy nagyon lent van a hasam. Hát Istenem, így volt kényelmes Majácskának.
Hálóinget (pizsamát)úgy vigyetek, hogy minden napra jusson, persze szerintem jó a póló is, fel lehet húzni szoptatásnál. Hazahozatalnál inkább öltöztessétek fel jobban, nehogy megfázzon. Mikor mi jöttünk haza -6 fok volt, gondolhatjátok. De a férjem jól befűtött a kocsiban, mire leértünk.
Én a béke uti patikában vettem Tenát,a Segítő Máriában. De abból sem a nagyot.
A turik közül a Csinibabában csak pár dolgot vettem,a Pepita ló meg szerintem drága. Bár arra jó,hogy a kis cuccokat bevegye. Meg a kismama ruhákat.
A május meg szép hónap, én is akkor születtem. Ja, és nemrég olvastam, hogy a Maja név jelentése: a termékenység istennője, róla nevezték el a május hónapot.
:) kösziii, megnyugtató!
Amúgy Máté tegnap lejjebb kúszott - na nem azt mondom, hogy lóg a hasam, de végre nem az égre mered... :) hajolgatás is érezhetően könnyebben megy!
sztem normális,vagy akkor én is felfáztam :)
más is mondta,hogy a 33-36 hét között sokat járt pisilni,mégha csak pár cseppet is :)
sziasztok!
kérdés a tapasztaltabbaktól: a 33. héten normális, hogy szinte egyfolytában pisilnem kell? vagy felfáztam...? állandóan wc-re rohangálok, és néha csak 2 cseppért...
:) bocs, ha nem illik ilyet megkérdezni, dehát hol kérdezzem máshol... :D
Most láttam a jó hírt!!közben fent voltam az iwiwen is,és már van a piciről egy kép feltöltve,Tündi lapján!Olyan édes!!!
GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!
gratulálok én is :)
nekem szerencsém volt, mi nem sárgultunk be. Mili is 0+-es :)
legalább Tündi is pihen kicsit.holnap már úgy is kiviszik hozzá a kezelések között :)
Jol tetted hogy hogy ugy irtad.Milyen nagy lehet most a boldogság.:)
Mi türemesen kivárjuk még jön majd:)
úgy írtam smst neki,hogy büszkék vagyunk rá,mint hoxás kismamik :)gondolom senki nem bántódik meg,hogy ezt írtam :)
én is várom már,remélem hamar hazamehetnek,és pihenhetnek :)
bár szerintem még néhány hét,mire hoxára jut,neki is szokni kell biztos az új helyzetet :) de ezt Hajni tudja,majd ő mesél :)
További ajánlott fórumok:
- Szolnoki nőgyógyászt keresek terhesgondozáshoz és szüléshez!
- Sopronban (jó és lelkiismeretes) nőgyógyászt tudtok ajánlani?
- Sopronban keresek megbízható nőgyógyászt! Segítsetek!
- 10 hetes kismama vagyok, nőgyógyásznál már voltam. Terhesgondozásra kell mennem vagy közvetlenül a védőnőhöz?
- Budapesten ismersz jó nőgyógyász-onkológust, aki végez terhesgondozást, vezet le szülést? Hova érdemes menni?
- Tudnátok jó és megbízható nőgyógyászt ajánlani Sopronban?