Soha nem látott hőség jön, te hogy véded ki? (beszélgetés)
off
Köszönöm, én diós-nutellás palacsintát kérek, vastagságtól függően 7-10 db-ot.
Köszönöm
Már megkezdted a munkát?
Nem irigyellek ennyi idő után.
Kitartást hozzá!
Ha munka van, és muszáj csinálni, akkor nincs időm azon agyalni, hogy hogyan bírom ki:))
A szabadnapokon meglátjuk. Biztos többszöri fürdéssel/tusolással, jeges italokkal. Persze férjecském most állt elő a kívánságával, hogy holnap legyen palacsinta... gondolom palacsintasütés után még a kinti klíma is kellemes lesz, szóval sütök palacsintát, hogy utána jó legyen nekem a kánikulai hűvös:DD
Az, h.jo oldala is van,senkinek eszebe se jut?
Lehet meztelen aludni es ebredve mindjart ossze lehet bujdokolni:-)Vagy csak en vagyok itt fiatal?:-))
Érdekes ,én pont fordítva vagyok a lányommal.
Mi a nyár szerelmesei vagyunk,a hideget nem bírjuk:oo Szerencsére télen is jó meleg van a szobában:))
Igyekszem, amennyire rajtam múlik..
köszönöm..
A friss forró gyümölcsteára esküszöm! Sok-sok folyadék... limonádé, gyümölcs... -levesek és -saláták...
Hidegvizes ruha a nyakban, mindenből csak pamut!
Csukló és bokahűtés. Nappal lesötétítve az ablakok, éjszakára kinyitva. És a frissen mosott ruhák bent száradnak...
Szép,meleg éjszakát mindenkinek:))Ha túléljük az iccakát jövünk holnap is:D
Pápá:)
További ajánlott fórumok:
- Utoljára látott film címe / hány pontot adnál neki 1-10 ig...?
- Irjon aki látott, vagy érzékelt már szellemet!
- Ki milyen horrorfilmet látott utoljára?
- Hol tudom megtalálni a soha nem látott féltestvéremet? Létezik ilyen honlap az interneten?
- Soha nem látott rokon
- Gyönyörű fűzfámat ellepték a soha nem látott bogarak! Leeszik a leveleit. Mi történik? Mi ez? Tudja valaki?