Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sonkasaláta boros majonézmártással recept

Sonkasaláta boros majonézmártással recept

A Sonkasaláta boros majonézmártással hozzávalói:
30 dkg héjában főtt burgonya,
2 zöldalma,
4 közepes csemegeuborka,
1 nagy piros kaliforniai paprika,
só,
őrölt bors,
1 csokor petrezselyem,
1 dl száraz fehérbor,
3 dl majonéz,
15 dkg szeletelt húsos füstöltsonka


A Sonkasaláta boros majonézmártással elkészítési módja:
Hámozd meg a burgonyát és a héjas almával, uborkával és paprikával együtt vágd egyenletes hasábokra. Ízesítsd sóval, borssal, finomra vágott petrezselyemmel, lazán keverd össze és tedd a hűtőbe. A fehérbort add a majonézhez, és habverővel keverd simára. A salátát halmozd tányérokra, locsold meg a boros mártással. A vékony sonkaszeleteket ízlésesen hajtogasd rá és petrezselyemmel szórd meg.


Kategória: Húsételek receptjei


A sonkasaláta boros majonézmártással elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook