Sminkkel vagy anélkül? (beszélgetés)
*** mint a műbabáé :D
Elírtam, bocsi:))
Úgy gondolom az ember nem attól higiénikus, hogy szőrtelenít vagy nem. Sokkal inkább attól, hogy rendszeresen fürdik-e.
Persze ettől függetlenül nincs bajom a szőrtelenítéssel. Aki jobban érzi magát ettől az tegye.
Én mindig kisminkelem magam, ha megyek valahová.
A smink nem jelenti feltétlenül azt, hogy olyan lesz az arcunk mint műbaba. Sminkelni is meg kell tanulni. Tehát úgy is lehet sminkelni, hogy nem szúrnak ki 5 méterről... egy hétköznapi smink természetesnek kell hasson. Elrejtünk néhány hibát, kiemeljük azt, amit szépnek találunk magunkon (pl. szem, vagy száj).
Szerintem nincsen abban semmi rossz sem, ha valaki sminkeli magát:)
Én nem szeretem annyira a sminket. De úgy gondolom, egy nőnek jó ha van otthon egy kis púder, alapozó, szemfesték és szájfény, vagy anyám tyúkja. (Rossz napokra vagy nagy eseményeke.)
Én nem szeretem az alapozót, mert a bőrnek nem tesz olyan jót. Általában egy kis szempillaspirál, és ennyi. :)
Ugyanígy vagyok én is. :)
Na, a szempillaspirálra most kaptam rá, mert kaptam kettőt. :)
Én minden nap sminkelek, pici színezett arckrém, leheletnyi pirosító, szempillaspirál, szem kihúzva és ennyi.
Szinte észre sem vehető, de én magabiztosabban lépek ki az utcára.;)
További ajánlott fórumok:
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Hogy lehet az extrovertáltak tudtára adni, hogy nem vagy társalgós kedvedben anélkül, hogy megsértenéd őket?
- Hangosan szülni vagy csendben "tűrni"? Fájdalomcsillapítással vagy anélkül végigcsinálni?
- 6 hónapos babának répafőzelék. De hogyan? Tápszerrel vagy anélkül?
- Szülés fogadott orvossal vagy anélkül?
- Oroszlán pasik meghódítása anélkül, hogy behódolnánk nekik. Ezen kívül vágynak még valamire?