Soha nem látott hőség jön, te hogy véded ki? (beszélgetés)
Azért augusztus végén voltak 34-35 fokok-de 38-ra nem emlékszem.
Jövőre 42 lesz:OO
Akkor nagyon jól működik a klímám-a falak:))
Itt a szobában 26 fok van:DDD
Ha belegondolsz valamilyen szinten jogos a fórum címe. Még egyetlen hőséget sem lehetett látni.
Szerintem ezt sem fogjuk :-)
Igen,volt bizony:O
Most úgy harangozzák be mindenhol,mintha az életben nem lett volna ilyen forróság:oo
Küldhettek át egy kis meleget a hollandoknak.
Itt 18 fokot mutat a hőmérő.
Meg kell találni a jó oldalát,és nagyon vigyázni a leégéssel:-)
De itt ma Hooligans koncert is lesz,úhygogy addig kibírom,utánna meg már nem számít!
Hogy bírja az ember a hőséget?
Minnél öregebb, minnél magasabb a vérnyomása, minnél tőbb rajta a túlsúly - hát annál rosszabbúl!!!!!!!!!!
Egy kis méretű spricnis üveg, amibő vizet lehet permetezni magunkra nap közben bárhol, az segíthet!
Általában ez jellemző, hogy sehol sem kímélik az embert és megszórják ügyekkel.
Így kénytelen gyorsan belerázódni a dolgokba, nincs ideje a múlt kellemes percein gondolkodni :-))
Persze, már olyan 95 %-osan visszarázódtam, annyi ügyem van már, mint a többieknek:DDDDD
Klíma persze nincs, de a földszinten szinte hűvös van. Piszkáljuk is a többieket, amikor kimegyünk az udvarra, hogy már muszáj volt kijönni, mert fáztunk:D
További ajánlott fórumok:
- Utoljára látott film címe / hány pontot adnál neki 1-10 ig...?
- Irjon aki látott, vagy érzékelt már szellemet!
- Ki milyen horrorfilmet látott utoljára?
- Hol tudom megtalálni a soha nem látott féltestvéremet? Létezik ilyen honlap az interneten?
- Soha nem látott rokon
- Gyönyörű fűzfámat ellepték a soha nem látott bogarak! Leeszik a leveleit. Mi történik? Mi ez? Tudja valaki?