Sikerült!!! Missed ab után úton a babó! (beszélgetés)
Köszönöm jól érzem magam.Lassan jönnek elő a tünetek.Olykor megszédülök,és kezdenek a melleim is fájni,bár egyenlőre csak a bimbók érzékenyek.A hasam fájdogál,és szurkál néha.De más nincs.
:)
Jól van!Örülök neki....
Amúgy hogy érzed magad?Valami tünet?
Az meg jó ha erősödik a csík!Csak nyugalom,tudom könnyű mondani....
Jövő hétre rendelt vissza a doki?
Akkor jó!Megnyugtattál.Csináltam még ma tesztet.nem reggeliből.Egyre erősebb a 2. csík :)
Nekem is azt mondta hogy a nyálkahártya vastag (9mm),attól hogy ő nem lát semmit,még lehetek terhes.
Nekem,se vérzés,se görcs,semmi...Szeretkezés után is csak a méhszájsebem miatt véreztem,nem az elhalás miatt.
Nem nem derült ki,annyit mondott az orvos,hogy gén-vagy kromoszómahiba.Nálad mi volt az oka?
Úgy legyen!!!!!!Én nagyon szorítok!
Én is egyszer csak elkezdtem vérezni,se görcs se semmi.
Kiderült hogy miért történt?
A műtét óta terveztem.Akartam,mert tudtam akkor nyugszok meg.Aztán az ősz kezdetén feladtam.Úgy voltam majd jön ha jönnie kell.És tessék :)
Igyexem,ez a baba egészséges lesz és 8hónap múlva a kezembe fogom tartani :)Ahogy Te is a Tiédet!
Én is így voltam.Mondanék valami bíztatót,bátorítót de nem tudok,mert akkor is rettegni fogsz,ahogy én is.Túl kell lenni rajta,és csak előre nézni.
És csak mostanra terveztétek a babát?
És Te Vikucka,kaptál valami gyógyszert?
Én 6 hetes voltam.De most is ugyanúgy félek,ettől szerintem nem is szabadulok.Nálam is vannak gondok,de más jellegűek.
Mikor először voltam a dokinál,biztos vagy 200 volt a vérnyomásom....
A 10.héten vették észre, a babó 9. hetesen halt el.Nekem nem volt tünetem,nem véreztem csak egyszer szeretkezés után.Ezért mentem el a dokihoz,mert azt hittem baj van.Hát volt is.
Nem tudok nem gondolni rá.Te hány hetesen vesztetted el?
Köszönöm,és én is Neked!
Dehogynem félek!Minden WC-zés után szabályosan górcső alá vetem a papírt.
Hány hetes voltál?
Gratulálok Vykusz!Mikorra vagy kiírva?
NEm félsz hogy megismétlődik a szörnyűség?
MErt én rettegek... :(
Sziasztok!
Nekem májusban volt missed ab-om,és most 8 hetes kismama vagyok!
Tavaly november 22.-én.És tudod mi az érdekes?
Hogy tavaly ugyanúgy mint idén szept.5.én jött meg utoljára,és okt.17.-én teszteltem,igaz hogy idén ma teszteltem.De teljesen ugyanazt élem át eddig mint tavaly.