Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Burgonyapástétom recept

Burgonyapástétom recept

A Burgonyapástétom hozzávalói:
2 db közepes nagyságú héjában fõtt burgonya
5 dkg margarin
1 dl tejföl
1 teáskanál mustár
1 csokor snidling (vagy zöldhagyma szára)
1 gerezd fokhagyma
ízlés szerint só
törött bors.


A Burgonyapástétom elkészítési módja:
A fõtt, meghámozott burgonyát még melegen megreszeljük. A margarint a tejföllel és a fûszerekkel habosra keverjük, majd hozzáadjuk a reszelt burgonyát és a nagyon finomra vágott zöldfûszert.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A burgonyapástétom elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook