Seherezádé - az új török sorozat (beszélgetés)
Láttátok a TV2-n a Naplót?
Bemászik még Peride a kulcslyukon is -képletesen persze:)
Na az ő karaktere egy teljesen hétköznapi figura abban az értelemben, hogy sok anya/anyós teszi tönkre kegyetlenül a fia/lánya házasságát pusztán jóindulatból.
Az utolsó rész is nagyon jóra sikeredett.
Teljesen letaglózott ez az egész sorozat.Sok igazság volt benne.
Jó lenne, ha csinálnának folytatást.De szerintem nem lesz.
Pedig milyen szépen indult az egész az anyával is, aztán most átment házisárkányba.
Azért az tetszett, amikor Onurt hívta az anyja, ő meg azt mondta, hogy nem jöhet többet hozzá :)
Peride nem tud elszakadni a múltjától szerintem, és ezzel párosul a rendkívül utálatos, rosszindulatú természete.
Nem véletlen, amit Onur a magyar részben mondott neki.
Nekem már a magyar részekben is ez a véleményem a lélekgyilkolással kapcsolatban.
A Peride végig ilyen gonosz lesz Seh-hel? Én annyit látok és értek, hogy nem bízik meg később sem Seh. a mamában, illetve óvatosnak tűnik. Utálatos egy öregasszony.
Onur épp az előbbi részben mondta el Seh-nek (ha jól értettem), hogy a szerelem azt jelenti, hogy teljes egészében átadod magad a másiknak.Ő ezt megtette, Seh nem.
Hihetetlen, ez már a lélekgyilkolás felsőfoka amit művelnek egymással.
Igazából az a baj, hogy Seh. sem bízik úgy Onurban, ahogy kellene, és ő is rendez majd féltékenységi jeleneteket. Lesz majd az a nő, Jázmin azt hiszem a neve.
Olyan kis buták, pedig hogy Szeretik egymást!
Én is ezeket a jeleneteket várom. És ezek a vége felé eléggé megríkatják az embert.
Azt hittem, a tegnapi részeket nem lehet ebből a szempontból felülmúlni, tévedtem (youtube részekre vonatkozik).
Én tegnap kicsit csalódtam Onurban,amikor felelősségre vonta Seherezatot a kép miatt.Tudom,hogy féltékenységből csinálta,de ki nem állom az olyan pasikat,akik korlátozni próbálnak bármiben is,vagy akiktől engedélyt kell kérni.Akármilyen kék szeme van...:)
Teljesen igaza volt Seh-nek,hogy kikérte magának!
Jobban is illik rá a dráma.
Én a korhatár jelzést is 16-ra tettem volna, nem 12-re.
Pedig onnan méginkább bonyolódnak a szálak.
Ezek amolyan se veled, se nélküled kapcsolatok, amelyekre nagyban rányomja magát a féltékenység bélyege.
Onur mindvégig hangoztatja, hogy a barátai is megmondták, ne bízzon a nőkben.
De a végén pont a barátai árulják el, és bíznia kellett volna Seh-ben.
Marcsi0921!
Most hogy már majdnem láttad az egész sorozatot egyben mi a végkövetkeztetésed? Én is függővé váltam elkezdtem nézni a youtubon, addig jutottam amíg az Onurt lelőtték(tehát még nagyon az elején vagyok) de egy kicsit elriaszt ez a sok összeesküvés, tragédia amiről írtok. Én szerelmet és romantikát szereteném nézni, de úgy vettem ki nem viszik túlzásba.
Az első pasi a fedélzeten:)Szia!
Nekem az Ezel egy kicsit olyan, mintha modern Monte Cristo lenne. Seh. sokkal inkább romantikus és nőcis film.
nyitsz a böngészőben egy új lapot, majd rákeresel erre az oldalra:
a nyelvet beállítod románra ill. magyarra, utána már "csak" be kell gépelni a mondatokat:)