Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Snoopy kutyánk története fórum

Snoopy kutyánk története (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Snoopy kutyánk története

2012. ápr. 25. 06:53
Őszintén szólva nem igazán tudom, hogy mit is kell ilyenkor mondani, de mindenképpen örülök neki, hogy vannak ilyen rendes emberek, akiknek fontosak az állatok és törődnek velük :) Kívánom, hogy még sok időt tölthessetek együtt!
10. f799cac10e (válaszként erre: 9. - Kacsa118)
2012. ápr. 25. 06:26
köszönöm kedves szavaidat. igen nagyon szeretjük, nincs kivételezés, hogy ő most valamiből kimaradjon egyformán kapnak mindent.
2012. ápr. 24. 22:46

Jó olvasni ilyen pozitív kutyás történetet! Ennek kellene általánosnak lennie! :)

Hisz mind tudjuk: felelős vagy azért, amit megszelídítettél! :)


És gratula Snoopyhoz! Imádom a tacsikat!:)

8. Nala63 (válaszként erre: 7. - F799cac10e)
2012. ápr. 24. 14:41
Igen azok, egyszerűen imádjuk őket:))
7. f799cac10e (válaszként erre: 6. - Nala63)
2012. ápr. 24. 13:42
kis drágák lehetnek. biztos nagyon hálásak.
2012. ápr. 24. 12:05
Nekünk 4 van, 2 labrador meg 2 spániel. Egyik spániel mentett.Hihetetlenül imádjuk őket:))
5. f799cac10e (válaszként erre: 4. - Nala63)
2012. ápr. 24. 11:15
köszi aranyos vagy. igen meg sem fordult a fejünkben hogy tovább adjuk valaki idegennek, anyumék látják így is mikor jönnek hozzánk, Mamám is örül neki, csak ugye betegeskedik és nem lehet állatkájuk. igen kis ugri- bugri sokat mozog, szaladgál, de hálás mert mindig puszil jön elém mikor jövök haza, mind a kettő ilyen. sokat nevetek rajtuk felvidítanak bármikor.
2012. ápr. 24. 10:29

Én csak gratulálni tudok,végre valaki aki nem a könnyebb megoldást választotta,és nem eladta,vagy elajándékozta,hanem tiszteletben tartotta,hogy a kutyus egy érző lény,azt sem csereberélgetni,sem adni-venni nem lehet.Én mint állatvédő,és állatmentő borzalmas dolgokkal szembesülök nap mint nap, ezért örülök annak amit írtál,hiszen nem egyszer megtörtént,hogy gyerek született a kutyát menhelyre adták,vagy kidobták és még sorolhatnám.Sajnos tele vagyunk ilyen érzéketlen embereknek nem nevezhető szörnyekkel,kutyakínzásokkal,stb...Nekem ez a történet nagy,nagy, öröm hiszen bizonyítja hogy mindenre van megoldás,nem kell mindjárt a legdrasztikusabb,a leg emebertelenebb megoldáshoz nyúlni.Köszönöm neked,és hidd el Ő nagyon meghálálja neked ezt,mert ne feledd:"Nélküle nem lennék önmagam:

Ő a másik szem,mely átlát a felhőkön,a másik fül,mely a szél zúgásán is túl hall.Egy kis rész belőlem,amely a tengerig elér.Ahogy a lábaimnál pihen,amint a legkisebb mosolyomra farkcsóválással válaszol,s a fájdalmas pillantás,ha nélküle indulok el,ezerszer elmondta már,hogy egyedül értem él.(Talán bele is betegszik az aggodalomba,amikor nincs velem,hogy gondoskodjon rólam.)Amikor rossz vagyok,könnyen megbocsát.Amikor mérges vagyok,addig mókázik,míg meg nem nevettet.Ha boldog vagyok,gondtalan örül ő is.Ha bolond vagyok nem neheztel érte.Amikor elégedett vagyok,ő büszke magára.Néküle nem lennék önmagam.Vele erőm teljében vagyok.Ő maga a hűség.Általa tanultam meg,mi az odaadás.Általa ismertem meg a titkos nyugalmat és békességet.Megtanított figyelni olyan dolgokra,amelyeket korábban észre sem vettem.Amikor térdemre teszi a fejét,elmúlnak az emberi fájdalmaim.Ha mellettem van,megvéd a sötétségtől és a világ más ismeretlen dolgaitól.Megigérte,hogy várni fog rám....akármeddig....akárhol-ha szükségem lesz rá és én tudom,hogy szükségem lesz-ahogy mindig is volt"

3. f799cac10e (válaszként erre: 2. - 4fbd4b2862)
2012. ápr. 24. 09:34
Jó reggelt! Nagyon szépen köszönöm.
2012. ápr. 24. 09:23
Jó reggelt!Snoopy nagyon édes:DJól tettétek,hogy magatokhoz vettétek!Sok sikert hozzá:)))
2012. ápr. 24. 09:08
Édesanyámnak és Nagymamámnak szerettük volna Karácsonyra. Nem tudtak róla, de tudtuk, örülni fognak neki. Onnan gondoltuk, hogy jó lesz nekik, mivel a mi kutyánkat, Morzsit nagyon szeretik, sokat volt náluk. Volt, hogy el kellett mennünk, de a kutyánkat nem vihettük magunkkal, így ott aludt anyuméknál.

Ugrás a teljes cikkre: Snoopy kutyánk története

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook